Miley Cyrusnak új tetkója van?
2012. május 25. 18:59
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nekem sem jön be...:S
2012. május 25. 19:06
Nem jönnek be nekem ezek a tetkók.
Nekem jobban tetszenek mint pl. Rihanna tarkóján lévő csillagok, végtelen jel, kutyamancsok ilyesmik.
Nekem jobban tetszenek mint pl. Rihanna tarkóján lévő csillagok, végtelen jel, kutyamancsok ilyesmik.
2012. május 25. 19:09
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Igazából nem értem, hogy egyesek miért vannak felháborodva ezen... meg olyan hozzászólások, hogy a s*ggébe nem akar- e esetleg.
Úgy beszéltek a tetoválásairól mintha az egész testét beborítanák, de komolyan. Mileynak különben is szíve joga eldönteni, hogy tetováltatja-e magát. Ha valakinek sokat jelent egy dolog, ami lehet egy évszám is, akkor nyugodtan magára varrathatja.
2012. május 25. 19:19
áhhh.. szerintem ennek annyira semmi értelme hogy összevarratja magát -.- jóóó lehet mély érzések meg stb stb de ez hülyeség... ha filmekben szerepel, akkor meg fedetheti le alapozókal, hogy ne látszódjon mert nem illik bele a filmbe.. na mindegy nekem ez a véleményem...
2012. május 25. 20:10
Eszter655 teljesen egyetértek!!
Amúgy Miley nem esik túlzásba szerintem, hisz nincs rajta annyi, mint mondjuk Trace-en... na az undorító, hogy már a fején is van...
Miley-nak csak kisebbek vannak, nem olyan feltűnő helyeken, ráadásul az ő dolga!!
Amúgy Miley nem esik túlzásba szerintem, hisz nincs rajta annyi, mint mondjuk Trace-en... na az undorító, hogy már a fején is van...
Miley-nak csak kisebbek vannak, nem olyan feltűnő helyeken, ráadásul az ő dolga!!
2012. május 25. 20:17
Idézet (Dj Medison14 @ 2012.05.25. 17:57)
am az van rá varrva hogy mikor született csak római szmokkal
Nem egészen.
2012. május 25. 20:31
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Nekem még mindig furcsa, hogy már nem ő Hannah Montana, de az idők, és az emberek változnak
Én is tetkó-fan vagyok, ezért meg tudom érteni, hogy folyamatosan varrat;)
2012. május 25. 20:51
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Szerintem jól néz ki
örülök, hogy nem csináltat ilyen félkaros tetkókat, csak kicsiket és aminek jelentősége is van.
2012. május 25. 21:02
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ez valami római szám ?! xd sok értelme nincsen max. h ő tudja miért tetováltatta fel .. hát szerintem szánalmas , már mot úgy néz ki mint egy 40 éves pedig még csak huszonvalamennyi vagy nemtudom nm vagyok oda érte :'DDDDDDD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: