Kedvenc idézetek
2013. február 28. 06:26
"Being strange is good; normalness leads to sadness." -Phil Lester
2013. március 10. 13:19
Az Aerosmith megtanította, hogy az álmaimat nem szabad feladni.
A Guns N' Roses megtanította, hogy a szerelem átvészeli a hideg, novemberi esőket is.
Az AC/DC megtanította, hogy hosszú az út a csúcsig, ha közben Rock n' Roll-t is akarok.
Jimmi Hendrix megtanította, hogy a szerelem lila homály, amiben képtelenség gondolkodni.
A Green Day megtanította, hogy az amerikaiak idióták.
A Muse megtanította, hogy ha nem vigyázok, kifutok az időmből.
A Nickelback megtanította, hogy a szíve mélyén mindenki Rocksztár akar lenni.
A Red Hot Chili Peppers megtanította, hogy bármikor előfodulhat, hogy híd alatt kell aludnom.
A Beatles megtanította, hogy néha hagyni kell a dolgokat.
A Rolling Stones megtanította, hogy sosem lehetek tökéletesen elégedett.
A Doors megtanította, hogy egyszer mindennek eljön a vége.
A Queen megtanította, hogy az élet üres valaki nélkül, aki szeret engem.
Led Zeppelin megtanította, hogy nem lehet venni lépcsőt a mennyországhoz.
A Metallica megtanította, hogy ha bízok magamban, semmi más nem számít.
Lenny Kravitz megtanította, hogy kell valaki, aki bízik bennem.
A Steppenwolf megmutatta, hogy vadnak születtem!
MÉG HOGY BÜDÖS ROCKEREK...
A Guns N' Roses megtanította, hogy a szerelem átvészeli a hideg, novemberi esőket is.
Az AC/DC megtanította, hogy hosszú az út a csúcsig, ha közben Rock n' Roll-t is akarok.
Jimmi Hendrix megtanította, hogy a szerelem lila homály, amiben képtelenség gondolkodni.
A Red Hot Chili Peppers megtanította, hogy bármikor előfodulhat, hogy híd alatt kell aludnom.
9 felhasználónak tetszik:
Karina197,
MadHatter,
Darkness,
Eszter97,
Pöttömke,
Tündiii,
nicol bellox,
Lilimooo,
chelseagirl18
2013. március 10. 18:36
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Minden férfi egyforma. Csak az arcuk más, hogy ne keverjük össze őket. Marilyn Monroe
2013. március 12. 21:07
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.10. 13:19)
Ez volt a legszebb.
2013. március 13. 10:05
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
„Mindenki különc, és pontosan ez a dolog lényege.
Ünnepelnünk kellene az egyediségünket ahelyett, hogy szégyenkezünk miatta.
Mindnyájunknak megvannak a magunk hóbortjai.
Az emberek sokat ártanak maguknak azzal,
hogy igyekeznek elrejteni önmaguk elől valódi énjüket pusztán azért,
mert félnek attól, vajon mit gondolnak majd róluk a többiek." ~ Johnny Depp
„Fiú, mint barát... Ő az, aki megmondja a szemedbe,ha szép vagy éppen enyhén ronda vagy... Ő az, aki elmondja, ha hülye p*csa vagy... Ő az, aki nem féltékeny rád... Ő az, aki nem fog hisztizni veled 1 másik pasi miatt.. Ő az, aki megvéd vagy verekedik, ha bajban vagy-vagy valaki bánt... Ő az, akiben megbízol és elmész vele bárhová mert biztonságot nyújt... Ő az, aki pasi szemmel megmondja a kiszemelt pasiról, hogy érdemes-e vele kezdeni vagy se... Ő az, akivel hatalmasat bulizol de,ha részeg vagy akkor addig haza se visz, míg jól nem vagy... Ő az, aki nem használna ki soha.. Ő az, akinek a családja nem találgat, hogy szerelem, hanem szinte családtagnak tekint... Ő az, akivel nevetek minden baromságon... Ő az, aki mer utánad inni vagy megossza veled a fagyiját... Ő az, aki bátyám helyett bátyám... És ő az, aki a barátom... Mert fiú és lány között lehet barátság!”
"Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy már jóval azelőtt, mint gondoltuk volna. Az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik, meg és bármennyire szeretnénk, ugyanaz az érzés már soha nem lesz meg. Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők felett." ~ A felhők felett 3 méterrel.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 25. 12:32
A gitár a lelkem - amikor eltévedtem, mindig a gitár segített vissza az útra; a gitár az, ami mindig eszembe juttatja, hogy egyáltalán mit keresek itt.
