Kisétált Britney az X-Factor meghallgatásról
2012. május 25. 16:15
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Megnéztem volna.
2012. május 25. 16:16
Idézet (vdorina96 @ 2012.05.25. 13:56)
Oké h egyes jelentkezőknek nincs önkritikája de azért néha a zsűritagok is tudnak durvák lennni kicsit tapintatosabban is lehetett volna közölni h nem tetszik a dolog mert tuti nem esett jól neki.A videót én is emgnézném :röhög:
tudod ha egész nap ott ülsz, és a szarabbnál szarabbakat hallgatod (persze nyilván vannak tehetségesek), akkor a nap végére már nem lesz energiád türelmesen közölni, hogy bocs, ez ide édes kevés.
2012. május 25. 16:17
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Britneyke ne játssza már az agyát.Ha élőben hallanánk énekelni,szerintem mi se bírnánk ki az ő hangját.Cowellnek meg külön gratuláció a béna zsűriválasztásért.Ezek még sz*rabbak,mint a magyar zsűri.Úgyhogy tényleg minden elismerésem Cowellé.
2012. május 25. 16:17
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
ez kamu! Britney is megcáfolta a twitteren -.-"
2012. május 25. 16:18
szerintem meg csak most hallotta meg hogy milyen szar is lett a száma és kiment hányni...egyébként nem értem mért ilyen beképzelt, neki sem jobb a hangja...és akk a számairól még egy szót sem szoltam...
2012. május 25. 16:20
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem sétáltam volna ki ha nagyon rossz lett volna hanem úgy megmondtam volna a véleményemet,hogy még ő érezze magát kellemetlenül...!
2012. május 25. 16:29
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Ha szánalom fájna üvöltenétek... Majd ha negyed annyit elértek az életben mint Britney akkor lehet fikázzni! Selena Taylor, ahogy láttom Katy Perry az egyik kedvencet, láttad mekkorát playbackelt a Billboard gálán, Britney is belepirult volna, idióta... Ez a hír pedig egy jó nagy kacsa, Britney csak egy kis szünetre ment ki!
2012. május 25. 16:31
Idézet (Zolanski @ 2012.05.25. 16:16)
tudod ha egész nap ott ülsz, és a szarabbnál szarabbakat hallgatod (persze nyilván vannak tehetségesek), akkor a nap végére már nem lesz energiád türelmesen közölni, hogy bocs, ez ide édes kevés. 
Britney egész nap nagyon kedves volt, a felvételek alatt összesen kétszer mondott nemet a jelentkezőknek, és a legdurvább kritika, amit mondott valakinek, hogy keressen magának egy másik énektanárt, aki rendesen meg tudja tanítani énekelni.
Az első taping utolsó 4 jelentkezőjét hagyta ki, én azt is el tudom képzelni, hogy azt hitte, vége a felvételnek, azért ment ki. Amikor visszament a második tapingre, végigülte a 3 órát rendesen.
1 felhasználónak tetszik:
Zolanski
2012. május 25. 16:35
Én megnézném, ha lenne róla valami videó! És hajrá Miley, én szurkolok, hogy ő legyen a műsorvezető!
2012. május 25. 16:35
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (kobe @ 2012.05.25. 16:29)
Ha szánalom fájna üvöltenétek... Majd ha negyed annyit elértek az életben mint Britney akkor lehet fikázzni! Selena Taylor, ahogy láttom Katy Perry az egyik kedvencet, láttad mekkorát playbackelt a Billboard gálán, Britney is belepirult volna, idióta... Ez a hír pedig egy jó nagy kacsa, Britney csak egy kis szünetre ment ki!
1.Ne ítléj meg úgy,hogy nem ismersz,nem vagyok idióta
2.Semmi közöd ahhoz,hogy kik vannak a kedvenceim közt
3.Nagyon jól tudom,hogy Katy is szokot playbackelni.De ő élőben is szokott énekelni,mégha hamis is.Britneyt viszont soha nem hallottam még élőben énekelni.Azzal pedig tisztában vagyok,hogy Katynek nincs valami jó hangja élőben,nem is ezért szeretem.De nem is olyan gépesített a hangja,mint Britneynek.
4.Legalább a felhasználónevemet írd le normálisan,márha ez nem túl nagy kérés
2012. május 25. 16:46
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Selena taylor fan, Britney énekelt már előben, nem is egyszer, ha már eszetlenül fikázzól valakit jobb lenne tájékozodnod! Egyébként bocs, hogy durva voltam, csak érdekes hogy olyanok húzzák le Britneyt- akiknek még gázabbak a kedvencei!
2012. május 25. 16:56
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
De megnéztem volna
2012. május 25. 17:09
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
kobe és Selena_taylor_fan: Egyikőtknek sincs igaza sztem és előre bocsánat, hogy beleszolok, de Britney-t és Katy-t összehasonlítani, kicsit nagy hiba.
Britney sokkal régebbóta van a pányán mint Katy ezért nemis csoda, hogy többmindent elért, de Katy ennek ellenére régebbóta van a pályán és mégis nagy sikernek örvend. Én mindkettőt imádom és nemis tudnék különbséget tenni köztük.
Britney sokkal régebbóta van a pányán mint Katy ezért nemis csoda, hogy többmindent elért, de Katy ennek ellenére régebbóta van a pályán és mégis nagy sikernek örvend. Én mindkettőt imádom és nemis tudnék különbséget tenni köztük.
selena_taylor_fan
2012. május 25. 17:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (linna @ 2012.05.25. 17:09)
kobe és Selena_taylor_fan: Egyikőtknek sincs igaza sztem és előre bocsánat, hogy beleszolok, de Britney-t és Katy-t összehasonlítani, kicsit nagy hiba.
Abban igazad van,hogy nem igazán lehet őket összehasonlítani,két teljesen különböző stílus.Az viszont igaz,hogy Britneyt nem azért szeretik,met hú de jó hangja van,jó,Katy sem a legjobb énekesnő.Az igaz,hogy Britney régebb óta a pályán van,de ez még nem jelenti azt,hogy Katy rosszabb.Mondjuk szerintem én még Britneyvel kapcsolatban aránylag finoman fogalmaztam,mert az enyémnél 100x durvább kommentek is vannak itt vele kapcsolatban.
2012. május 25. 17:22
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.25. 17:14)
Abban igazad van,hogy nem igazán lehet őket összehasonlítani,két teljesen különböző stílus.Az viszont igaz,hogy Britneyt nem azért szeretik,met hú de jó hangja van,jó,Katy sem a legjobb énekesnő.Az igaz,hogy Britney régebb óta a pályán van,de ez még nem jelenti azt,hogy Katy rosszabb.Mondjuk szerintem én még Britneyvel kapcsolatban aránylag finoman fogalmaztam,mert az enyémnél 100x durvább kommentek is vannak itt vele kapcsolatban.
Éneklési szinten nagyjából egyformán állnak, de nagyon kevés olyan énekesnőt tudsz mondani akinek élőben olyan jó hangja van mint felvételeken, és ez nem feltétlenül az ő hibályuk, inkább a menedzsereké meg a mai fejlett technikáé.
Nekem a megfogalmazássoddal szemény szerint semmi problémám nem volt, kijelentetted érthetően, hogy nem szereted! És ezzel semmi gond nincs!
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.