Kedvenc idézetek
2016. május 10. 17:55
,,A magam részéről úgy gondolom, hogy Magyarországnak sokkal inkább a szórakozásra és a humorra van szüksége, mintsem egy sokadik megmondóemberre, aki csak kritikát tud alkotni, de a kritika tárgyával szemben nem tud alternatívát nyújtani." - Dancsó Péter
2016. május 17. 14:23
Ti is írjatok idézeteket.
Idézet
A csoki nem kérdez. A csoki megért.
Idézet
A csoki nem kérdez. A csoki megért.
2016. május 20. 18:39
|
|
Ellethúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 27 Azonosító: 252155 offline
|
"Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál. Mégsem azért kísér, hogy harcoljon helyetted, hanem hogy a színpad széléről a füledbe súgja: hatalmad van az általad teremtett világok felett!,,
2016. június 20. 20:24
"Tudod, mi a legrosszabb? Gondolkozni. Ha jó dolgokra gondolsz, hiányérzeted lesz, ha rosszakra, akkor elmegy a kedved."
2016. július 14. 13:50
"These strange faces
It was only yesterday we spoke on the phone
A distant memory from all those years ago
But now I'm looking at these strange faces
And I'm not coming home"
-Foxes.
It was only yesterday we spoke on the phone
A distant memory from all those years ago
But now I'm looking at these strange faces
And I'm not coming home"
-Foxes.
2016. július 30. 02:09
Néhány hete olvastam egy Destiel-fanfictiont, amely szerintem jobban megfogott, mint előtte bármi, amivel csak dolgom volt. A legvégén lévő levél volt az, aminek köszönhetően a lelkemet is kibőgtem, így gondoltam, kiteszem ide azt a kicsi részletet. Saját fordítás, szerintem érződik is rajta, de a lényeg mindenképpen benne van.
„Drága Dean!
A kagylókra gondoltam ma. A kagylókra, és arra a napra gondoltam, amelyet a tengerparton töltöttünk. Emlékszem, ahogy a pléden ültünk, a vizet néztük, és te megkérdezted tőlem, hogy mire gondolok. Arra gondoltam, mennyire rettegek tőle, hogy soha többé nem foglak majd úgy szeretni, mint ahogy akkor szerettelek.
Soha nem tértél haza igazán, ezt csak most értettem meg. És tudom, hogy ez nem a te hibád volt, ahogy az enyém sem. Senkié sem. Csak olyan helyzetbe sodródtunk, amelyet lehetetlen volt elkerülni, de rájöttem, hogy csak az, hogy így váltunk el, nem tudja befolyásolni azt, hogy kik voltunk azelőtt.
Nem kell hibásnak lenned, még ha tudom, hogy annak is érzed magad. Már megértem, miért történt minden úgy, ahogy történt. Mi, ez az egész csak megtörtént, Dean, és ez jól is van így. Én is jól vagyok. Rendben leszek.
Nem hiszem, hogy valaha is tudlak majd nem szeretni téged. Úgy érzem, már egy részemmé vált, és soha nem fog elmúlni. Ez tesz engem önmagammá.
Egyszer azt mondtad, számodra nem tűnik helyesnek elbúcsúzni. Igazán nem. Azt hittem, hogy nekem mégis azt kell tennem. Azt hittem, hogy mindent el kell engednem, amit valaha szerettem benned. De nem kell, és igazad volt.
Az igazság ezzel az egésszel kapcsolatban még soha nem volt egyértelműbb számomra, kedvesem.
Mert az vagy. Örökké. A kedvesem.
A te Cas-ed,
Majd találkozunk…”
„Drága Dean!
A kagylókra gondoltam ma. A kagylókra, és arra a napra gondoltam, amelyet a tengerparton töltöttünk. Emlékszem, ahogy a pléden ültünk, a vizet néztük, és te megkérdezted tőlem, hogy mire gondolok. Arra gondoltam, mennyire rettegek tőle, hogy soha többé nem foglak majd úgy szeretni, mint ahogy akkor szerettelek.
Soha nem tértél haza igazán, ezt csak most értettem meg. És tudom, hogy ez nem a te hibád volt, ahogy az enyém sem. Senkié sem. Csak olyan helyzetbe sodródtunk, amelyet lehetetlen volt elkerülni, de rájöttem, hogy csak az, hogy így váltunk el, nem tudja befolyásolni azt, hogy kik voltunk azelőtt.
Nem kell hibásnak lenned, még ha tudom, hogy annak is érzed magad. Már megértem, miért történt minden úgy, ahogy történt. Mi, ez az egész csak megtörtént, Dean, és ez jól is van így. Én is jól vagyok. Rendben leszek.
Nem hiszem, hogy valaha is tudlak majd nem szeretni téged. Úgy érzem, már egy részemmé vált, és soha nem fog elmúlni. Ez tesz engem önmagammá.
Egyszer azt mondtad, számodra nem tűnik helyesnek elbúcsúzni. Igazán nem. Azt hittem, hogy nekem mégis azt kell tennem. Azt hittem, hogy mindent el kell engednem, amit valaha szerettem benned. De nem kell, és igazad volt.
Az igazság ezzel az egésszel kapcsolatban még soha nem volt egyértelműbb számomra, kedvesem.
Mert az vagy. Örökké. A kedvesem.
A te Cas-ed,
Majd találkozunk…”
2016. augusztus 12. 20:08
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
“Úgy gondolom, hogy annak kell lenned, aki valójában vagy, és szeretned kell ezt a valakit.” – CL (2NE1)
2016. augusztus 22. 13:49
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
" Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon."
/Audrey Hepburn/
/Audrey Hepburn/
2016. augusztus 25. 22:44
"Egy turista ma is készített olyan fényképet,
amin elsétálok a háttérben.
Nemsoká hazaviszi,
és egy másik országban, egy másik időzónában,
egy másik kontinensen megmutatja
a családjának, az ismerőseinek,
és számomra teljesen idegen emberek
egy ismeretlen nyelven egy olyan fotóról fognak beszélni,
amin épp rád gondolok."
- Dékány Dávid
amin elsétálok a háttérben.
Nemsoká hazaviszi,
és egy másik országban, egy másik időzónában,
egy másik kontinensen megmutatja
a családjának, az ismerőseinek,
és számomra teljesen idegen emberek
egy ismeretlen nyelven egy olyan fotóról fognak beszélni,
amin épp rád gondolok."
- Dékány Dávid
2016. augusztus 25. 23:31
"Szeretnélek boldoggá tenni, amiért fényem lettél a sötétségben. Az enyémnek akarlak tudni, és a tiéd szeretnék lenni. Szeretném, ha te volnál minden ébredésemkor az első, a halálos ágyamon pedig az utolsó, akit látok. Szeretném, ha ezentúl minden kellemes és kellemetlen emlékünk közös volna, amelyeket hosszú évek múltán, a kandallónkban lobogó lángokon merengve, nosztalgiázva idézhetünk. Mert te vagy az, aki jobb emberré tesz. Aki támogat, aki ösztönöz, aki megerősít, és aki mellett mindezek ellenére attól sem félek, hogy jelentéktelen ember maradhatok." - Lakatos Levente
2016. október 29. 21:02
"Elmélyülten húzta a vonalat a homokban. Én csak mosolyogtam rajta, hisz olyan nevetségesnek tűnt, ahogy egy fiatalember erőlködik, hogy a kör mértanilag pontos legyen. Talán körzőt is használt volna, ha nem mérföldekre vagyunk a civilizációtól. Rajzoltak nekem már sok mindent gyermekkoromban, legtöbbször piros kis szívet, de egy idilli családi képre is emlékszem, amit valamelyik kis hódolómtól kaptam még évekkel azelőtt. De még senki sem akart nekem kört rajzolni a homokba az éjszaka közepén. De Ő megtette.
- Tudod, sokat gondolkoztam, mit adhatnék neked a mai különleges napra - szólalt meg miután befejezte a rajzolást.
- A születésnapom csak jövőhónapban lesz - ellenkeztem vele. Megfogta a kezem és a kör közepébe állított.
- Mikor kisgyerek voltam, egy nap édesanyám lehozott a partra - folytatta. - Fogócskáztunk, homokvárakat építettünk, miután kellőképpen elfáradtunk leültünk a homokba. Váratlanul a kezébe vett egy kavicsot, mellyel egy kört rajzolt. Felemelt és a kör közepébe ültetett. Majd azt mondta: "Van egy világ a lelkemben, talán pont ilyen alakja van, melynek Te vagy a közepén."
Megöleltem. Hosszú percekig csak álltunk egymásba fonódva, anélkül, hogy bármelyikünk is megszólalt volna. Kapcsolatunk legszebb pillanatai voltak. Azóta évek teltek el. Az életem során rengetegszer kaptam már szívet képeslapra, bögrére vagy épp ágyneműre nyomtatva. De csak azon a nyári éjszakán, csak akkor egyszer, kaptam valakitől egy kört, melybe egy egész világot zárt."
- Tudod, sokat gondolkoztam, mit adhatnék neked a mai különleges napra - szólalt meg miután befejezte a rajzolást.
- A születésnapom csak jövőhónapban lesz - ellenkeztem vele. Megfogta a kezem és a kör közepébe állított.
- Mikor kisgyerek voltam, egy nap édesanyám lehozott a partra - folytatta. - Fogócskáztunk, homokvárakat építettünk, miután kellőképpen elfáradtunk leültünk a homokba. Váratlanul a kezébe vett egy kavicsot, mellyel egy kört rajzolt. Felemelt és a kör közepébe ültetett. Majd azt mondta: "Van egy világ a lelkemben, talán pont ilyen alakja van, melynek Te vagy a közepén."
Megöleltem. Hosszú percekig csak álltunk egymásba fonódva, anélkül, hogy bármelyikünk is megszólalt volna. Kapcsolatunk legszebb pillanatai voltak. Azóta évek teltek el. Az életem során rengetegszer kaptam már szívet képeslapra, bögrére vagy épp ágyneműre nyomtatva. De csak azon a nyári éjszakán, csak akkor egyszer, kaptam valakitől egy kört, melybe egy egész világot zárt."
2016. október 31. 13:26
|
DiabloHorseriderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 259274 offline
|
"In a world taited by Hate and Negativity,
Stand out, shine bright and always be proud of
Who you are"
/Ben Bruce/
"Őszinteséggel nem szerzel sok barátot, helyette viszont igaziakat kapsz"<3
Stand out, shine bright and always be proud of
Who you are"
/Ben Bruce/
"Őszinteséggel nem szerzel sok barátot, helyette viszont igaziakat kapsz"<3
2016. október 31. 15:40
"Példaképek - miért nézünk fel rájuk? A zenéjük vagy az életvitelük miatt? (...) Azt mondják, az ember kinövi a rock and roll-t, de annyira bennem van. Úgy érzem, a zene felnevelt, örökbefogadott, megmentette az életem." (Nikki Sixx)
A képen lévő könyvrészlet a Mara Dyer változásából van.
A képen lévő könyvrészlet a Mara Dyer változásából van.
2016. november 13. 22:33
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
"Some days are just bad days, that's all. You have to experience sadness to know happiness, and I remind myself that not every day is going to be a good day, that's just the way it is"
1 felhasználónak tetszik:
Veraaa
2016. november 15. 18:46
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
"Egy illatról bevillan egy hangulat
Az agyamban újra él a pillanat
Másodpercek alatt ugrom éveket
Mikor minden mozgott és lélegzett."
Az agyamban újra él a pillanat
Másodpercek alatt ugrom éveket
Mikor minden mozgott és lélegzett."
2016. december 07. 17:00
"Klinikai depresszióval és kémiai egyensúlyzavarral diagnosztizáltak (vagy ezt nem kellett volna leírnom?)." (Nikki Sixx: A heroin-naplók)
Van ebben a mondatban valami, ami miatt tetszik. Nem, nem a depresszió miatt, de egyszerűen nem tudom megfogalmazni, mi az, ami miatt ennyire megfogott. Talán a zárójeles rész, ami akár a társadalom befogadóképtelenségére is utalhat.
Van ebben a mondatban valami, ami miatt tetszik. Nem, nem a depresszió miatt, de egyszerűen nem tudom megfogalmazni, mi az, ami miatt ennyire megfogott. Talán a zárójeles rész, ami akár a társadalom befogadóképtelenségére is utalhat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.