Ha bármit másképpen csináltam volna, vagy ha akár egyetlen perccel később jövök világra, vagy ha rossz helyen lettem volna jó időben, esetleg fordítva - nos, ebben az esetben az élet, amit éltem, amit megtanultam szeretni, gyakorlatilag nem létezne.
[...] És valahol ott voltunk mi is, bár a Guns N' Roses és az Appetite For Destruction is kilógott az 1987-es év zenei világának képéből. Azonkívül, hogy 'megcsináltuk', rákényszerültünk arra, amire eddig is : meg kellett teremtenünk magunk körül a saját terünket.
Mindent elkövettem, hogy eltávolítsam egymástól a tegnapot és a jelent. Mindig ezt csináltam, és ma is ezt teszem. Ez az oka annak, hogy nincsenek említésre méltó emléktárgyaim: nincsenek arany-és platinalemezeim, számomra csak a gitárok jelentenek valamit. A feleségemet, Perlát annyira megdöbbentette ez a tény, hogy nemrég rávette valamelyik lemezgyárat, készítse el nekem a lemezeim platinakópiáit. Valamennyit felakasztotta a falra, a házunkban, a lépcső elé. Azt hiszem, egy hétig maradtak ott, aztán olyan ideges lettem tőlük, hogy egyik este leszedtem és dobozba raktam őket. Nincs szükségem ilyen falra akasztott trófeákra ahhoz, hogy tudjam, ki vagyok.
Voltam már nagyon fent, és nagyon lent, és mindig, minden úton végigmentem. Sokszor úgy láttam, a fent és a lent olyan közel van egymáshoz, hogy szinte összefonódnak - ilyenkor mindig elbizonytalanodtam. Hirtelen idegennek látszik az, ami ismerős volt, és már semmi nem tűnik biztosnak. Gyerekkoromban hitetlenkedve bámultam a színpadokat, amelyeket akkor sokkal nagyobbnak láttam, mint valójában voltak. Most viszont még nagyobb színpadokon játszottam, ahol a deszkákat a saját bandám logója díszítette.
Több mint hetvenmillió ember látott bennünket élőben. Nem igazán tartom számon, mit sikerült elérnem az életben, de ha megtenném, elsőként és legfontosabbként ezt a tényt említeném.
Az igazság időnként ott van a szemed előtt, de olyan értelmetlennek, olyan nevetségesnek látszik, hogy egyszerűen nem veszed észre.
A Guns N' Roses körüli rengeteg sz*r ellenére még mindig egy zenekarhoz tartoztunk, és barátok voltunk. Ha Axl-nek szüksége volt rám, én mindig a rendelkezésére álltam.
Lehet, hogy ezen át kellett esnem ahhoz, hogy képes legyek összpontosítani, és hogy ismét felismerjem, még mindig nagyon szeretném, ha létezne a Guns.
A legnagyobb kedvencek Slash-em életrajzi könyvéből.
Ha bármit másképpen csináltam volna, vagy ha akár egyetlen perccel később jövök világra, vagy ha rossz helyen lettem volna jó időben, esetleg fordítva - nos, ebben az esetben az élet, amit éltem, amit megtanultam szeretni, gyakorlatilag nem létezne.
[...] És valahol ott voltunk mi is, bár a Guns N' Roses és az Appetite For Destruction is kilógott az 1987-es év zenei világának képéből. Azonkívül, hogy 'megcsináltuk', rákényszerültünk arra, amire eddig is : meg kellett teremtenünk magunk körül a saját terünket.
Mindent elkövettem, hogy eltávolítsam egymástól a tegnapot és a jelent. Mindig ezt csináltam, és ma is ezt teszem. Ez az oka annak, hogy nincsenek említésre méltó emléktárgyaim: nincsenek arany-és platinalemezeim, számomra csak a gitárok jelentenek valamit. A feleségemet, Perlát annyira megdöbbentette ez a tény, hogy nemrég rávette valamelyik lemezgyárat, készítse el nekem a lemezeim platinakópiáit. Valamennyit felakasztotta a falra, a házunkban, a lépcső elé. Azt hiszem, egy hétig maradtak ott, aztán olyan ideges lettem tőlük, hogy egyik este leszedtem és dobozba raktam őket. Nincs szükségem ilyen falra akasztott trófeákra ahhoz, hogy tudjam, ki vagyok.
Voltam már nagyon fent, és nagyon lent, és mindig, minden úton végigmentem. Sokszor úgy láttam, a fent és a lent olyan közel van egymáshoz, hogy szinte összefonódnak - ilyenkor mindig elbizonytalanodtam. Hirtelen idegennek látszik az, ami ismerős volt, és már semmi nem tűnik biztosnak. Gyerekkoromban hitetlenkedve bámultam a színpadokat, amelyeket akkor sokkal nagyobbnak láttam, mint valójában voltak. Most viszont még nagyobb színpadokon játszottam, ahol a deszkákat a saját bandám logója díszítette.
