Starity

Kedvenc idézetek

34 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. június 21. 13:32 #141
- törölt felhasználó -    
"Mindig a legtörékenyebb ág végén lóg a legédesebb gyümölcs." Andrew Matthews

"Van úgy, hogy néha meg kell tennünk bizonyos dolgokat, mert nincs más választásunk." John Boyne

"Az életet nem lehet elrontani, csupán a mindennapokat. Aki eltékozolja napjait, végül elrontja egész életét." Hioszi Tatiosz

"Sok dolog van a világon, amin megakad a szemed, de csak kevés, ami a szívedet is vonzza - ez utóbbiakkal törõdj!" Ben Daniel Crenshaw

"Egyszer talán úgy volt, ahogy a régi mesékben áll, a tavasz: "Fény és szerelem és élet". Aki ebben még hisz, az magának hazudik." Rainer Maria Rilke

"Furcsa híresnek lenni. Fel nem foghatom, miért akar bárki fotókat látni rólam, amint tankolok vagy hamburgert eszem." Orlando Bloom

2009. június 21. 15:53 #142
- törölt felhasználó -    
"... egy hídon akkor kelünk át, amikor elérkezünk hozzá. azután felégetjük magunk után. semmi sem jelzi, hogy ott jártunk, csak a füst szagának emléke és azé, hogy könnybelábad a szemünk ..."

2009. június 30. 17:48 #143
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Idézet(B.Sziszkó @ 2009. June 21. - 14:53)
"... egy hídon akkor kelünk át, amikor elérkezünk hozzá. azután felégetjük magunk után. semmi sem jelzi, hogy ott jártunk, csak a füst szagának emléke és azé, hogy könnybelábad a szemünk ..."

Ez nagyon jó!

Hét év Tibetben filmbõl
"Amelyik problémára van megoldás, azon nem érdemes aggódni, amelyikre nincsen azon meg már az aggódás sem segít"
2009. július 01. 22:20 #144
- törölt felhasználó -    
"Barátok mi nem leszünk, ezt maga is tudja. De a legboldogabbak vagy legboldogtalanabbak az emberek közt: ez magától függ.
- Hisz én csak egyet kérek, jogot a reményre, hogy gyötrõdhessek, mint most; de ha ez is lehetetlen, parancsolja meg, hogy eltûnjek, s én eltûnök. Ha a jelenlétem terhes, nem lát többé."
2009. július 02. 09:50 #145
Trinny
Trinny
Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tûri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitõl ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2009. október 13. 14:47 #146
Trinny
Trinny
„Vágy, élet és sugár a lelkünk
És utunk mégis koldus- út,
Jogunk van minden fényességhez
Amit az élet adni tud.”
Ady Endre
2009. október 30. 12:28 #147
Denali
Denali
detective
Hozzászólás: 6318
Csatolások: 5685
Azonosító: 31534
"Futunk a kedveshez, mint kisdiák,
Ki könyveit vidáman sutba vágja,
S úgy válunk tõle, mint a kisdiák,
Ki szontyolodva ballag iskolába." William Shakespeare

"Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni." Anatole France

"Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy errõl ne tudjak." Paulo Coelho

"Nagyon szeretünk valakit, mikor eltöltünk egy egész éjszakát ülve a tûznél, nézve, ahogy alszik." Dawson és a haverok c. film

2009. október 30. 13:10 #148
- törölt felhasználó -    
Téged nem szeret tudom, lehet hogy engem se , de rá fog jönni, hogy én kellek neki! wub.gif
2009. október 30. 13:24 #149
- törölt felhasználó -    
"Emberi törvény kibírni mindent s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."

"Mit nem fogadtál el a pillanattól, az öröklét sem adja vissza már."

"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."

"El kell, hogy bírjuk terheink, vagy elvesznek szép perceink, és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át."

"Õ nem sok embert szeretett.
A szíve mély, de zárt világ volt:
Különös kõfallal kerített,
Mély futó-árokkal határolt.
S hogy õt szeretik: alig hitte:
Õt, önmagáért, semmi másért,
A szívébe zárt mély világért."

"Hiányoztál. Hiányoztál mindenhonnan, ahova soha nem mentünk el."

"Hogyan érezhetnék valamit, amikor nem tudom, hogy hogyan kell érezni?
Hogyan lehetnének érzéseim, amikor minden érzésemet visszautasították?"

