Idézetek Christopher Moore: Biff evangéliuma című könyvéből
"Ha a bölcs hülyének látszik, a kudarca nem okoz csalódást, sikere viszont kellemes meglepetés."
"Túl sokat gondolkodsz. A gondolkodás csak szenvedést hoz. Légy egyszerű!"
"A múltat nem változtathatod meg, úgyhogy csak elpazarolod a jelent a bűntudatra."
"A gyerekek azért látják a varázslatot, mert keresik."
"A szeretetet nem tanulja az ember, a szeretet állapot, amiben létezel."
"Minden könyv feltárja a tökéletességet,
azzal, amit elmond, vagy azzal, amit nem.
Találd meg, amit keresel,
e lapokon vagy kívülük.
Találd meg a tökélyt,
és nevezd nevén."
Kedvenc idézetek
2011. január 03. 14:13
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Kedvenc Twilight Saga-idézeteim:
"A fájdalom óceánja. A túlpart olyan messze van az örvénylő vízen túl, hogy elképzelni sem tudtam, nemhogy látni."
"Az ember mindig éppen arra vágyik legjobban, amit soha, de soha nem kaphat meg."
"Sosem tűnődtem azon hogyan fogok meghalni.. de ha meghalok, akkor legalább olyan valaki helyett haljak meg, akit szeretek."
"Mi lesz reggelire? Nulla negatív vagy AB pozitív?"
"Szeretnéd hallani a történetemet, Bella? Ennek nincs boldog vége - de melyikünké az? Ha az lenne, most mindannyian sírkövek alatt nyugodnánk..."
"Alkonyat van megint. Újra vége van valaminek."
"A fájdalom óceánja. A túlpart olyan messze van az örvénylő vízen túl, hogy elképzelni sem tudtam, nemhogy látni."
"Az ember mindig éppen arra vágyik legjobban, amit soha, de soha nem kaphat meg."
"Sosem tűnődtem azon hogyan fogok meghalni.. de ha meghalok, akkor legalább olyan valaki helyett haljak meg, akit szeretek."
"Mi lesz reggelire? Nulla negatív vagy AB pozitív?"
"Szeretnéd hallani a történetemet, Bella? Ennek nincs boldog vége - de melyikünké az? Ha az lenne, most mindannyian sírkövek alatt nyugodnánk..."
"Alkonyat van megint. Újra vége van valaminek."
2011. január 04. 15:24
"Ha egy nő épp a száját rúzsozza,az olyan,mint amikor egy katona a géppuskáját tisztítja." (Bob Hope)
2011. január 04. 15:42
Idézet (h_mirtill @ 2010.08.27. 21:30)
Nekem ez a kedvenc idézetem:
"Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit".
"Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit".
nekem ez van az egyik hűtőmágnesemre írva... és azt a bátyusomtól kaptam... nagyon szeretem ezt
2011. január 04. 15:51
"Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
"Azon a napon válik az ember igazán felnőtté, amelyiken először nevet magán tiszta szívből." Ethel Barrymore
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." Bob Dylan
"Élni annyi, mint röhögni a halálon, és belehalni a röhögésbe." Boris Vian
"Két szem összevillanásában néha nagyobb titok rejlik, mint húsz év házasság történetében."
Müller Péter
"Szükségünk van titkokra. Kényelmesebbé teszi az életet, hacsak nem halunk bele." Doktor House c. film
"Mindenki cipel valami csomagot, ilyen az élet. De mint minden más is, ez is könnyebb, ha van melletted valaki." Így jártam anyátokkal Ted Mosby
"A barátság önkéntelen reflex. Egyszerűen csak van, nem lehet tenni ellene."
"Csak akkor látjuk, amit látni akarunk, ha készen állunk rá."
"A nőiesség olyan, mint egy pókháló. Az is fennakad rajta, akit nem akarsz."
elég sok de ennél még 5000-szer több van imádom az ilyeneket...
"Azon a napon válik az ember igazán felnőtté, amelyiken először nevet magán tiszta szívből." Ethel Barrymore
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." Bob Dylan
"Élni annyi, mint röhögni a halálon, és belehalni a röhögésbe." Boris Vian
"Két szem összevillanásában néha nagyobb titok rejlik, mint húsz év házasság történetében."
"Szükségünk van titkokra. Kényelmesebbé teszi az életet, hacsak nem halunk bele." Doktor House c. film
"Mindenki cipel valami csomagot, ilyen az élet. De mint minden más is, ez is könnyebb, ha van melletted valaki." Így jártam anyátokkal Ted Mosby
"A barátság önkéntelen reflex. Egyszerűen csak van, nem lehet tenni ellene."
"Csak akkor látjuk, amit látni akarunk, ha készen állunk rá."
"A nőiesség olyan, mint egy pókháló. Az is fennakad rajta, akit nem akarsz."
elég sok de ennél még 5000-szer több van imádom az ilyeneket...
2011. január 08. 15:54
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
,,Ne álmodd, éld az életed!"
2011. január 08. 15:57
Kedvenc Twilight-Saga idézetek:
A kedvenc idézetem:
"Az élet egy játék, egyszer úgyis elveszted"
A kedvenc idézetem:
"Az élet egy játék, egyszer úgyis elveszted"
2011. január 12. 17:59
Úgy teszek,mintha élnék,pedig csak egy baba vagyok a polcon ülve, szép ruhában, üres szemmel, merev háttal, érzéketlen mosolygással, a távolba révedve lebénultan figyelek,
és jöttödre porcelánszívem megremeg...♥
Nem félek a pókoktól, se a bogaraktól, nincs tériszonyom és a szűk helyektől sem tartok, de mikor a szemeidbe nézek, annyira félek, hogy egyszer elveszítelek!..♥
és jöttödre porcelánszívem megremeg...♥
Nem félek a pókoktól, se a bogaraktól, nincs tériszonyom és a szűk helyektől sem tartok, de mikor a szemeidbe nézek, annyira félek, hogy egyszer elveszítelek!..♥
2011. január 13. 17:13
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
"Van egy apró, elvarázsolt, külön kis világ. Ami csak a tiéd és csak az enyém; a miénk… a kettőnké… közös. Csak te érted, és csak én értem, csak mi. Ketten. Más senki ezen a földön. Saját Napunk – a szeretetünk – ragyogja be, saját csillagaink – a mosolyaink – díszítik az egét. A Hold, mely éjszaka világít a bizalom kettőnk között. A levegő, mely nélkül meghalnánk – a tudat, hogy létezel nekem és hogy létezem neked. A víz, mely életben tart: a sok kedves szó, melyekkel egymáshoz szólunk. Mindezek együttesen táplálnak minket, és bennünk egy érzést: barátok vagyunk mindörökké! "
2011. január 13. 17:37
Vajon hogy kell feladni egy érzést? Egyszerűen csak döntsem el, hogy feladom, és eszerint viselkedjek és közben mondjak ellent a szívemnek és sodródjak tőle egyre és egyre távolabb? Akkor talán egy nap elfelejtem igéző barna szemének melegségét, kellemes hangját, édes mosolyát? Vajon eljön az idő, mikor mind eltűnik belőlem és a szívemből a fájdalom? Minden nyom nélkül, mintha soha nem is lett volna semmi.♥
2011. február 07. 16:50
" Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!, hanem azt, hogy: A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból! " (Tupac Shakur)
2011. február 07. 18:09
Egy jólnevelt kutya nem tesz rá kísérletet, hogy rávegyen, oszd meg vele az ebédedet. Egyszerűen csak olyan bűntudatot ébreszt benned, hogy képtelen vagy jóízűen enni.
2011. február 08. 12:06
|
|
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline
|
Nekem ez a kedvenc vicces idézetem
"A barátságod nekem sokat jelent..
Ha te sírsz én is sírok..
Ha te nevetsz én veled nevetek..
Ha te kiugrassz az ablakon..én tovább nevetek"..XD
"A barátságod nekem sokat jelent..
Ha te sírsz én is sírok..
Ha te nevetsz én veled nevetek..
Ha te kiugrassz az ablakon..én tovább nevetek"..XD
1 felhasználónak tetszik:
Fucka2
2011. február 26. 22:57
|
|
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline
|
A humor a lélek védekezése a csapásokkal szemben, amit az élet ránk mér.
2011. február 26. 22:59
Oké, hogy van egy olyan mondás, hogy a nagy betűs élet, de ezt nem kell szó szerint venni.
2011. március 03. 19:13
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
"Észrevettem, hogy még azok az emberek is, akik azt állítják, hogy minden előre elrendeltetett, és azon semmit nem változtathatunk, körülnéznek, mielőtt átmennének az úttesten."
2011. március 22. 21:10
"Az élet olyan mint egy limonádé.Ha túl savanyú cukrozd meg!"
2011. március 25. 20:43
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál.
Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?
A tündérmesék, a szerelmes regények és a szappanoperák mind hazudnak. A szerelem nem győz le mindent.
Semmi sem állandó az életben, még a bajaink sem.
No ennyi nagyjából:)
Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?
A tündérmesék, a szerelmes regények és a szappanoperák mind hazudnak. A szerelem nem győz le mindent.
Semmi sem állandó az életben, még a bajaink sem.
No ennyi nagyjából:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.