Kedvenc idézetek
2011. július 09. 10:58
A rózsaszín nem csak egy szín, hanem egy életstílus is.
2011. július 10. 16:16
“It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.”
Kurt Cobain
Kurt Cobain
2011. július 10. 16:31
"A boldogságot nem adják ingyen. Ha így lenne, mindenki vigyorogna." (tuti gimi)
"Tudod, mi a közös a húsvéti nyúlban és az igaz szerelemben? Az égadta világon semmi, mert egyik sem létezik." (tuti gimi)
Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég. (szerelmünk lapjai)
"Tudod, mi a közös a húsvéti nyúlban és az igaz szerelemben? Az égadta világon semmi, mert egyik sem létezik." (tuti gimi)
Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég. (szerelmünk lapjai)
2011. július 12. 20:14
"Van-e még barátság a világon? Fiatal emberek azt hiszik, van; de aztán megtudják, hogy amit barátságnak hittek, csak pajtásság volt. A barátság sokkal bonyolultabb, fájdalmasabb és erőszakosabb kapcsolat, mint a szerelem. A szerelem adni és kapni akar. A barát csak adhat. Barátság, abban az értelemben, szűkszavúan, ahogy két ember, kézfogás és ígéret nélkül, egy életre jótáll a másikért."
"Egyszer fel kell ébredned az álmaidból. Mert az álmok, melyekből nem ébredsz fel, szomorúvá válnak."
"A semmi ellenpólusa az élet. Ha az élet a feledést választja, valójának is vissza kell térnie a feledésbe. Csak így maradhat egyensúlyban a világ."
"El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
"Egy nap el fog tűnni minden fájó súly a szíven. Eljön, úton van már, érzem, ott áll majd a fényben. S így szól: egymagunkban voltunk, mostantól már ketten, forró szerelemben! Egy nap megtörténhet, halált hoz az élet, szerelmünknek nem vet véget!"
"Egyszer fel kell ébredned az álmaidból. Mert az álmok, melyekből nem ébredsz fel, szomorúvá válnak."
"A semmi ellenpólusa az élet. Ha az élet a feledést választja, valójának is vissza kell térnie a feledésbe. Csak így maradhat egyensúlyban a világ."
"El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
"Egy nap el fog tűnni minden fájó súly a szíven. Eljön, úton van már, érzem, ott áll majd a fényben. S így szól: egymagunkban voltunk, mostantól már ketten, forró szerelemben! Egy nap megtörténhet, halált hoz az élet, szerelmünknek nem vet véget!"
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2011. augusztus 06. 21:34
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
"Amint az ember elkezd foglalkozni azzal, hogy mit gondolnak róla mások, azonnal elfelejt önmaga lenni."
"Nem az az igazi kín, amikor könnyektől el vagy ázva, hanem mikor belül sírsz és mégis mosolyogsz."
"Az álmodozás nem egyéb, mint menekülés a hétköznapi élet szürke realitásától."
"A rock az a dolog, ami mindenkiben benne él, csak meg kell találni magunkban!"
Chester Bennington idézetek
"Nem az az igazi kín, amikor könnyektől el vagy ázva, hanem mikor belül sírsz és mégis mosolyogsz."
"Az álmodozás nem egyéb, mint menekülés a hétköznapi élet szürke realitásától."
"A rock az a dolog, ami mindenkiben benne él, csak meg kell találni magunkban!"
Chester Bennington idézetek
2011. augusztus 30. 16:42
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Írd le, hogy neked melyik a kedvenc idézeted.
Nekem ez:
A déjá vu (...) több, mint egy hamar feledhető ráeszmélés, hiszen soha nem figyelünk fel olyasmire, aminek nincs értelme. Megmutatja nekünk, hogy az idő nem múlik. Voltaképpen egy ugrás valahova, ahol már valóban jártunk, és ami most ismétlődik. /Paulo Coelho/
És ez:
Nem szeretem, ha azt mondják, hogy túl felnőttesen viselkedem, ugyanis ennek negatív csengése van. Olyan, mintha elfojtanám magamban a gyermeket, a játékosságot és az ezzel párosuló fantáziát. Pedig fontos, hogy ezeket a tulajdonságunkat életünk végéig megőrizzük. /Sebastian Vettel/
Nekem ez:
A déjá vu (...) több, mint egy hamar feledhető ráeszmélés, hiszen soha nem figyelünk fel olyasmire, aminek nincs értelme. Megmutatja nekünk, hogy az idő nem múlik. Voltaképpen egy ugrás valahova, ahol már valóban jártunk, és ami most ismétlődik. /Paulo Coelho/
És ez:
Nem szeretem, ha azt mondják, hogy túl felnőttesen viselkedem, ugyanis ennek negatív csengése van. Olyan, mintha elfojtanám magamban a gyermeket, a játékosságot és az ezzel párosuló fantáziát. Pedig fontos, hogy ezeket a tulajdonságunkat életünk végéig megőrizzük. /Sebastian Vettel/
2011. szeptember 04. 21:55
Magyar kedvencem nem nagyon van, csak angol és német:
Man ist nicht stark wenn man nie hinfällt, sondern wenn man wieder aufsteht. – Nem akkor vagyunk erősek, ha sosem esünk el, hanem akkor, ha újra felállunk.
Die Welt ist gross genug. Sie hat nur weniger zu bieten. – A világ nem lett kisebb. Csak egyre kevesebb. (potc 3)
Come back. Come back to me. (atonement)
I would love to set out to chase the bear away and for you to not be afraid anymore. (mr nobody)
Man ist nicht stark wenn man nie hinfällt, sondern wenn man wieder aufsteht. – Nem akkor vagyunk erősek, ha sosem esünk el, hanem akkor, ha újra felállunk.
Die Welt ist gross genug. Sie hat nur weniger zu bieten. – A világ nem lett kisebb. Csak egyre kevesebb. (potc 3)
Come back. Come back to me. (atonement)
I would love to set out to chase the bear away and for you to not be afraid anymore. (mr nobody)
2011. szeptember 10. 18:20
Az kell, hogy önmagad légy. (...) Ne veszítsd el a lényeged azért, mert könnyebb másnak lenni. - Glee
Evolúciós késztetés, hogy törődünk azzal, aki fontos nekünk, és evolúciós késztetés az is, hogy leszarunk mindenki mást. - Hosue M.D.
Evolúciós késztetés, hogy törődünk azzal, aki fontos nekünk, és evolúciós késztetés az is, hogy leszarunk mindenki mást. - Hosue M.D.
2011. szeptember 10. 18:22
neekem ezek nagyon tetszenek--> Favoritok
"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"
Megtalálom az összetört szíved minden egyes darabját, aztán újra összerakom. Lehet, hogy sokáig tart, de én türelmes ember vagyok, s végül a barátod leszek.
"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"
Megtalálom az összetört szíved minden egyes darabját, aztán újra összerakom. Lehet, hogy sokáig tart, de én türelmes ember vagyok, s végül a barátod leszek.
2011. szeptember 10. 18:26
Idézet (Maite12 @ 2011.09.10. 18:22)
neekem ezek nagyon tetszenek--> Favoritok
ezek nagyon szépek *_*
2011. szeptember 10. 18:27
"Az ének szebbé teszi az életet, az éneklő másokét is! /Kodály Zoltán/
2011. szeptember 10. 19:38
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
"Barátnak is kevés voltál ezért inkább elárulsz,
én a szememmel is megverlek de te hiába bámulsz."
ezt nagyon szeretem. sokszor juttatják is eszembe...
én a szememmel is megverlek de te hiába bámulsz."
ezt nagyon szeretem. sokszor juttatják is eszembe...
2011. szeptember 16. 20:12
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
"Írtam volna szépet neked,de elhagytam a címed. Sírtam volna szép szemedért,de hallottam híred. Tudom,hogy már mást szeretsz,ezért nem is futok utánad. De egy mondatot fogadj még meg: B*szd meg a k*rva any*dat!"
2011. szeptember 16. 20:23
ezt úgy szeretem ^^
"Már nincs vérem, ami szivároghatna,
A szívem képtelen befogadni többé."
/One Ok Rock/
"Már nincs vérem, ami szivároghatna,
A szívem képtelen befogadni többé."
/One Ok Rock/
2011. szeptember 18. 19:58
|
|
boogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.31. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 152038 offline
|
Nem az a fájdalom, zokogva sírni, hanem a zokogó fájdalmat mosolyba fojtani."
"A szerelem okozta kín közül a legnagyobb, mikor gyűlölni akarjuk azt, akit a világon a legjobban szeretünk."
"A szeretet mindent eltűr, mindent elhisz, mindent elvisel. S a szeretet nem szűnik meg soha."
"Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele... "
"Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni."
"Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével."
"Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse."
"Ne sírj, mert vége lett!
Mosolyogj, mert megtörtént."
"A féltékenység mindig együtt születik a szerelemmel; de nem mindig hal meg vele."
"A szerelem gyönyörűséges virág, ám bátornak kell lennünk, hogy irtózatos szakadék szélén szedjük."
"A szerelem inkább elviseli a távollétet vagy halált, mint a kétkedést és az árulást."
"A lelkiismeret olyan seb, amely sohasem gyógyul be, és amelybe még senki sem halt bele."
"Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek."
"Az ész figyelmeztet arra, hogy mit kell elkerülnünk, de a szív mondja meg azt, hogy mit kell cselekednünk."
"Nem az a legnagyobb baj, ha rossz dolgok történnek velünk. A legrosszabb az, ha semmi nem történik."
"Azoknak, akiket szeretünk, csaknem mindig nagyobb a hatalmuk rajtunk, mint nekünk önmagukon."
"Az ész botorkál, a szív lát és biztosan halad."
"Kinek, kinek ereje szerint van kiszabva a feladat, s csak annyit kell elbírnia, amennyihez ereje van."
"Soha nincs késő ahhoz, hogy aki eltévedt, visszataláljon a helyes útra.
Mert az élet örök, s azért vagy ma az, aki vagy, mert az voltál, aki voltál."
"Ne légy szomorú, ha búcsúzni kell. Búcsúra szükség van az új találkozáshoz.
S az új találkozás, bár percek vagy életek múlnak el közben, barátok számára bizonyosság."
"Azért, hogy szabadon, boldogan élhess, fel kell áldoznod az unalmat.
Nem mindig könnyű ez az áldozat."
"Minden ember, minden apró mozzanat életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük rajtad áll."
"A remény jó dolog - talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg."
"A szép rögtön kell. Az igazra alszunk egyet."
"Az egyetlen dolog amitől félnünk kell, az maga a félelem."
"Egy barát olyan, akár egy téli lámpás: minél régibb a barátság, annál erősebb a fény."
"Ha a tüskére figyelsz, nem fogod érezni a rózsa illatát."
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"
"Élj úgy, hogy senki ne vegyen észre, de ha elmész onnan, akkor mindenkinek nagyon hiányozz!"
"Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk."
"A végtelen ott kezdődik, amikor kezünkkel elérjük a csillagokat és észrevesszük, hogy nem lettünk nagyobbak."
"We love hate! We hate love!"
"Ki tud élni egy tökéletes világban,ahol minden nap a másik hasonmása
és hol tudod semmi váratlan nem érhet, mert minden mi körülötted van csak egy idill és ámítás,s ha netán változásra vágysz tudod, hogy utad csak lefelé vezethet,de vállalod mert a pusztulás is izgalmasabb annál, minthogy egy kalitkában éld le az életed."
...Körkörös repülés, Vagy körkörös zuhanás? Kell, hogy érts, kell, hogy láss. Jeleket látsz, ahol nincsenek jelek, Ha zuhanni kezdesz, Én megfogom a kezed. Szakadék fölött mozdulatlan lebegő,
Kitárt szárnyú angyali szerető, Jó lesz, ha figyelsz, jó lesz, ha érted, Én itt vagyok veled, és szeretlek téged...
"Mint az őszi virág, hervadok én is
Üvölteném a bánatom az égig!
De fény helyett csak az eső vár
Mit szerettem, régen elmúlt már! "
Elmúlt egy év
Az úton újra kemény a sár
Eljött a tél
Sötétek és halottak a fák
"ő mostmár veled ébred,ha létezned fáj,ő látja minden kínod,hisz élned muszáj"
"Játszottál és játszottak veled.
Sok gyöngyként pergő szó, hamis bók hová lett?!
Lásd önmagad is elveszítetted,
még azt is feledted, hogy szerettél, s szerettek.
Ránk nézel egy fényképről a szemed titkot rejt,
egy titkot melyet többé már nem sejthet meg,
nem fejt meg senki..."
"...mert ami értelmet ad az életnek, értelmet ad a halálnak is..."
Contra vim mortis non est medicamen. - A halál ellen nincs orvosság.
„Az élet a halál álma."
"A kárhozott lelkek a paradicsomban vannak, csakhogy számukra a paradicsom pokol."
"Játék az élet, a halál komoly.
Láttára megfagy tréfa és mosoly."
"Mérlegeltem, mi volt, s mi lesz és úgy láttam, mindegy mi vár: egyensúlyban tartja üres életem egy üres halál... "
"Az élet maga egy álom, melyből felébredve a halállal nézel szembe!! "
"Az tesz minket sebezhetővé, hogy nem fogjuk fel: van rosszabb a halálnál..."
"A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni."
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
"Az élők csupán vakációzó halottak."
"Minél előbb meghalsz, annál tovább leszel halott."
"Ne feledd el, sírva jöttél a világra, s körülötted mindenki mosolygott. Úgy kell élned, hogy mosolyogva menjél a másvilágra, s körülötted mindenki sírjon..."
...ha hatalmamban lett volna, hogy ne szülessek meg, bizonyára nem vállaltam volna az életet ilyen nevetséges feltételekkel. De még hatalmamban áll meghalni..
"Sírok egy mosolytól, a komorságot keresem..fáj egy szó, egy tett, meghalok az élettől hiszen a halált keresem."
A szomszéd szoba
"A halál tulajdonképpen jelentéktelen dolog...
valójában csak átmentem ide a szomszéd szobába.
Én én vagyok, te pedig te. Akármit is jelentettünk
egymásnak egymás életében, ez mit sem változott.
Nevezz csak nyugodtan a megszokott nevemen, beszélj
velem ugyanazon a könnyed hangon, melyen mindig is
beszéltél. Ne változtass a hangszíneden. Nevess
ugyanúgy, ahogy valaha együtt nevettünk a vicceken.
Imádkozz, mosolyogj, gondolj rám - emlegesd fel
A nevem nap mint nap, ahogyan annak előtte is, de ne
árnyékolja be semmi a hangulatot, amikor szóba
kerülök. Az élet nem kapott semmiféle új jelentést.
Minden olyan, mint amilyen volt, nem szakadt meg a
folytonosság. Az, hogy nem látnak, még nem jelenti azt,
hogy nem kell rám gondolni. Várok rád, itt vagyok
a közeledben - egészen közel. Nincs semmi baj. "
"A szerelem okozta kín közül a legnagyobb, mikor gyűlölni akarjuk azt, akit a világon a legjobban szeretünk."
"A szeretet mindent eltűr, mindent elhisz, mindent elvisel. S a szeretet nem szűnik meg soha."
"Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele... "
"Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni."
"Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével."
"Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse."
"Ne sírj, mert vége lett!
Mosolyogj, mert megtörtént."
"A féltékenység mindig együtt születik a szerelemmel; de nem mindig hal meg vele."
"A szerelem gyönyörűséges virág, ám bátornak kell lennünk, hogy irtózatos szakadék szélén szedjük."
"A szerelem inkább elviseli a távollétet vagy halált, mint a kétkedést és az árulást."
"A lelkiismeret olyan seb, amely sohasem gyógyul be, és amelybe még senki sem halt bele."
"Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek."
"Az ész figyelmeztet arra, hogy mit kell elkerülnünk, de a szív mondja meg azt, hogy mit kell cselekednünk."
"Nem az a legnagyobb baj, ha rossz dolgok történnek velünk. A legrosszabb az, ha semmi nem történik."
"Azoknak, akiket szeretünk, csaknem mindig nagyobb a hatalmuk rajtunk, mint nekünk önmagukon."
"Az ész botorkál, a szív lát és biztosan halad."
"Kinek, kinek ereje szerint van kiszabva a feladat, s csak annyit kell elbírnia, amennyihez ereje van."
"Soha nincs késő ahhoz, hogy aki eltévedt, visszataláljon a helyes útra.
Mert az élet örök, s azért vagy ma az, aki vagy, mert az voltál, aki voltál."
"Ne légy szomorú, ha búcsúzni kell. Búcsúra szükség van az új találkozáshoz.
S az új találkozás, bár percek vagy életek múlnak el közben, barátok számára bizonyosság."
"Azért, hogy szabadon, boldogan élhess, fel kell áldoznod az unalmat.
Nem mindig könnyű ez az áldozat."
"Minden ember, minden apró mozzanat életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük rajtad áll."
"A remény jó dolog - talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg."
"A szép rögtön kell. Az igazra alszunk egyet."
"Az egyetlen dolog amitől félnünk kell, az maga a félelem."
"Egy barát olyan, akár egy téli lámpás: minél régibb a barátság, annál erősebb a fény."
"Ha a tüskére figyelsz, nem fogod érezni a rózsa illatát."
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"
"Élj úgy, hogy senki ne vegyen észre, de ha elmész onnan, akkor mindenkinek nagyon hiányozz!"
"Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk."
"A végtelen ott kezdődik, amikor kezünkkel elérjük a csillagokat és észrevesszük, hogy nem lettünk nagyobbak."
"We love hate! We hate love!"
"Ki tud élni egy tökéletes világban,ahol minden nap a másik hasonmása
és hol tudod semmi váratlan nem érhet, mert minden mi körülötted van csak egy idill és ámítás,s ha netán változásra vágysz tudod, hogy utad csak lefelé vezethet,de vállalod mert a pusztulás is izgalmasabb annál, minthogy egy kalitkában éld le az életed."
...Körkörös repülés, Vagy körkörös zuhanás? Kell, hogy érts, kell, hogy láss. Jeleket látsz, ahol nincsenek jelek, Ha zuhanni kezdesz, Én megfogom a kezed. Szakadék fölött mozdulatlan lebegő,
Kitárt szárnyú angyali szerető, Jó lesz, ha figyelsz, jó lesz, ha érted, Én itt vagyok veled, és szeretlek téged...
"Mint az őszi virág, hervadok én is
Üvölteném a bánatom az égig!
De fény helyett csak az eső vár
Mit szerettem, régen elmúlt már! "
Elmúlt egy év
Az úton újra kemény a sár
Eljött a tél
Sötétek és halottak a fák
"ő mostmár veled ébred,ha létezned fáj,ő látja minden kínod,hisz élned muszáj"
"Játszottál és játszottak veled.
Sok gyöngyként pergő szó, hamis bók hová lett?!
Lásd önmagad is elveszítetted,
még azt is feledted, hogy szerettél, s szerettek.
Ránk nézel egy fényképről a szemed titkot rejt,
egy titkot melyet többé már nem sejthet meg,
nem fejt meg senki..."
"...mert ami értelmet ad az életnek, értelmet ad a halálnak is..."
Contra vim mortis non est medicamen. - A halál ellen nincs orvosság.
„Az élet a halál álma."
"A kárhozott lelkek a paradicsomban vannak, csakhogy számukra a paradicsom pokol."
"Játék az élet, a halál komoly.
Láttára megfagy tréfa és mosoly."
"Mérlegeltem, mi volt, s mi lesz és úgy láttam, mindegy mi vár: egyensúlyban tartja üres életem egy üres halál... "
"Az élet maga egy álom, melyből felébredve a halállal nézel szembe!! "
"Az tesz minket sebezhetővé, hogy nem fogjuk fel: van rosszabb a halálnál..."
"A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni."
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
"Az élők csupán vakációzó halottak."
"Minél előbb meghalsz, annál tovább leszel halott."
"Ne feledd el, sírva jöttél a világra, s körülötted mindenki mosolygott. Úgy kell élned, hogy mosolyogva menjél a másvilágra, s körülötted mindenki sírjon..."
...ha hatalmamban lett volna, hogy ne szülessek meg, bizonyára nem vállaltam volna az életet ilyen nevetséges feltételekkel. De még hatalmamban áll meghalni..
"Sírok egy mosolytól, a komorságot keresem..fáj egy szó, egy tett, meghalok az élettől hiszen a halált keresem."
A szomszéd szoba
"A halál tulajdonképpen jelentéktelen dolog...
valójában csak átmentem ide a szomszéd szobába.
Én én vagyok, te pedig te. Akármit is jelentettünk
egymásnak egymás életében, ez mit sem változott.
Nevezz csak nyugodtan a megszokott nevemen, beszélj
velem ugyanazon a könnyed hangon, melyen mindig is
beszéltél. Ne változtass a hangszíneden. Nevess
ugyanúgy, ahogy valaha együtt nevettünk a vicceken.
Imádkozz, mosolyogj, gondolj rám - emlegesd fel
A nevem nap mint nap, ahogyan annak előtte is, de ne
árnyékolja be semmi a hangulatot, amikor szóba
kerülök. Az élet nem kapott semmiféle új jelentést.
Minden olyan, mint amilyen volt, nem szakadt meg a
folytonosság. Az, hogy nem látnak, még nem jelenti azt,
hogy nem kell rám gondolni. Várok rád, itt vagyok
a közeledben - egészen közel. Nincs semmi baj. "
2011. november 06. 12:26
Szívem mélyén elhervadt már minden virág
De megtanultam, mit jelent egy igazán jó barát
Ha bajban vagyok, elég az, ha rá gondolhatok
Hisz nélküle már nem lehetnék az, ki most vagyok.
Soha ne ítélj meg egy másik embert, míg egy mérföldet nem jártál a cipőjében.
A tánc a legmagasztosabb, a legmegindítóbb és a legszebb a művészetek között, mert nem puszta lefordítása és absztraktálása az életnek, hanem az élet maga.
De megtanultam, mit jelent egy igazán jó barát
Ha bajban vagyok, elég az, ha rá gondolhatok
Hisz nélküle már nem lehetnék az, ki most vagyok.
Soha ne ítélj meg egy másik embert, míg egy mérföldet nem jártál a cipőjében.
A tánc a legmagasztosabb, a legmegindítóbb és a legszebb a művészetek között, mert nem puszta lefordítása és absztraktálása az életnek, hanem az élet maga.
2011. december 02. 13:54
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
"Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek, s soha nem figyelek, mikor hova lépek, ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha néha a távolban újra előkerül tudom úgyse lesz az enyém, mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek, csak néznek rám bután, én pedig csak futok..futok az álmaim után..."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.