Nekem tetszik!
xD Csak viccelek, ez a szám katasztrofális lett! Minden szempontból! De igazából, sosem fűztem hozzá sok reményt. Csak nevetni tudok! Ezek a csajok pedig.... Mintha leprás lenne, úgy félnek hozzáérni. Mondjuk, igazából megértem őket, de ha már fizetnek nekik, "színészkedjenek" természetesebben. Mondjuk, mit is várunk? Ez nem is egy igazi videoklip.
VV Cristofel énekesnek állt
2012. május 25. 15:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
2012. május 25. 15:31
|
|
Lora28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 126445 offline
|
Szerintem inkább bújjon el az után a szám után.Most jöttem rá,hogy VV Zsófi száma ehhez képest százszor jobb.Ha tudna énekelni a szám akkor is szar lenne szóval én ki nem mennék az utcára ezek után.
2012. május 25. 15:32
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDazok a fejek. szánalmas, XD :''DD
2012. május 25. 15:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Macsó? Hol?
Sehol nem látok semmilyen macsót ...
A dalról pedig csak annyit, hogy a szomszéd macskája, Frici is szebben kornyikál no de mindegy, ha nálunk erre van igény. Kellett ennyi embernek VV-t nézni, itt az eredmény. Duettezhet SP-vel, küldjük őket jövőre az Euróvíziós Dalfesztiválra.
A dalról pedig csak annyit, hogy a szomszéd macskája, Frici is szebben kornyikál no de mindegy, ha nálunk erre van igény. Kellett ennyi embernek VV-t nézni, itt az eredmény. Duettezhet SP-vel, küldjük őket jövőre az Euróvíziós Dalfesztiválra.
2012. május 25. 15:35
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Ezzel még a szart is megalázta
mit szolna erre szegeny Puzsi xD
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. május 25. 15:39
ettől a pasastól hánynom kell
...meg nevetnem is xD elég szánalmas. Kubai Szarrágó
2012. május 25. 15:46
azt hittem nem lehet alulmúlni VV Zsófi rágógumi dalát. :| TÉVEDTEM! ez a Christofel gyerek olyan buta, és szánalmas, hogy kinézem belőle, hogy ő azt hiszi, hogy milyen jó kis számot hozott össze, és van tehetsége a szakmához. :| jó lenne eltakarodna dolgozni ő is, meg a többi tehetségtelen, üresfejű VV-s hulladék!
2012. május 25. 15:53
|
|
kissovaerikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 175190 offline
|
ez kiborító .. amugy meg nem is a Christofel hangja .. nem Christofel énekel .. neki tiszta más a hangja ..
2012. május 25. 15:54
Pfff. Hát gyönyörű mint, hogy a börtönbe ülnek inkább klippet forgat. Én csak a lányokat SAJNÁLOM!
2012. május 25. 15:54
|
|
Hupiikéktörpiikécskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176151 offline
|
Az a rádio a válán xdxdxd
2012. május 25. 15:56
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Jézus Mária! ez az ember nem normális...>_< szánalom, amit művel..x'DDDDDDD ez neki zene?! el kell mondjam,hogy az egyik barátnőmnek tetszik/tetszett a VV Zsófika Rágógumi száma..
hát megértem..xDDD mert az 100szor jobb ennél! egyébként ettől hányok. valami borzasztó!>_< azt hiszi, tud énekelni..hát nagy tévedésben van..méghogy mácsó???xDD ilyet..>_<
hát megértem..xDDD mert az 100szor jobb ennél! egyébként ettől hányok. valami borzasztó!>_< azt hiszi, tud énekelni..hát nagy tévedésben van..méghogy mácsó???xDD ilyet..>_<
2012. május 25. 15:59
Ezt ő sem gondolhatta komolyan
de ez már csak valamilyen szánalmas kis remény...
Ez bűn rossz.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.