Kedvenc idézetek
2012. augusztus 06. 16:26
|
Zsomborúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 86 Csatolások: 5 Azonosító: 182627 offline
|
Amíg dugni tudsz nem halsz szomjan XD
Hogy honnan van?
Van egy pohár amit régebben vettünk egy vásáron és ez a bögre ki van lyukasztva a pohár aljától egy centire magyarul ha megtölteni nem lehet mert kifolyik rajta az üdítő viszont van hozzá kötve a fogójához egy gumi dugó és ha dugni tudsz be tudod dugni a lyukba a dugót akkor nem halsz szomjan mert nem folyik ki
kicsit perverz xD
Hogy honnan van?
Van egy pohár amit régebben vettünk egy vásáron és ez a bögre ki van lyukasztva a pohár aljától egy centire magyarul ha megtölteni nem lehet mert kifolyik rajta az üdítő viszont van hozzá kötve a fogójához egy gumi dugó és ha dugni tudsz be tudod dugni a lyukba a dugót akkor nem halsz szomjan mert nem folyik ki
2012. augusztus 26. 09:59
"Give Me Therapy, I'm a walking Travesty, But I'm Smiling At Everything, Thearpy You're never a Friend To Mee, You Can Keep All Your Misery."
- All Time Low (Therapy)
2012. augusztus 26. 12:31
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
"flegma vagyok igen,az én stílusom ilyen ,hát neked milyen?bocs kincsem neked olyan nincsen."
2012. december 20. 15:25
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
"Néha a társ talál ránk és bármennyire próbáljuk eltaszítani, addig harcol értünk, amíg rá nem jövünk, mennyire szükségünk van rá."
2012. december 20. 15:28
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
A szeretet legyőzi a gyűlöletet.
A szeretetnek nincs színe.
A szeretetnek nincs hovatartozása.
A szeretet minden.
Adam Lambert
A szeretetnek nincs színe.
A szeretetnek nincs hovatartozása.
A szeretet minden.
Adam Lambert
2012. december 20. 22:48
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
"Néha magányos vagyok, és nem könnyű, de ez az ára annak, hogy kitaláld, mit akarsz kezdeni magaddal."
"Vannak történetek, amelyek félbeszakadtak. Ezek a történetek sokkal inkább jelen vannak, mint a többi, és amíg nem zárjuk le őket, addig nem tudunk továbblépni. (...) Ezért olyan fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni."
"Meg kell értened, hogy vannak dolgok... amiket nehéz elfelejteni."
"Vannak dolgok, amiket bánsz, hogy megtettél. Ugyanakkor ha változtatnál rajtuk, nem az lennél, aki vagy."
"Vannak történetek, amelyek félbeszakadtak. Ezek a történetek sokkal inkább jelen vannak, mint a többi, és amíg nem zárjuk le őket, addig nem tudunk továbblépni. (...) Ezért olyan fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni."
"Meg kell értened, hogy vannak dolgok... amiket nehéz elfelejteni."
"Vannak dolgok, amiket bánsz, hogy megtettél. Ugyanakkor ha változtatnál rajtuk, nem az lennél, aki vagy."
2012. december 24. 23:55
Either you control your fears or they’ll control you.
2013. január 02. 00:28
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
~Olyasmi elvesztése miatt sírok, ami sosem volt az enyém. Milyen nevetséges! Gyászolni valamit, ami soha nem is volt - az istenverte reményeimet, az istenverte álmaimat és megkeseredett várakozásaimat...
2013. január 03. 10:35
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
"Élvezd a kérdéseket, mert azok számos ajtót kinyitnak. Felejtsd el a válaszokat, mert azok mindig változnak."
( Paulo Coelho )
( Paulo Coelho )
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2013. január 04. 08:37
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. Amikor iskolába mentem, és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet.
/John Lennon/
/John Lennon/
2013. január 15. 21:49
"Megpillantalak, mint kívánatos kamasz lányt, s látom a bottal botorkáló, műfogsoros, öreg nénit, akit a romboló idő formál majd belőled - és mindkettőt szeretem. Így lát a szívem."
/Müller Péter/
/Müller Péter/
2013. január 15. 21:51
"Az igazi szerelem háromszor ér véget. Egyszer a nő számára, egyszer a férfi számára és egyszer, amikor bevallják egymásnak."
2013. január 15. 21:54
"A nők akkor kezdenek el gondolkodni azon, hogy a párjuk számukra az igazi-e, amikor már beleszerettek. Ezzel ellentétben a férfiak csak akkor fogják fel, hogy az a nő volt az igazi, ha már mindent elrontottak."
2013. február 23. 15:09
Ameddig a föld kerek,
mindig lesznek ROCKEREK,
De mivel a föld ovális,
jó lesz nekünk a Metál is.
mindig lesznek ROCKEREK,
De mivel a föld ovális,
jó lesz nekünk a Metál is.
9 felhasználónak tetszik:
Darkness,
nothingcanstopme,
MadHatter,
Eszter97,
Tündiii,
nicol bellox,
Lilimooo,
csilagoseg,
Corby
2013. február 25. 14:25
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Ez a vers részlet ha hiszitek, hanem, egy sci-fi sorozat, az Űrháború 13. részében hangzott el. Én A csatába induló katona dala címet adtam neki. Hogy mi a vers eredeti címe fogalmam sincs.
"Ha meghalok csillag leszek
s oly fényesen ragyogok,
hogy az emberek onnantól az éjszakát imádják
s legyintve ott hagyják a rikító napot."
"Ha meghalok csillag leszek
s oly fényesen ragyogok,
hogy az emberek onnantól az éjszakát imádják
s legyintve ott hagyják a rikító napot."
2013. február 25. 20:12
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
"A csokoládé a válasz, kit érdekel mi volt a kérdés?"-Sharon den Adel
2013. február 25. 20:42
|
csaje.9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 177798 offline
|
Evezz az élet tengerén,
De ki ne köss a bánat szigetén,
Legyen erőd tovább evezni,
És a boldogság szigetén kikötni.♥
De ki ne köss a bánat szigetén,
Legyen erőd tovább evezni,
És a boldogság szigetén kikötni.♥
2013. február 27. 23:57
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Idézet (Tom Hiddleston @ ~)
Never stop.
Never stop fighting.
Never stop dreaming
Never stop fighting.
Never stop dreaming
még egy:
Idézet (Jack Frost @ ~)
You telling me: that you
stop believing in the moon
when the sun comes up?
stop believing in the moon
when the sun comes up?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.