"Csak elveszett álmok, miket évekig kerestél,
Újrakezdted százszor, de mindig vesztettél.
Folytatni nincs erõd, úgy érzed, nincs jövõd,
De nem adhatod fel, van még idõd."

"A várakozás ott csal meg, ahol
Legtöbbet ígér; s akkor sikerül,
Mikor a remény csüggedésbe hûl."

"Lehet-e barátság férfi és nõ között, és ha igen, miért nem?" smileeee.gif
2009. november 07. 13:19 #150
Trinny
Trinny
Csalódni kell hogy boldogok lehessünk,
Gyûlölni tudni, hogy újból szeressünk.
Kell tudni zokogni meg sírni,
Valakit megunni aztán visszahívni.
Csalódni százszor, csalódni ezerszer,
Hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer!
2009. november 07. 13:31 #151
- törölt felhasználó -    
Legolas: A végeredmény...42.
Gimli: 42? Oh! Nem is rossz egy hegyesfülû tünde hercegecskétõl. Én magam viszont épp a 43-ason üldögélek.
"lelövi az orkot amin Gimli ül"
Legolas: 43.
Gimli: De ez már halott volt!
Legolas: Még vonaglott.
Gimli: De csak azért, mert a fejszém beleállt az idegrendszere közepébe!

Nem hittem volna, hogy így végzõdik.
Vég?
Nem. Az út nem itt ér véget.
A halál csupán egy másik ösvény melyre mind rá lépünk.
Amikor a világ szürkeesõ függönye visszagördül,
S minden ezüstös tükörré válik, akkor meg látod.
Mit Gandalf? Mit látok?
Fehér partokat, azon túl egy távoli országot mely zöld és napsütötte.
Hát, ez nem is rossz!
Nem. Nem bizony.

De hát nem mi döntjük el, hogy mikor éljünk. Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendõ, ha már itt vagyunk.

2009. november 07. 17:21 #152
linus04
linus04
OTH & Glee ♥

StátuszLea, Dianna, Naya- Lovesong ♥
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 1294
Azonosító: 74401
Grace klinika
"Életet adni lehet, hogy intenzív és misztikus meg minden, de maga a folyamat nem túl kellemes. De ettõl még valami csodás kezdete, valami új kezdete, valami váratlané, valami igazé, amit lehet szeretni, ami megváltoztatja az életünket örökre"

"Mielõtt orvosok lettünk, orvostanhallgatók voltunk. Akkoriban rengeteget tanultunk a kémiáról. Szerves kémia, biokémia. Mindent megtanultunk. De ha két ember közötti kémiáról van szó, csak egy dolog számít: vagy ott van, vagy nincs."
"Nem tudhatod elõre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amirõl azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, mint ahogyan azt elképzelted. Ez egy az átlagos napok közül. A legfontosabb nap is normálisan kezdõdik. Azokat a napokat a végük teszi a legfontosabbá.
(...) A napot, amikor elkötelezed magad valami vagy valaki iránt. A napot, amikor összetört a szíved. A napot, amikor megismerted a nagy Õt. A napot, amikor rájöttél, hogy nincs elég idõ, mert örökké akarsz élni. Ezek a legfontosabb napok, a tökéletes napok."

"A verseny az bizony oroszlánküzdelem. Fel a fejjel, húzza ki magát, járjon büszkén, és ne nyalogassa a sebeit! Örüljön neki! A sebhelyek azt jelzik, hogy harcba szállt. Oroszlánharc volt ez, és attól, hogy nem maga nyert, még tud bömbölni."

"A sebészek okkal tanulják meg forgatni a szikét. Szeretjük azt mutatni, hogy kemény, hideg fejû tudósok vagyunk, eljátszani, hogy semmitõl sem rettenünk meg, de az igazság az, hogy azért leszünk sebészek, mert azt reméljük, hogy legyõzzük, ami a lelkünk mélyén kísért minket: a gyengeség, a halál. (...) Nemcsak a sebészekre igaz. Igazából senkit nem ismerek, akit ne kísértene valaki vagy valamim, és valahányszor megpróbáljuk egy szikével kivágni a fájdalmat vagy elrejteni a szekrény mélyére, rendszerint belebukunk. Csak úgy tûnnek el a ronda foltok, ha új lapot nyitunk, vagy eltemetünk egy régi történetet, hogy végre, végre megnyugodjon."

"Azok az emberek szenvednek a legjobban, akik nincsenek tudatában annak, hogy valójában mit is akarnak."

"Régebben mindenki számára egy nyitott könyv volt az életem, de miután bezártam a könyvet, õk már csak a borítót fürkészhetik."

"Amikor kicsi vagy, az éjszakák rémisztõek, mert szörnyek rejtõznek az ágy alatt. Amikor idõsebb leszel, a szörnyek másmilyenek: önbizalomhiány, magányosság, megbánás. Habár öregebb és bölcsebb vagy, még mindig félsz a sötétségtõl."

"Eljön egy pont az életünkben, amikor hivatalosan felnõtté válunk. Elég idõsek leszünk, hogy szavazzunk, igyunk és más felnõttes dolgokban vegyünk részt. Hirtelen elvárják, hogy felelõsségteljesek legyünk. Komolyak, felnõttek. Megnövünk, megöregszünk, de felnövünk-e valaha is? Valahogy felnövünk, családunk lesz, férjhez megyünk, elválunk, de többnyire ugyanazok a problémáink, mint tizenöt évesen. Mindegy, mennyit növünk vagy öregszünk, akkor is örökké botladozunk, örökké keresgélünk."

"A valóság a nap végére távol áll a reményeinktõl."

"Legtöbbször a fájdalom leküzdhetõ, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál."

"Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkbõl, s az nem más, mint a szerelem. Mikor jön valaki, aki az elsõ perctõl kezdve átlát rajtunk, az õ szemében az álarcunk lehull és megsemmisül. Csupán az igazi énünk érvényesül, ha akarjuk, ha nem, és ez az, ami néha annyira megrémít minket, hogy legszívesebben hanyatt-homlok menekülnénk, de hamarosan rájövünk, hogy e nélkül nincs értelme az életünknek."

"A fájdalom sokféleképpen jelentkezik. Egy kis szúrás, vagy égetõ érzés, a váratlan fájdalom, a mindennapok szokványos fájdalmai. És ott van az a fájdalom, amit nem nyelünk le, az a hatalmas nagy fájdalom, ami minden más érzést elnyom, feledteti a világ többi dolgát. A végén csak arra gondolunk, mennyire fáj, ami történt. Hogy hogy kezeljük a fájdalmat, az rajtunk áll: érzéstelenítünk, elhessegetjük, felvállaljuk, letagadjuk, de néhányunknak az a leghatásosabb gyógymód, ha valahogy átvergõdünk rajta."

"Az idõ rohan. Az idõ senkire nem vár. Az idõ begyógyítja a sebeket. De mindannyian arra vágyunk, hogy több idõt kapjunk. Idõt, hogy talpra álljunk. Idõt, hogy felnõjünk. Idõt, hogy felejtsünk. Idõt."

"Hazudni rossz, legalábbis ezt tanítják, állandóan, születésünktõl: az õszinteség a legjobb út, az igazság felszabadít, a hazug ember és a sánta kutya esete, meg hasonlók. De sajnos néha muszáj hazudni. Azért hazudunk magunknak, mert az igazság nagyon fáj. Mindegy, mennyire próbáljuk tagadni, nem észrevenni, a hazugságok végül szertefoszlanak, akár tetszik, akár nem. De tudják, mitõl igaz az igazság? Hogy fáj. Ezért hazudunk."

"Mind azt hisszük, nagyok leszünk, és kicsit csalódunk, ha reményeink nem valósulnak meg. De néha a reményeink alaptalanok. Néha amire számítunk, könnyen elhalványul amellett, ami váratlanul ér. Miért ragaszkodunk a reményeinkhez? Mert amire számítunk, az tartja bennünk a lelket. A reményeink tartanak talpon. Amire számítunk, az csak a kezdet. Amire nem számítunk, attól változik meg az életünk."

"Eljön a pillanat, amikor az egész már nem játék, és akkor vagy teszel egy lépést elõre, vagy hanyatt-homlok elmenekülsz. Elfuthatnék, de az az igazság, hogy tetszik a csatamezõ."

