Kedvenc idézetek
2014. június 25. 13:29
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
"Guggolva egy cserépben... Kukucskálok a lukon át... az alján.
Jól megvagyok a cserépben. Állok és kukucskálok át... az alján." - A Csengetett Mylordból származik ez a zseniális modern költemény.
Jól megvagyok a cserépben. Állok és kukucskálok át... az alján." - A Csengetett Mylordból származik ez a zseniális modern költemény.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. június 25. 13:40
Idézet (Enchanted Hunter @ 2007.02.12. 20:36)
"Az igazságtalanságot aránylag könnyû elviselni, ami igazán fáj, az az igazság." (H. L. Mencken)
"Az igazság mindenki számára elérhetõ, ugyanúgy, ahogy a Ritz Szálló." (Judge Sturgess)
"Az igazság mindenki számára elérhetõ, ugyanúgy, ahogy a Ritz Szálló." (Judge Sturgess)
" a legjobb barát: szid, mint egy apa.
érdeklődik, mint egy anya.
kötekedik, mint egy nővér. irritál,
mint egy bátyó. jobban szeret mint
egy szerető.
2014. június 25. 13:45
"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!... "
Kyra1999
2014. június 25. 21:28
Yesterday lasts forever, tomorrow comes never, until you
2014. június 25. 21:31
-Inkább azért utáljanak aki vagyok,minthogy azért szeressenek aki nem vagyok.-
2014. június 30. 10:47
Egy gyűlölettel teli világban sem szabad lemondanunk a reményről. Egy haraggal teli világban sem szabad lemondanunk a békességről. Egy kétségbeeséssel teli világban sem szabad lemondanunk az álmainkról. Egy bizalmatlansággal teli világban sem szabad lemondanunk arról, hogy higgyünk egymásban.
~Michael Jackson~
~Michael Jackson~
Shireen
2014. június 30. 20:28
"Mosolyogj ma, sírj holnap ! És ezt olvasd el minden nap !"
Ez csak részlet: "Nézz az égre a legszebb fényre, láss egy álmot s harcolj érte !"
Ez csak részlet: "Nézz az égre a legszebb fényre, láss egy álmot s harcolj érte !"
2014. június 30. 20:51
"Mosolyogj ma sírj holnap. És ezt olvasd el minden nap!"
2014. július 12. 13:57
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
"Táncolok míg élek,mert tánc nélkül nincs élet"
2014. július 12. 15:22
Nekem ez:
'Sose felejts el mosolygni! Még akor sem amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.'
'Sose felejts el mosolygni! Még akor sem amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.'
2014. július 30. 18:13
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Még mindig van olyan, hogy valaki jön, és egy olyan részedet mozdítja meg, aminek a létezéséről eddig nem is tudtál. Felkavar, összezavar, teljesen megbénít. Aztán meg van, amikor ehhez az társul, hogy még véletlenül sem a tökéletes időzítésben érkezik. Akkor aztán jön a zavar, ami gyengít, ugyanakkor talán megtanít arra, hogy még mindig örülni kell, ha azt a valamit akár pár órára is, de átélted. Hiszen erre vágyunk mindannyian.
2014. augusztus 25. 18:23
"És így történt, hogy a Lila akác köz lett a végső nyughelyem. A hamvaim a gyepre szórattak, amelyen egykor jártam. Fák alá, amelyek egykor rám vetették árnyékukat. Rózsákra, amelyekben egykor gyönyörködtem. És kerítések mellé, amelyek fölött egykor pletykáltam. És miután a barátaim búcsút vettek tőlem, szél támadt, és elsodorta, ami megmaradt belőlem. Ahogy lenéztem a világra, búcsút vettem tőle én is. Búcsút a fehér léckerítésektől, a felhajtón álló kocsiktól, kávéscsészéktől és porszívóktól. Búcsút vettem mindazoktól a dolgoktól, amelyek oly szokványosnak tűnnek, de ha összerakjuk őket, kiadnak egy életet. Egy életet, ami valóban párját ritkító volt. Elárulok valamit: nem nehéz meghalni, ha az ember tudja hogy, élt. És én éltem. Óh, mennyire éltem!" Edie Britt, Született Feleségek 5x19
2016. március 01. 18:27
Ma hallottam egyet: "Ahol a kincsed, ott van a szíved.,,
Valamiért nagyon megtetszett.
Valamiért nagyon megtetszett.
2016. március 08. 09:59
|
|
Intorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 226849 offline
|
Nem tudom, meddig ültünk ott mozdulatlanul. Talán órákig. Végül a pulzusom lenyugodott, de Edward nem moccant, szótlanul tartott a karjában. Tudtam, hogy bármelyik pillanatban túl sok lehet neki ez az egész, és akkor az én életemnek vége - olyan gyorsan, hogy talán észre sem veszem. És mégsem féltem. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, hogy átölel.
Stephenie Meyer
Stephenie Meyer
2016. április 08. 20:32
Idézet
Anyaaa! Hol a vibrátorom?- kérdezte Adam, aki 14 éves és gyönyörű
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.