Radics Gigi lett a 2012-es Megasztár
2012. május 26. 21:23
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nagyon helyesen döntöttek Gigi a legjobb az egész Megaszarban!Hajrá GIGI!!!<33
2012. május 26. 22:24
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
nem is értem, miért erőltetik annyira ezeket a tehetségkutatókat. komolyan mondom, egyiknek sincs semmi hangja. valami borzalom. régebben néztem az x-faktor első évadát, meg még nagyon régen a csillag születiket. azokba még jelentkeztek tehetséges emberek, ráadásul be is válogatták őket. de amit mostanában művelnek, az már régóta nem a tehetségről szól sehol sem, hanem a pénzről, hogy egyre többet zsákoljanak be. ilyen volt a való világ 5 is. a 4 még jó volt, ha nem is szerette mindenki, de mindenki tudott róla, hát miért ne csináljanak még egy szériát? ... én ezt szánalmasnak tartom.
2012. május 26. 22:32
|
|
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline
|
Ez meg ki?xD Én manapság nem is nézem a TV-t!:"D Ma már szinte csak azért csinálnak tehetségkutatót, hogy legyen valami TV műsor. Ha béna, ha jó, mind felveszik és aztán kiválogatják a bénábbakat. Semmi értelme nincs ezeknek, főleg, hogy van három tehetségkutatónk és szinte mindegyik ugyanaz csak más a nevük. Akkor miért nem csinálnak csak egyet?? És akkor vannak a mentorok akik a nagy "Ő"-k a mindent eldöntők. A mentorok is már alig tudnak többet mint egy kisebb híresség. Aztán még korhatár is nagyon alacsony így ilyen kis beképzelt tinik lesznek a fő nyertesek. De végülis teljesen mindegy, már így is elvan rontva a világ...
2012. május 27. 00:20
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Gratulálok neki, de minek kell ennyi tehetségkutató? Flo Rida is csak azért kellett, hogy valaki meg nézze műsort. A legtöbbjük(tisztelet a kivételnek), 3 hónap múlva már sehol sem lesz.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. május 27. 00:35
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem Giginek jó hangja van,de nekem valahogy nem szimpatikus.Egyébként Balázsnak kellett volna megnyernie..
2012. május 27. 01:02
Gratulálok neki.
Sajnálom, hogy az idei Megasztárt nem néztem.
2012. május 27. 05:50
Grat,én neki szurkoltam! 
Flo Rida meg nagyon szar volt!!!!
Flo Rida meg nagyon szar volt!!!!
2012. május 27. 06:24
|
|
Hupiikéktörpiikécskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176151 offline
|
Inkább mint ha az a szakos andrea nyerte volna meg!
2012. május 27. 08:16
|
|
Triniti xDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 175707 offline
|
SZERINTEM nem Gigi érdemelte volna a díjat! Balázsnak sokkal jobb hangja volt mint neki!
2012. május 27. 09:02
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
"Trinti xD" teljesen igazad van! 
De azt jó, hogy ha tudjátok, Florida nem élőbe énekelt, most nem a playbakről beszélek, ha nem arról, hogy ezt már előre felvették...
De azt jó, hogy ha tudjátok, Florida nem élőbe énekelt, most nem a playbakről beszélek, ha nem arról, hogy ezt már előre felvették...
2012. május 27. 10:58
Én igazából nem neki szurkoltam,de örülök a győzelmének. Teljes mértékben megérdemelte,eszméletlenül tehetséges,ahogyan Andi is. Igaz,eddig nekem nem volt annyira szimpatikus,de valahogy a pénteki előadásai meggyőztek. Szerintem most jobb volt mint Andrea. És a műsor utáni riportján nagyon meglepődtem amikor,azt mondta azon gondolkozik,hogy a házat amit nyert azt odaajándékozza Andinak. Ez nagyon rendes dolog lenne tőle...Viszont egy dolog nagyon nem tetszik/ tetszett. Az hogy Mester Tamás így védte őt. Gigit úgy istenítették, míg szegény Andit kritizálták. A zsűrinek mind a kettőjük mellett ki kellett volna állni,vagy pedig mind a kettőt kritizálni,és nem így "kivételezni."
A közös duettek nagyon tetszettek,főleg amikor a két lány egymással énekelt. Az valami fantasztikus volt. A "Mega Család" is tetszett,jó volt újra látni a régi énekeseket. Akin pedig nagyon meglepődtem az Flo Rida. Valahogy nem erre számítottam. Az hogy egész végig playback-elt számomra szánalmas. Gondolom nem kis pénzt fizettek ki neki,hogy tátogjon. Ez aztán a színvonal. Arról meg ne is beszéljünk mit művelt az a Stacey nevezetű,lila hajú csaj.
A közös duettek nagyon tetszettek,főleg amikor a két lány egymással énekelt. Az valami fantasztikus volt. A "Mega Család" is tetszett,jó volt újra látni a régi énekeseket. Akin pedig nagyon meglepődtem az Flo Rida. Valahogy nem erre számítottam. Az hogy egész végig playback-elt számomra szánalmas. Gondolom nem kis pénzt fizettek ki neki,hogy tátogjon. Ez aztán a színvonal. Arról meg ne is beszéljünk mit művelt az a Stacey nevezetű,lila hajú csaj.
2012. május 27. 11:04
|
|
DreamCityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 173640 offline
|
Egyértelmű volt engem nem ért meglepetés. Szerintem túlsztárolják eléggé. Én Balázsnak szurkoltam
1 felhasználónak tetszik:
Amber Angel
2012. május 27. 13:15
az tény, hogy nagyon jó hangja van. de én jobban örültem volna, ha andrea nyeri meg.
2012. május 27. 13:36
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Gratulálok neki, csodás hanghja van, de én egyáltalán nem élveztem a tegnapi döntőt, voltak csodás dalok, amiket egyértelműen csodásan is adtak elő, de valamiért nekem nem jött át, még a titanik betét dala sem! Sokszor túl sok volt a két csaj, és az is, hogy folyamat szinte versengtek azon, hogy ki tud egy szám alatt többször ultra magas hangot ki énekelni, ami el rontotta az előadásokat, persze tudom, hogy ez egy verseny és ezért nem fura amit az előbb írtam, de nekem akkor sem tetszett!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.