Több mint hetvenmillió ember látott bennünket élőben. Nem igazán tartom számon, mit sikerült elérnem az életben, de ha megtenném, elsőként és legfontosabbként ezt a tényt említeném.
Az igazság időnként ott van a szemed előtt, de olyan értelmetlennek, olyan nevetségesnek látszik, hogy egyszerűen nem veszed észre.
A Guns N' Roses körüli rengeteg sz*r ellenére még mindig egy zenekarhoz tartoztunk, és barátok voltunk. Ha Axl-nek szüksége volt rám, én mindig a rendelkezésére álltam.
Lehet, hogy ezen át kellett esnem ahhoz, hogy képes legyek összpontosítani, és hogy ismét felismerjem, még mindig nagyon szeretném, ha létezne a Guns.
A legnagyobb kedvencek Slash-em életrajzi könyvéből.
2013. április 12. 11:14
|
|
kriszta jogiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 83 Csatolások: 41 Azonosító: 144481 offline
|
De a jo es rossz tudasnak fajarol nem ehetsz, mert azon a napon, amikor annak gyumolcsebol eszel, halalnak halalaval halsz meg
<3 - Genezis 2:17
<3 - Genezis 2:17
2013. április 13. 19:46
" - Köszönöm - bólintottam fájó szívvel. Nehéz a búcsú, egyre nehezebb. És - köszörültem meg a torkom - mi volt a másik dolog az elmúlt négy évből, amit a tanár úr nem fog elfelejteni? - érdeklődtem, arra utalva, hogy Kardos még nem fejezte be a mondandóját.
- Amikor Nagy Zsolt hastáncolt az órámon. Bár az egy egészen másfajta "feledhetetlen" kategória. - Tűnődött, én meg hangosan felnevettem. "
SzJG 8
- Amikor Nagy Zsolt hastáncolt az órámon. Bár az egy egészen másfajta "feledhetetlen" kategória. - Tűnődött, én meg hangosan felnevettem. "
SzJG 8
2013. április 14. 19:56
Ha megismersz valakit, aki segít elfelejteni a múltat; akkor ő lesz a jövőd. (P.S. I love you )
Minimanó94
2013. április 14. 19:58
"Ha fába betűt vésnek, belepi a moha, de a szív mely téged szeret, nem feled el soha."
Minimanó94
2013. április 21. 21:03
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Nem legeslegkedvencebb, de benne van a top listába
Szakadtam rajta
"– Elfogyott a wasabi – ismételi meg.
Ha tudnám, mi a f*szom az a wasabi, válaszolni is tudnék neki. De nem tudom, így kussolok. És ettől nagyon ostobának érzem magam.
– Nem beszél angolul?
Ökölbe szorul a kezem. De, beszélek angolul, s*ggfej. De amikor legutóbb angolórán jártam, a wasabi nem volt a kib*szott szószedetben."
~Alex Fuentes,Tökéletes Kémia
"– Elfogyott a wasabi – ismételi meg.
Ha tudnám, mi a f*szom az a wasabi, válaszolni is tudnék neki. De nem tudom, így kussolok. És ettől nagyon ostobának érzem magam.
– Nem beszél angolul?
Ökölbe szorul a kezem. De, beszélek angolul, s*ggfej. De amikor legutóbb angolórán jártam, a wasabi nem volt a kib*szott szószedetben."
~Alex Fuentes,Tökéletes Kémia
2013. április 23. 17:38
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
" - Egy valamit nem értek.
- Ezt a szerény ember! Jót nevettem." (Camelot)
"A külvilág számára olyan frankón tudok vetíteni, hogy néha magamat is meglepem vele." (Tökéletes kémia, Alex Funetes)
- Ezt a szerény ember! Jót nevettem." (Camelot)
"A külvilág számára olyan frankón tudok vetíteni, hogy néha magamat is meglepem vele." (Tökéletes kémia, Alex Funetes)
2013. április 23. 21:36
Mi a szerelem.? Két hülye egymsra találása.
♥ ~
/de valamikor egy harmadik hüye beleront/
A szerelem egy mosollyal kezdődik, egy csókkal folytatódik, és könnycsepel ér véget.. :| ~
/de valamikor egy harmadik hüye beleront/
A szerelem egy mosollyal kezdődik, egy csókkal folytatódik, és könnycsepel ér véget.. :| ~
2013. május 03. 14:06
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.10. 13:19)
Ezt annyira szeretem!
chelseagirl18
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.