"Sokszor van, hogy azt az egyet, amit a legjobban akarunk, nem kaphatjuk meg. Összetöri a szívünket, kikészít. A vágy tönkreteheti az életünket. De bármilyen nehéz is akarni valamit, azok szenvednek a leginkább, akik nem tudják, mit akarnak."

"Ahhoz, hogy egy csók igazán jó legyen, jelentenie kell valamit. Azzal kell megtörténnie, akit nem tudsz kiverni a fejedbõl, hogy mikor az ajkaitok összeérnek, egész testeddel érezd. Olyan heves és mély kell legyen, hogy ne akarj többé levegõt venni. Nem szabad az elsõ csókkal csalni, hidd el, nem érné meg, mert ha megtalálod az igazit, az elsõ csók sokat jelent."
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2009. november 08. 12:10 #153
Trinny
Trinny
Ha az egész világ gyûlöl és rosszat hisz rólad, de a lelkiismereted tiszta, sohasem leszel egyedül
Charlotte Bronte
2009. november 11. 18:18 #154
Trinny
Trinny
"A Világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod és soha nem engednek felállni! Senki nem tud olyan nagyot ütni , mint az Élet! De nem az számít mekkorát ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább! Csak így lehet gyõzni! Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért ami jár, és közben viseld el a pofonokat! Ne mutogass másra! Ne mond, hogy nem te vagy a hibás, hanem Õ vagy Õ vagy Õ vagy akárki! Ez gyáva duma!"
2009. november 13. 16:22 #155
Trinny
Trinny
Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább. Még akkor is, ha nem élnek már benned remények, és csodák.
1 felhasználónak tetszik: linus04
2009. december 30. 09:16 #156
Trinny
Trinny
Az élet olyan, mint egy cigi. Néha jól megszívjuk...
1 felhasználónak tetszik: IAmTheCheeseMaestro
2009. december 30. 09:21 #157
Trinny
Trinny
A bukás gyakran csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladjuk a küzdelmet.
2009. december 30. 09:22 #158
Trinny
Trinny
Minden nap megszûnik valami, amiért az ember szomorkodik, de minden nap születik valami, amiért érdemes élni és küzdeni!
2009. december 30. 09:44 #159
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
"Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen,
Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem!"
Juhász Gyula

"Nekem rejtvény vagy, amit nem tudok megfejteni,
Nekem egy vers vagy, amit nem fogok elfelejteni,
Nekem egy ajándék vagy, amit nem tudok kibontani,
Nekem te vagy az egyetlen szó, amit nem tudok kimondani."
(Anonim MC)

"Van, hogy az ember megküzd a saját démonaival, és visszatoloncolja õket a mélybe. Van, hogy feladja. És van olyan is, hogy belefárad az öngyötrésbe, és inkább keres valaki mást, akit kedvére gyötörhet."
Laurell Kaye Hamilton

"Ha egy nap úgy érzed sírnod kell, Hívj engem.
Nem ígérem, hogy meg foglak nevetettni... De sírhatok Veled.
Ha egy nap el akarsz futni... Ne félj engem hívni.
Nem ígérem, hogy megkérlek, állj meg... De futhatok Veled.
Ha egy nap senkit sem akarsz hallani... Hívj engem.
Ígérem, Veled leszek. És ígérem, nagyon csendben.
De ha egy nap hívsz... És nincs válasz...
Gyere gyorsan, látogass meg. Lehet, nekem van Rád szükségem."

"Nem az a fájdalom, sírni,zokogni
Hanem: A fájdalmat kacajba folytani.
Az ember erõs, de a szíve megszakad,
Ha azt akit igazán szeret
Szeretnie nem szabad!"

"Fájdalom az, amikor a szerelmed ott van melletted, és te nem tudod neki bevallani.
Fájdalom az, amikor tudod, hogy mit nem szabadna érezned, és mégsem tudsz ellene semmit sem tenni.
Fájdalom az, amikor szenvedni látod azt, akiért mindent megtennél.
Fájdalom az, amikor csendben maradsz, pedig kiáltanál."

"Aki beléd újra kést döfne
Amikor egy szó is legyõzne
Nem olyan aki ébren is álom
Kelned kell, sajnálom
Aki beléd újra kést döfne
Amikor egy szó is legyõzne
Hagyjon már végre hidegen
És legyen újra idegen!"

2009. december 30. 15:10 #160
Denali
Denali