Kedvenc idézetek
2009. február 08. 22:09
|
|
Narimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 65 Azonosító: 60409 offline
|
"A kezdet általában mindig ijesztõ, a befejezés általában szomorú; de ami a kettõ között van, az számít igazán. Jó, ha ez eszünkbe jut, ha valaminek a kezdetén tartunk. Engedjük, hogy a remény legyõzze a bajt." - Majd elválik c. film
2009. február 10. 22:57
"Behunyom a szemem, mivel látni akarok, s álmaimban mindent látok, ott igazán szabad vagyok..." nem tudom ki mondta, de szerintem nagyon szép...engem ábrázol
...és ez is engem ábrázol:
"A kocogás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez." (Woody Allan)
...és ez is engem ábrázol:
"A kocogás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez." (Woody Allan)
2009. március 06. 09:49
|
|
kim04visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 372 Csatolások: 60 Azonosító: 67313 offline
|
Talán nincs is olyan, hogy jó barát meg rossz barát - talán csak barátok vannak, olyanok, akik az ember mellett állnak, ha megsérül, és akik segítenek, hogy ne legyen olyan magányos. Talán értük mindig érdemes aggódni, reménykedni, õértük érdemes élni. Talán még meghalni is, ha úgy kell lennie. Nincsenek jó barátok. Nincsenek rossz barátok. Csak olyan emberek, akik házat építenek a szívedben."
/ Stephen King /
"A halál nem fáj, az élet kínozza meg az embert ..." /Jack London/
" Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket. " /J.F.Kennedy/
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
/ Stephen King /
"A halál nem fáj, az élet kínozza meg az embert ..." /Jack London/
" Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket. " /J.F.Kennedy/
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
2009. március 06. 10:42
|
|
Annamari74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.20. Hozzászólás: 137 Csatolások: 942 Azonosító: 69512 offline
|
"A lét határozza meg a tudatot.Ha megiszod a lét,a tudat elszáll."
2009. március 09. 19:50
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
“Élete során az ember gyakran attól fél, amitõl nem kellene, vagy nem úgy fél, ahogy kellene, vagy nem akkor, amikor kellene.” (Arisztotelész)
Ne légy szomorú, ha búcsúzni kell. Búcsúra szükség van az új találkozáshoz. /Richard Bach/
Ne légy szomorú, ha búcsúzni kell. Búcsúra szükség van az új találkozáshoz. /Richard Bach/
2009. március 14. 06:26
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
William Shatner:
No, that's not a Klingon; it's a butterfly!
"Grandpa? Do you work on a space ship?"
"Yes I do."
No, that's not a Klingon; it's a butterfly!
"Grandpa? Do you work on a space ship?"
"Yes I do."
2009. március 22. 20:31
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
"There once was a little girl, who never knew love, until a boy broke her heart..."
„Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának a rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.”
"Szenvedély. Egy hatalmas erõ, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt.
Egy csábító vágy, ami váratlan szeretõk karjaiba taszít minket.
Egy mindent elsöprõ érzelem, ami ledönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk.
Egy olthatatlan szerelem, ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani.
Igen. Minden érzések közül a szenvedély az, ami értelmet ad annak, hogy élünk.
És mentséget arra, hogy elkövetünk mindenféle bûnt."
Ezeket szeretem nagyon
„Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának a rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.”
"Szenvedély. Egy hatalmas erõ, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt.
Egy csábító vágy, ami váratlan szeretõk karjaiba taszít minket.
Egy mindent elsöprõ érzelem, ami ledönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk.
Egy olthatatlan szerelem, ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani.
Igen. Minden érzések közül a szenvedély az, ami értelmet ad annak, hogy élünk.
És mentséget arra, hogy elkövetünk mindenféle bûnt."
Ezeket szeretem nagyon
2009. március 27. 20:30
Life sucks, and then you die.
Yeah, I should be so lucky.
/Breaking Dawn, második könyv, epilógus/
Yeah, I should be so lucky.
/Breaking Dawn, második könyv, epilógus/
2009. március 27. 20:37
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
- Szeretsz?
- Nem tudom.
- Mért nem?
- Nem vagyok biztos.
- Kételyek?
- Azok.
- Akkor mit érzel?
- Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tõled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova… csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem, nem jó, ha itt vagy, vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad, ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok… Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerû, de nem… ez bonyolult.
- Akkor szeretsz?
- Azt hiszem…
(ez nemigazán egy idézet, csak nem tudtam máshova írni)
- Nem tudom.
- Mért nem?
- Nem vagyok biztos.
