Radics Gigi kamukapcsolatban van
2012. május 24. 19:29
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Hajrá Gigi!Remélem,hogy te fogod megnyerni a Megasztárt.Én Szakos Andit utálom.
2012. május 24. 19:32
Mikor elolvastam ugrálni kezdtem örömömben! Gigi nagyon szép lány.
Remélem sokáig!
Remélem sokáig!
2012. május 24. 19:37
|
|
Gumicukor116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175410 offline
|
nincs közöm hozzá és nem is nagyon érdekel!
2012. május 24. 19:49
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
Misao van,benne valami!
Tényleg tökre hasonlítanak.
És amúgy szerintem bárki ki teheti facebook-on hogy kapcsolatban van..csak a közelebbi barátok tudják hogy nem igaz,aki meg nem ismeri az meg elhiheti..x)
És amúgy szerintem bárki ki teheti facebook-on hogy kapcsolatban van..csak a közelebbi barátok tudják hogy nem igaz,aki meg nem ismeri az meg elhiheti..x)
2012. május 24. 19:50
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Olyan jó lenne, ha összejönnének
2012. május 24. 19:51
Idézet
Nem jöttünk össze, csak azért szerepel Gigi lapján az, hogy kapcsolatban van, hogy ne zargassák a fiúk”
Gratulálok Bendzsike, ezután azért is jobban fogják zaklatni a fiúk..-.-' Bár nem értem ezt a Gigit sem...hova még párkapcsolat 15 évesen? Bőven ráérne még ezzel a dologgal.
2012. május 24. 19:58
hát aki zargatni akarja Gigit az ígyis úgyis megfogja tenni..pont nem az fogja érdekelni hogy kapcsolatba van e..
2012. május 24. 20:08
|
|
Pattus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 599 Csatolások: 0 Azonosító: 131163 offline
|
most ez komoly? sírook
képesek az emberek arról cikket írni hogy mi radics gigi családi állapota facebookon...atyaég
1. senkit nem érdekel
2. ennyi erővel arról nem akartok cikket irni hogy mikor fürdött utoljára és milen illatú tusfürdőt használt?
eskü vicc.
képesek az emberek arról cikket írni hogy mi radics gigi családi állapota facebookon...atyaég
1. senkit nem érdekel
2. ennyi erővel arról nem akartok cikket irni hogy mikor fürdött utoljára és milen illatú tusfürdőt használt?
eskü vicc.
2012. május 24. 20:09
ha összejönnének, nem illenének össze..egyikükhöz sem ilyen illik és a Gigiről lerí, h nem akar semmit a Benjitől, csakpersze örül neki, h egy vki legyeskedik ott körülötte életében először
2012. május 24. 20:14
Már erről is cikket Kell írni ?? Minden esetre , ez az ő magánügye , ha kapcsolatban van , had legyen . De amúgy , nekem az kicsit gyanús h azért van kinn facebookon a kapcsolatban h nehogy zargassák , valami más is lehet a háttérbe. De őszintén? Ez az ő élete , azt csinál amit akar.
2012. május 24. 20:19
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Igen ez magánügy, amúgy elég hülyeség kiírnia a facebookra, hogy kapcsolatban van, mert néhány ember nem a facebookon éli az életét...amúgy ez egy nagyon apró-cseprő dolog://
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: