Starity

Kedvenc idézetek

34 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 03. 15:19 #461
- törölt felhasználó -    
"A tárgyakat használd, ne az embereket! Az embereket szeresd, ne a tárgyakat!" - Hayley Williams
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Zsuzsy93, Corby
2013. május 05. 11:14 #462
Eszter97
Eszter97
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 886
Csatolások: 79
Azonosító: 173320
A ló olyan mint egy jó barát. Mindig kész egy kis kedvességre és azon ,hogy megszépítse az életünket.

A lovaglás egy komoly, veszélyes sport! Mások nem ezt gondolják.: csak ülsz a lovon, én is megtudom csinálni! Úgy tudsz rajta lovagolni, hogy teljesen rábízod az életed? Száguldasz? És tudod, hogy bármely pillanatban meghalhatsz? És tudod, hogy mit akar tenni, mondani? És nem azzal az érzéssel ülsz rá, hogy ez csak egy ló? E sport tartozik a világ egyik legnehezebb sportjai közé, és egyben e legszebb sportjai közé, mert valójában nem könnyű együttműködni egy lóval.. heart.gif
2013. május 08. 08:24 #463
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Nem kell földet műveljek, hogy én legyek a p*raszt.
/Szókratesz - Nullán/
(Sajnos ez igaz)
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. május 18. 11:52 #464
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
I don't reckon you have to go with women to be a good daddy to a boy. You been real square-dealin' with me. The Bible says two men ought not lay together. But I don't reckon the Good Lord would send anybody like you to Hades. That Frank, he lives inside of his own heart. That's an awful big place to live in. You take good care of that boy.

(Karl / Sling Blade)

Egyik kedvenc jelenetem a filmből.
2013. május 27. 17:36 #465
- törölt felhasználó -    
"Kedvenc karikatúrafiguráim: a Metallica és Slash."
"Nos, amint látjátok, még egy ilyen kib*szott pszicho őrült semmirekellőnek, mint amilyen én vagyok is megvannak a maga előnyei."
"2 éves koromban megálltam a fejlődésben. És mikor azt mondják, hogy Axl Rose olyan, mint egy visító kétéves, nos akkor igazuk van."
"Általában a belső órámat követem és éjszaka sokkal jobbak a fellépéseim. Semmi sem működik számomra jól egészen késő estig. Nem akarom, hogy az emberek üldögéljenek és várjanak, ez engem megőrjít. Az a másfél - két órás időszak, amikor kések egy élő pokol számomra és azt kívánom, bárcsak lenne a világon valamilyen kiút abból, amibe keveredtem, tudva azt, hogy ilyen úgysem létezik. Mindenhonnan elkések. Mindig is azt akartam, hogy a végrendeletembe foglalják bele, hogy ha meghalok, a koporsó késsen másfél órát és arannyal legyen az oldalára írva, hogy 'Bocs a késésért!"
"Amikor öt évvel ezelőtt Los Angeles-be jöttem az Isten háta mögül, cowboy csizmát viseltem és mindenki azt mondta, hogy olyan vagyok, mint egy menekült, aki most szállt le a hajóról. Rövid időn belül divat lett belőle, szóval most úgy tűnik, én vagyok a hajó parancsnoka."
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. május 27. 17:47 #466
- törölt felhasználó -    
Ne higgy a meséknek! Minden sztori, amely úgy végződik, hogy „boldogan éltek, amíg meg nem haltak", ökörség. Vidám befejezés nem létezik. Sőt. Befejezés sincs. Az élet megy tovább, két kanyarral arrébb már mindig történik valami új. Legyőzhetsz hatalmas akadályokat, dacolhatsz ezer veszéllyel, farkasszemet nézhetsz a gonosszal, a végén dicsekedhetsz is vele - de az még nem a befejezés. Az élet mindig odébb taszigál, megtáncoltat, meggyötör és megtör, új erőpróbát vagy tragédiát lök eléd, nem ereszt addig, amíg csak el nem éred az egyeden valódi befejezést - a halálodat. Amíg szufla van benned, a történeted pereg tovább.
Bölcs ember lehetett, aki ezt lejegyezte.
3 felhasználónak tetszik: Zsuzsy93, Bessie, Kyra1999
2013. május 27. 18:58 #467
- törölt felhasználó -    
"If it were all going to end tomorrow, we'd still be the same people that we are. I think that's why we have such a long career. We just stay true to ourselves and have fun doing it."
2013. május 27. 20:05 #468
- törölt felhasználó -    
"Azt hallottam, hogy Lemmy Kilmister a Motörheadből hatalmas Nightwish fan. Az amerikai turnénkon pedig Ozzy Osbourne veje vezette a buszunkat. Ő mesélte, hogy Ozzy Nightwish-t hallgat otthon, és a pólónkban mászkál. Tony Iommi a Black Sabbath-ból pedig ott volt a birminghami koncertünkön, és tetszett neki!" Tuomas Holopainen :D
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, nothingcanstopme, Kyra1999
2013. május 30. 17:26 #469
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
"Én egy érme vagyok az amerikai hadseregben. 1980-ban készültem. Fémlemezből lyuggattak ki. Préseltek, fényeztek, keretbe foglaltak és megcsiszoltak. De most van bennem két kis lyuk. Már nem vagyok tökéletes. De van még valami amit elmondanék. Mielőtt minden elsötétült, tudod mi volt az utolsó gondolatom? Te..." /Dear John/
2 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, nicol bellox
2013. május 31. 21:26 #470
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
,, - Telihold van.Észrevetted már, milyen hatalmas a Hold, amikor emelkedik és milyen kicsi, amikor végre felér?
- Csak nézőpont kérdése. Igazából nem számít hol áll és te honnan nézed. Ha félig lehunyt szemmel feltartod a kezed, sose lesz nagyobb a hüvelykujjadnál " /Dear John/
3 felhasználónak tetszik: Minimanó94, nicol bellox, Kyra1999
2013. június 12. 09:46 #471
- törölt felhasználó -    
"Őrizkedj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért, hírért. Igen, megöli a testvérét, hogy megszerezhesse annak vagyonát. Ne hagyjátok elszaporodni, mert elpusztítja saját otthonát, de a tiéteket is. Űzzétek el, hajtsátok vissza az embert a dzsungel sűrűjébe, mert ő a halál hírnöke."

Majmok bolygója - 1968
2013. június 15. 17:10 #472
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
"Sose felejts el mosolyogni-még akkor sem,amikor szomorú vagy...lehet,hogy valaki beleszeret a mosolyodba."
Mindenkinek ezt tanácsolom.
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2013. június 15. 17:11 #473
Cat23
Cat23
♥Magical angel♥

StátuszHa valakinek van Instagramja,privátba kérném a címet(:
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 21
Azonosító: 202480
There is somebody who is thinking about you right now and wishing that you were around. That's the wonderrful thing about friendship. You always feel loved and cared about.

Van valaki, aki most éppen rád gondol és azt kívánja, bárcsak vele lennél. Ez a csodálatos a barátságban. Érzed, hogy szeretnek és törődnek veled.
kedvenc thumbsup.gif
2013. június 15. 18:18 #474
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
"Van egy személyes történeted, amit be kell teljesítened, és kész. Nem számít, hogy a többiek támogatnak, bírálnak, átnéznek rajtad vagy elviselnek: azért csinálod, amit csinálsz, mert ez a sorsod ezen a földön, ez minden örömöd forrása."

(Paulo Coelho)
4 felhasználónak tetszik: Minimanó94, kicsikoki, nicol bellox, Corby
2013. június 19. 22:31 #475
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
"Amit
csinálunk, nem azért van, hogy
bosszantsuk az embereket. Mi
egyszerűen azt csináljuk, amit
érzünk, és nem törődünk semmi
mással. Mi mind megdolgoztunk
azért, hogy zenészek legyünk, és
ezt akarjuk csinálni, ameddig csak
bírjuk. Ez az, ami igazán fontos,
mármint szerintünk." - Axl Rose,1987
heart.gif
2013. június 19. 22:41 #476
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
"Amit csinálunk, nem azért van, hogy
bosszantsuk az embereket. Mi
egyszerűen azt csináljuk, amit
érzünk, és nem törődünk semmi
mással. Mi mind megdolgoztunk
azért, hogy zenészek legyünk, és
ezt akarjuk csinálni, ameddig csak
bírjuk. Ez az, ami igazán fontos,
mármint szerintünk." - Axl Rose

"A metálzenét éppen a rondasága teszi vonzóvá. Az ilyen zenének mindig volt egy
kis veszélyes árnyalata, egészen az
olyan bandáktól kezdve, mint a
Stones. A srácok élvezik az olyan
dolgokat, amikről tudják, hogy a
szüleik nem szeretik, szóval a vad
és örült dolgokat. Ez tette a Guns
N' Roses-t sikeressé. De szép
nótákat is kell írni, ezek nélkül a
visszataszító dolgok szart se fognak
érni" - Slash

heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif :heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, nicol bellox, Kyra1999
2013. június 20. 18:34 #477
- törölt felhasználó -    
"Néha a fény annyira elkápráztat, hogy nem látunk mást. Máskor sötét felhők takarnak be minket, és úgy tűnik, az ég sosem tisztul ki. De ha megcsillan egy napsugár a szakadó esőben, létrehozhat egy keserédes szivárványt. Jól vigyázz! Pont, mikor azt hinnéd, hogy már a naplemente felé vetted az irányt, beléd csaphat a villám!" /Gossip Girl/
2 felhasználónak tetszik: idone, nicol bellox
2013. június 23. 19:20 #478
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
"Az élet szép,de élni tudni kell,az élet egy harc és benne győzni kell!"

"Nem az a szerelem, amikor két ember mindig egymás szemébe néz, hanem az, mikor mindketten ugyanabba az irányba néznek”!"
1 felhasználónak tetszik: Kyra1999
2013. június 23. 23:24 #479
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
" Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel. Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel. Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki. Hogy olykor az, akire azt hinnéd, hogy megadja neked a kegyelemdöfést, ha már a földön fekszel, egyike azon keveseknek, akik segíteni fognak neked felállni. Hogy csak azért mert valaki nem úgy szeret téged, ahogyan te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívével. Hogy sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy az álmok balgaságok: tragédia lenne, ha ezt elhinné. Hogy nem mindig elég, ha megbocsát nekünk valaki. Az esetek többségében te vagy, akinek meg kell bocsátani magadnak. Hogy nem számít, hány szilánkra tört a szíved: a világ nem áll meg, hogy megvárja, míg összeragasztod.."
(Paulo Coelho)
2013. június 24. 10:08 #480
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Nem az számít mekkorát, ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni!
1 felhasználónak tetszik: Kyra1999
34 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!