- Kételyek?
- Azok.
- Akkor mit érzel?
- Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tõled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova… csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem, nem jó, ha itt vagy, vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad, ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok… Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerû, de nem… ez bonyolult.
- Akkor szeretsz?
- Azt hiszem…
(ez nemigazán egy idézet, csak nem tudtam máshova írni)
2009. április 12. 16:37
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
“Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
“Egy bölcs ember mindig beismeri a hibáit - hogy a barátait megnyugtassa.” (Benjamin Franklin)
“Jó és rossz tulajdonságainkkal együtt születtünk, de rajtunk múlik, melyiket érvényesítjük az életben.” (Tatiosz)
“Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.” (Szókratész)
“Nagyra becsülöm azt a barátom, aki idõt talál számomra a naptárában, de még jobban szeretem azt, aki elõ sem veszi a naptárát, ha rólam van szó.”
(Robert Brault)
“Egy bölcs ember mindig beismeri a hibáit - hogy a barátait megnyugtassa.” (Benjamin Franklin)
“Jó és rossz tulajdonságainkkal együtt születtünk, de rajtunk múlik, melyiket érvényesítjük az életben.” (Tatiosz)
“Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.” (Szókratész)
“Nagyra becsülöm azt a barátom, aki idõt talál számomra a naptárában, de még jobban szeretem azt, aki elõ sem veszi a naptárát, ha rólam van szó.”
(Robert Brault)
2009. április 12. 16:47
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
|
Idézetek a barátságról:
“A jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat.” (Seneca)
“A barát az, aki akkor van melletted, amikor máshol kellene lennie.” (Len Wein)
“Tanuljuk meg, hogy a barátságunkat más iránt addig mutassuk ki, amíg él, és nem halála után.” (Scott Fitzgerald)
“Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal elõkelõbb ellenségekre tehetsz szert.” (Spike Milligan)
“Három hûséges barát létezik - egy öreg feleség, egy öreg kutya és a készpénz.” (Benjamin Franklin)
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)
“A barátság egy lélek, mely két testben lakozik.” (Arisztotelész)
“A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz…” (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
“Minden bolond talál egy még nagyobb bolondot, aki õt értékelni tudja.” (Gellert)
“A jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat.” (Seneca)
“A barát az, aki akkor van melletted, amikor máshol kellene lennie.” (Len Wein)
“Tanuljuk meg, hogy a barátságunkat más iránt addig mutassuk ki, amíg él, és nem halála után.” (Scott Fitzgerald)
“Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal elõkelõbb ellenségekre tehetsz szert.” (Spike Milligan)
“Három hûséges barát létezik - egy öreg feleség, egy öreg kutya és a készpénz.” (Benjamin Franklin)
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)
“A barátság egy lélek, mely két testben lakozik.” (Arisztotelész)
“A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz…” (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
“Minden bolond talál egy még nagyobb bolondot, aki õt értékelni tudja.” (Gellert)
2009. április 13. 13:59
|
|
Bernadetttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 120 Azonosító: 79330 offline
|
Don't walk in front of me, I won't follow you.
Don't walk behind me, I won't lead.
Walk beside me, and just be my friend! / Camus /
Ne sétálj elõttem, hisz nem foglak követni téged.
Ne sétálj mögöttem, én nem foglak vezetni.
Csak sétálj mellettem és légy a barátom!
Ninguna persona merece tus lágrimas, y quien se las merezca no te hará llorar!
~ Senki sem érdemli meg a könnyeidet - aki pedig megérdemelné, az nem fog sírásra késztetni
No llores porque ya se termino, sonría porque sucedió
~ Ne sírj mert vége lett - mosolyogj, mert megtörtént
Ayer es historia. Hoy un misterio. Manana es un regalo!
~ A tegnap történelem. A ma titok /rejtély/. A holnap ajándék!
Don't walk behind me, I won't lead.
Walk beside me, and just be my friend! / Camus /
Ne sétálj elõttem, hisz nem foglak követni téged.
Ne sétálj mögöttem, én nem foglak vezetni.
Csak sétálj mellettem és légy a barátom!
Ninguna persona merece tus lágrimas, y quien se las merezca no te hará llorar!
~ Senki sem érdemli meg a könnyeidet - aki pedig megérdemelné, az nem fog sírásra késztetni
No llores porque ya se termino, sonría porque sucedió
~ Ne sírj mert vége lett - mosolyogj, mert megtörtént
Ayer es historia. Hoy un misterio. Manana es un regalo!
~ A tegnap történelem. A ma titok /rejtély/. A holnap ajándék!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: