" A legjobb nevetés az, amikor nincs konkrét okod a nevetésre, mégsem tudod abbahagyni. Akkor minden másról megfeledkezel. Megfeledkezel a világról és magadról- ezt néha mindannyiunknak meg kellene tennünk." Miley Cyrus
" Még a nehéz időszakok is részei az életednek. Ha elfogadod, hogy megtörténtek és túllépsz rajtuk végső soron hozzáadnak a tapasztalataidhoz amelyek bölcsé tesznek." Miley Cyrus
" A tükör hazudhat mert nem mutatja meg mi van benned. Mutathatja azt hogy vidám vagy mert elképesztő mennyi minden elrejthető egy mosoly alá pedig ami a felszín alatt van az egy kicsit sem biztos, hogy vidám" Demi Lovato
Kedvenc idézetek
2012. június 07. 20:52
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Aki megértett ezután is meg fog. Aki nem értett ezután is f*szt fog.
Elérted azt a pontot, mikor a f*sz kivan mindennel. Próbálkozol, de semmit sem érsz el a jó szíveddel.
nincs ami motiválna , nincs egy k*rva jövőkép , nincsenek emberek , helyek akikhez kötődnék..
Felneveltek minket, illetve beidomítottak. Aminek volna értelme, mindentől eltiltottak.
Elérted azt a pontot, mikor a f*sz kivan mindennel. Próbálkozol, de semmit sem érsz el a jó szíveddel.
nincs ami motiválna , nincs egy k*rva jövőkép , nincsenek emberek , helyek akikhez kötődnék..
Felneveltek minket, illetve beidomítottak. Aminek volna értelme, mindentől eltiltottak.
2012. június 10. 14:04
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
"Minden vitában a nőé az utolsó szó! Ha a férfi ezután bármit mond, az egy új vita kezdete."
"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem."
"Az a jó a zenében hogy amikor üt, nem érzel fájdalmat!"
"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem."
"Az a jó a zenében hogy amikor üt, nem érzel fájdalmat!"
2012. június 16. 21:40
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
"... Megmondhatod, hogy tévedek,
Hogy inkább velem maradsz.
Mikor eljön a tél,
És a nyár meghal és eltűnik,
Marad itt valami, mit ki kell mondani?
Karomat az üresség köré fonom, mit találtam,
És megtalálom a módját, hogy maradásra bírjalak.
De én mozdulatlan vagyok,
Mozdulatlan vagyok,
Úgy, mint mikor elhagytál,
Mozdulatlan vagyok ..."
Hogy inkább velem maradsz.
Mikor eljön a tél,
És a nyár meghal és eltűnik,
Marad itt valami, mit ki kell mondani?
Karomat az üresség köré fonom, mit találtam,
És megtalálom a módját, hogy maradásra bírjalak.
De én mozdulatlan vagyok,
Mozdulatlan vagyok,
Úgy, mint mikor elhagytál,
Mozdulatlan vagyok ..."
2012. június 16. 21:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Rengeteg van, de talán ez a kető kedvencem!
The Series of Unfortunate Events-
"Sanctuary... is a word which here means a small, safe place in a troubling world. Like an oasis in a vast desert or an island in a stormy sea."
és a Lord of The Ringsből
"My dear Sam. You cannot always be torn in two. You will have to be one and whole for many years. You have so much to enjoy and to be and to do. Your part in the story will go on."
The Series of Unfortunate Events-
"Sanctuary... is a word which here means a small, safe place in a troubling world. Like an oasis in a vast desert or an island in a stormy sea."
és a Lord of The Ringsből
"My dear Sam. You cannot always be torn in two. You will have to be one and whole for many years. You have so much to enjoy and to be and to do. Your part in the story will go on."
2012. június 16. 21:48
sok van, talán ez a favorit:
"Sok minden van, ami összeköti a barátokat. Egy jóleső nevetés egy kínos incidensen, egymás vigasztalása a nehéz időkben, a képesség, hogy megbocsássunk egymásnak. De ami a barátokat a legszorosabban összefűzi, az a közös titok, amely megváltoztat mindent."
"Sok minden van, ami összeköti a barátokat. Egy jóleső nevetés egy kínos incidensen, egymás vigasztalása a nehéz időkben, a képesség, hogy megbocsássunk egymásnak. De ami a barátokat a legszorosabban összefűzi, az a közös titok, amely megváltoztat mindent."
2012. június 17. 09:02
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
~A pokolt én úgy képzelem el, hogy be vagyok zárva egy szobába,
elzárva tőled, de láthatlak és érezhetem az illatodat.♥
~Mit nem adnék, hogy még egyszer átélhessem azt a hihetetlen pillanatot,
amikor rám nézett, és én megteltem élettel...♥ :/
elzárva tőled, de láthatlak és érezhetem az illatodat.♥
~Mit nem adnék, hogy még egyszer átélhessem azt a hihetetlen pillanatot,
amikor rám nézett, és én megteltem élettel...♥ :/
2012. június 17. 18:38
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk.
2012. június 17. 23:35
|
|
budosmacskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 134555 offline
|
Nobody puts Baby in a corner.. természetesen
2012. június 22. 12:01
|
|
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3080 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline
|
Vártam, hogy még egyszer láthassam. Igazi jó barátok voltunk. Ő tudta legjobban kiolvasni a gondolataimat, ha valamit akartam, ketten akartuk.
1 felhasználónak tetszik:
kriszta jogia
2012. június 24. 20:35
|
|
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3080 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline
|
~ Igen, ő a legjobb fiú barátom.
Igen, sokszor idegesítem, és kötekszem vele.
Igen, ha baja van rám számíthat és megtalál, sőt keresnie sem kell, mert ottvagyok.
Igen, nagyon fontos számomra.
De... lehet túlságosan is szeretem ..
Igen, sokszor idegesítem, és kötekszem vele.
Igen, ha baja van rám számíthat és megtalál, sőt keresnie sem kell, mert ottvagyok.
Igen, nagyon fontos számomra.
De... lehet túlságosan is szeretem ..
2012. június 26. 11:18
|
|
ZitaaTrioo. <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 261 Azonosító: 138464 offline
|
~Sokan mondják, hogy nehéz engem kiismerni, én pedig nem tagadom: talán ha tökéletes lennék, nem lenne ilyen nehéz dolguk. De közel sem vagyok tökéletes, sőt. Mosolyt, de könnyet is csaltam már olyan emberek arcára, akik fontosak nekem. Volt, hogy csalódást okoztam és az is megtörtént már, hogy én csalódtam a másikban. Vártam, amikor nem kellett volna, máskor meg elkapkodtam a fontos dolgokat. Hibáztam már sokszor, és megtippelni sem tudom, hogy hányszor fogok még, de én ilyen lány vagyok.. közel sem tökéletes, de így vagyok önmagam.
2012. június 27. 12:45
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Az ő szintjükre süllyedsz, legyőznek a rutinjukkal..
nem érdekel mit gondolsz, a véleményed a szememben semmi, mert nem mertél, amikor kellett volna mellettem lenni... :\
nem érdekel mit gondolsz, a véleményed a szememben semmi, mert nem mertél, amikor kellett volna mellettem lenni... :\
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 27. 20:15
|
|
dodo120614visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 6 Azonosító: 178199 offline
|
,,Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani."
/Született Feleségek/
/Született Feleségek/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.