Kisétált Britney az X-Factor meghallgatásról
2012. május 25. 18:10
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (linna @ 2012.05.25. 17:22)
Éneklési szinten nagyjából egyformán állnak, de nagyon kevés olyan énekesnőt tudsz mondani akinek élőben olyan jó hangja van mint felvételeken, és ez nem feltétlenül az ő hibályuk, inkább a menedzsereké meg a mai fejlett technikáé.
Nekem a megfogalmazássoddal szemény szerint semmi problémám nem volt, kijelentetted érthetően, hogy nem szereted! És ezzel semmi gond nincs!
Nekem a megfogalmazássoddal szemény szerint semmi problémám nem volt, kijelentetted érthetően, hogy nem szereted! És ezzel semmi gond nincs!
Ez igaz.Ma már a legtöbb énekes nem tud élőben énekelni vagy legalábbis nincs olyan jó hangjuk élőben,mint a felvételeken.A stúdióban szépen feljavítják a hangjukat,és kész.A Britneyről írt véleményemmel pedig senkit nem akartam megbántani,de az igaz,hogy nem azért szeretik,mert annyira jól énekel.
2012. május 25. 19:26
demi bekerült? óh grat neki:) amúgy Nicolehiányozni fog :/ őt már úgy megszoktam...
2012. május 25. 19:34
Jesszus...de hát nem azért fizetik, hogy végig hallgassa a bénákat és a tehetségeseket egyaránt? Ha csak játszani akarja az agyát, el sem kellett volna vállalnia. -.-"
2012. május 25. 19:41
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Hát, én azért valamilyen szinten megértem. Én sem szeretném, hogyha a dalomat ''kivégezné'' valami tehetségtelen senki.. ott nincs olyan, hogy lefújás? (ha vki nem tetszik a zsűrinek) sajnos nem tudom nézni, de szivesen nézném, ha csak Brit miatt is:)♥
2012. május 25. 19:47
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.25. 18:10)
Ez igaz.Ma már a legtöbb énekes nem tud élőben énekelni vagy legalábbis nincs olyan jó hangjuk élőben,mint a felvételeken.A stúdióban szépen feljavítják a hangjukat,és kész.A Britneyről írt véleményemmel pedig senkit nem akartam megbántani,de az igaz,hogy nem azért szeretik,mert annyira jól énekel.
Ennyi. Az alatt, hogy nem azért szeretik mert jól énekel, nemtudom pontossan mit értesz, de ha arra célóznál,hogy a jó teste vagy a szépsége miatt akkor ez Katyre is igaz! Mert mindketten szép nők!
2012. május 25. 19:53
Van ez így. Igaz, tényleg kísérteties a szék, és a kisétálás is.
2012. május 25. 21:13
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
nagyon sajnalom szegeny Britneyt
2012. május 25. 21:20
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
Megértem Britney hogy rossz lehet neki,de ha Pixie Lott is végig tudta hallgatni a saját dalát egy másik embertől akkor neki is ki kéne birnia
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: