Kisétált Britney az X-Factor meghallgatásról
2012. május 25. 14:22
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ezt megnéztem volna
,de szerintem ezek meg vannak rendezve.Akik meg odamennek égetni magukat,azok (úgymond) beépített emberek.
2012. május 25. 14:24
Idézet (Cynthia @ 2012.05.25. 13:38)
Egyébként nyilván meg van nekik mondva hogy mit csináljanak, Simon bácsi biztos beosztotta hogy Britney kiszaladgál, Demi meg mondjuk mindig elsírja magát stb stb. Meg van ez rendezve, kizárt hogy spontán jönnének ezek, amolyan déjà vu-ként
Szerintem még az sem volt véletlen, hogy épp Britney-t énekelt az illető.
2012. május 25. 14:33
Idézet (Isti @ 2012.05.25. 14:22)
NEM SÉTÁLT KI! ez már tegnap kiderült, hogy kacsa...és ennek a majomnak aki elterjesztette twitteren is reagált...mivel szünet volt..és Britney ki is röhögte azt aki ezt irta neki...Twitteren meglehet nézni
mielött hazugságokkal teleirtok mindent
magyar média..
Én is ezt mondanám, ha kirohangálnék egy olyan munkáról, amiért súlyos pénzeket fizetnek nekem. Ha szünet volt, a többi mentor miért maradt bent, és miért énekeltek négyen is úgy, hogy Britney nem volt ott? Másrészt meg nem magyar média, mert külföldi sztároknál csak külföldi forrást fogadnak el a hírmodik, a forrás a TMZ volt, ami hitelesnek számít.
2012. május 25. 14:49
|
|
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline
|
Hát,szerintem is csak megrendezték.Nem hinném,hogy kisétált volna...
2012. május 25. 15:23
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Süty az ilyen videókat csak akkor rakják fel a youtube-ra, ha már a tv-ben is lejátszották. Így van nálunk is. Ha mondjuk 9-kor leadják a tv-be a Wolf Katit, akkor este 10-kor már fent van a youtube-on. Úgyhogy még várhatsz arra a videóra. :'D
2012. május 25. 15:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Egyébként fogadni mernék rá,hogy az a bizonyos versenyző nem sokkal énekelte rosszabbul azt a dalt,mint amennyire a playbackkirálynő énekelné a saját hangján
2012. május 25. 15:36
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igen, sok rossz versenyző van, de ha már valaki zsűri, akkor meg kellene hallgatnia a dalt, bármennyire is rossz...
2012. május 25. 15:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ez a cikk eszembe juttatta azt az esetet, amikor az angolok kifújolták Carmen Electrát a Britain's Got Talent című műsorból mert szerintük ő nem volt odavaló. Terjedt a hír, utána meg mindent tagadott. Ő is azt mondta, hogy szünet volt de abban az esetben is csak ő hagyta el a termet ...
1 felhasználónak tetszik:
Fonzie
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.