A sztár beleegyezett abba, hogy a F*ck Yeah Ryan Gosling és a Feminist Ryan Gosling elnevezésű Tumblr felhasználói profil bejegyzései könyvformában is megjelenjenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Ryan Gosling Hey Girl könyve
2012. május 25. 20:17
Ez azért durva, a csaj nem is szereti, de mégis könyvet adnak ki róla
2012. május 25. 21:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fonzie @ 2012.05.25. 19:59)
Jó fej ez a Ryan. Már pusztán azért is, hogy poénra vette az egészet. 
Édes a kis drága ... Micsoda reakciói vannak... Léteznek olyan színészek, akik csak vihognak de a Ryan féle 'giggling' megér egy külön misét.
És az abszolút kedvencem a Hey girl képek olvasása után giggling képek közül:
2012. május 26. 08:47
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
HuHa hát ez egy kicsit furi majd meg látjuk milyen lesz.
2012. május 26. 09:35
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Jaj, ez a bolondéria.
Édesen reagál, de én azt éreztem, nem azért nevet, mert vicces, hanem ezek a képek végülis egy kicsit nevetségesek. A nevetése meg teljesen fertőző, én betegségnek nyilvánítanám.
"I write them actually. It's my site."
"I write them actually. It's my site."
2012. május 26. 10:24
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Biztos nagyon jó. Kíváncsi vagyok rááá!!
2012. május 26. 10:31
Hű. Nagyon jó ötlet, és tejlesen lesokkolt hogy a nagyobb médiák is pozitív véleménnyel vannak a könyről. Nekem a képek kicsit amatőrnek tűnnek, nem könybe valók, de végülis ez a könyv lényege, hogy a rajongók képeit gyűtse egy csokorba
2012. május 26. 23:20
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Örülök, hogy az oldal ekkora népszerűségnek örvent, néhány hónapja már énis megtaláltam és nézegetem is. Rengeteg ilyenfajta könyvet lehetne csinálni, tömérdek mennyiségű ehez hasonló képek vannak különböző témákból.
Ryan meg egyszerűen imádnivaló ahogy röhög magán, ahogy Appalache írta, szinte már fertöző. ophely88 köszönjük a képeket, olyan édesek.
Ryan meg egyszerűen imádnivaló ahogy röhög magán, ahogy Appalache írta, szinte már fertöző. ophely88 köszönjük a képeket, olyan édesek.
2012. május 27. 12:36
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Hát igen, Ryan már csak ilyen.
Poénra vette az egészet és ez igazán kedves, aranyos tőle. Más sztárok csak kuncognak az ilyen képeken, de ahogy ő nevet, attól én egyszerűen 'padlót fogok.
u.i: ophely88, köszönöm, hogy 'megöltél a képekkel.
u.i: ophely88, köszönöm, hogy 'megöltél a képekkel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

3 felhasználónak tetszik: