Kedvenc idézetek
2010. augusztus 03. 10:54
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." (Antoine de Saint-Exupéry)
2010. augusztus 03. 11:01
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én hoztam egy pár vicces idézetet
Sosem hittem a Télapóban, mert tudtam, hogy egy fehér fickó sötétedés után sosem jön az utcánkba.
A világ egy nagy süti, és morzsa benne minden férfi és nő. Én pedig a csokidísz vagyok az egészen.
- Szerencsés ember: nem paranoiás.
- Annál is szerencsésebb: tök hülye.
A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
A pénznek nincs szaga,legföljebb annak akinek nincs pénze.
A pesszimista olyan valaki, aki ha csak két rossz közül kell választania,
mindkettőt választja.
A férfi olyan, mint a hűtőtáska.
Csak töltsd meg sörrel és bárhova magaddal viheted.
Sosem hittem a Télapóban, mert tudtam, hogy egy fehér fickó sötétedés után sosem jön az utcánkba.
A világ egy nagy süti, és morzsa benne minden férfi és nő. Én pedig a csokidísz vagyok az egészen.
- Szerencsés ember: nem paranoiás.
- Annál is szerencsésebb: tök hülye.
A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
A pénznek nincs szaga,legföljebb annak akinek nincs pénze.
A pesszimista olyan valaki, aki ha csak két rossz közül kell választania,
mindkettőt választja.
A férfi olyan, mint a hűtőtáska.
Csak töltsd meg sörrel és bárhova magaddal viheted.
2010. augusztus 11. 12:45
|
|
shadowcatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 131088 offline
|
"Újra kezdeni mindent e világon,
– megteremteni, ami nincs sehol,
de itt van mindnyájunkban mégis,
belőlünk sürgetve dalol,
újra hiteti, hogy eljön
valami, valamikor, valahol…"
- Váci Mihály -
"Az idealista javíthatatlan. Ha kipenderítik a mennyországból, eszményt kovácsol a poklából."
"Az emberek tudatlannak születnek, nem ostobának; ostobává az oktatás teszi őket." - Russel -
"Ha a madarak énekelnek a vihar után, az emberek miért nem tudnak örülni annak a napsütésnek, ami nekik jut?"
"Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd."
"Tudat alatt mindnyájukban ott él még a hajdani gyermek, hacsak a nevelés, a világ elszürkítő hatása máris ki nem ölte belőlünk." - Eleanor Hodgman Porter -
"Éjszaka majd fölnézel a csillagokra. Az enyém sokkal kisebb, semhogy megmutathatnám, hol van. De jobb is így. Számodra az én csillagom egy lesz valamerre a többi csillag közt. Így aztán minden csillagot szívesen nézel majd... Mind a barátod lesz."
"Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem? Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol." - Osho -
"Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."
"Elmúlt mint száz pillanat,
S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
mert szívek őrzik, nem szavak."
"Kell egy kicsiny pont a nagyvilágból
Melyhez hű maradsz, járhatsz bárhol"
"Csak játszottam, és kacagva ástam a síromat,
Most meg a sírköves a sírkőre valami szívhez szólót írogat"
"Mindegy, mi változik, a múlt mindig velem marad."
"Leszáll az éj, ülök a parkban nézem a kis tavat egymagamban. Szökik a fény s nőnek az árnyak, sötét angyalai az elmúlásnak. Halkan zizzen a sás. Mi ez a suttogás? Torkom elszorul. Van itt valaki más? Jeges szél kél, összehúzom kabátom. Rád gondolok és az éjfélt várom. Rőt levelek hullnak az odvas fákról, álmomban édes csókot szedek a szádról, de felriadok s látom: csöndes, kihalt a tér, csak a hold képe remeg a tó tükrén."
"Frady Endre nagy dühébe'
Oly hegyeset pökött,
Beleállt a lábfejébe,
S ordított a lökött.
Lentről lövellt föl a vére,
S lőtte szegényt pofán.
Orrbaalvadt, fulladt, vége!
Meghalni így: profán."
"Az Ön horoszkópja a következő napokra:
rengeteg dicséretet kap munkatársaitól,
virágözön árasztja el.
Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.."
– megteremteni, ami nincs sehol,
de itt van mindnyájunkban mégis,
belőlünk sürgetve dalol,
újra hiteti, hogy eljön
valami, valamikor, valahol…"
- Váci Mihály -
"Az idealista javíthatatlan. Ha kipenderítik a mennyországból, eszményt kovácsol a poklából."
"Az emberek tudatlannak születnek, nem ostobának; ostobává az oktatás teszi őket." - Russel -
"Ha a madarak énekelnek a vihar után, az emberek miért nem tudnak örülni annak a napsütésnek, ami nekik jut?"
"Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd."
"Tudat alatt mindnyájukban ott él még a hajdani gyermek, hacsak a nevelés, a világ elszürkítő hatása máris ki nem ölte belőlünk." - Eleanor Hodgman Porter -
"Éjszaka majd fölnézel a csillagokra. Az enyém sokkal kisebb, semhogy megmutathatnám, hol van. De jobb is így. Számodra az én csillagom egy lesz valamerre a többi csillag közt. Így aztán minden csillagot szívesen nézel majd... Mind a barátod lesz."
"Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem? Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol." - Osho -
"Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."
"Elmúlt mint száz pillanat,
S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
mert szívek őrzik, nem szavak."
"Kell egy kicsiny pont a nagyvilágból
Melyhez hű maradsz, járhatsz bárhol"
"Csak játszottam, és kacagva ástam a síromat,
Most meg a sírköves a sírkőre valami szívhez szólót írogat"
"Mindegy, mi változik, a múlt mindig velem marad."
"Leszáll az éj, ülök a parkban nézem a kis tavat egymagamban. Szökik a fény s nőnek az árnyak, sötét angyalai az elmúlásnak. Halkan zizzen a sás. Mi ez a suttogás? Torkom elszorul. Van itt valaki más? Jeges szél kél, összehúzom kabátom. Rád gondolok és az éjfélt várom. Rőt levelek hullnak az odvas fákról, álmomban édes csókot szedek a szádról, de felriadok s látom: csöndes, kihalt a tér, csak a hold képe remeg a tó tükrén."
"Frady Endre nagy dühébe'
Oly hegyeset pökött,
Beleállt a lábfejébe,
S ordított a lökött.
Lentről lövellt föl a vére,
S lőtte szegényt pofán.
Orrbaalvadt, fulladt, vége!
Meghalni így: profán."
"Az Ön horoszkópja a következő napokra:
rengeteg dicséretet kap munkatársaitól,
virágözön árasztja el.
Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.."
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. augusztus 11. 15:01
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
A fiú 14 szál rózsát adott a lánynak,
13 igazit,
1 műrózsát
És azt mondta: Szeretni fogalak addig, míg az utolsó szál el nem hervad!
13 igazit,
1 műrózsát
És azt mondta: Szeretni fogalak addig, míg az utolsó szál el nem hervad!
Dancsy
2010. augusztus 15. 12:08
"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni, - ez az élet..." (Madách Imre)
"Néha azt hiszem, hogy a boldogság csak egy álom, és az álmokat csak azért találták ki, hogy legyen mi után vágyódnunk..." (Valeria San Roman)
"Néha azt hiszem, hogy a boldogság csak egy álom, és az álmokat csak azért találták ki, hogy legyen mi után vágyódnunk..." (Valeria San Roman)
2010. augusztus 15. 16:55
|
|
Adriiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 2 Azonosító: 112772 offline
|
Reggel nem tudok enni, mert Rád gondolok, délben nem tudok enni, mert Rád gondolok, este nem tudok aludni, mert éhes vagyok.
Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm.
Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm.
2010. augusztus 15. 18:05
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Nem rég láttam egy filmet, amelyben ez a pár mondat hangzott el.
"Kedves utasaink. Itt a Kapitány! Ha kitekintenek a jobb oldali ablakon, gyönyörködhetnek a gép lángoló szárnyában."
Jelenleg ez a kedvencem.
Jelenleg ez a kedvencem.
Ziitta
2010. augusztus 16. 23:03
Ami rám legjobban jellemző: "Jobban szeretném a reggeleket, ha később kezdődnének."
Kedvencek az Odaátból
:
"Sam: A kérdés az, miért bogarak és miért most?
Dean: Ez két kérdés."
--
"Dean: Vagyok olyan szép, mint Paris Hilton?"
--
"Dean: Néztél valaha délelőtt TV-t? Borzalmas. Óh, és az a játék macis öblítő. Megyek és levadászom azt a kis dögöt."
--
"Dean: Hé, jobban teszed, ha vigyázol a kocsimra, mert visszajövök és kísérteni foglak."
--
"Dean: Nem fogok meghalni egy olyan kórházban, ahol még a nővérkék se dögösek."
--
"Dean (Tűzoltónak): Nézze, fenn van a kutyusom, és ha ideges lesz mindig bepisil."
Kedvencek az Odaátból
"Sam: A kérdés az, miért bogarak és miért most?
Dean: Ez két kérdés."
--
"Dean: Vagyok olyan szép, mint Paris Hilton?"
--
"Dean: Néztél valaha délelőtt TV-t? Borzalmas. Óh, és az a játék macis öblítő. Megyek és levadászom azt a kis dögöt."
--
"Dean: Hé, jobban teszed, ha vigyázol a kocsimra, mert visszajövök és kísérteni foglak."
--
"Dean: Nem fogok meghalni egy olyan kórházban, ahol még a nővérkék se dögösek."
--
"Dean (Tűzoltónak): Nézze, fenn van a kutyusom, és ha ideges lesz mindig bepisil."
2010. augusztus 17. 23:56
|
|
csianon29Ŕ๏cкєя Č!cυ$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 587 Csatolások: 50 Azonosító: 131824 offline
|
Hosszú volt a bánat és a szenvedés, de életemben Te voltál a legszebb tévedés!
Elmúlnak az ölelések ahogy elmúlnak a nyarak, mit igaznak véltél, egyszer darabogra szakad.
Remény, csalódás, küzdés, bukás egy sírig tartó versenyfutás. keresni a jót, nemest, a szépet, s meg nem találni, ez az élet.
Fáj minden pillanat, amit nélküled kell töltenem, csak egy gyenge mondat vigasztal: egyedül jobb nekem...
A szerelem olyan mint a mennyország, de úgy is tud sebezni, mint a pokol.
Este lefeküdtem a csillagokat néztem és azon tűnődtem valyon hova a fenébe lett a tető. (Fekete Noémi azaz Én xD)
Elmúlnak az ölelések ahogy elmúlnak a nyarak, mit igaznak véltél, egyszer darabogra szakad.
Remény, csalódás, küzdés, bukás egy sírig tartó versenyfutás. keresni a jót, nemest, a szépet, s meg nem találni, ez az élet.
Fáj minden pillanat, amit nélküled kell töltenem, csak egy gyenge mondat vigasztal: egyedül jobb nekem...
A szerelem olyan mint a mennyország, de úgy is tud sebezni, mint a pokol.
Este lefeküdtem a csillagokat néztem és azon tűnődtem valyon hova a fenébe lett a tető. (Fekete Noémi azaz Én xD)
2010. augusztus 18. 14:40
|
|
sellyfan05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 127 Csatolások: 80 Azonosító: 133284 offline
|
"Őrízd a percet mert ami eljön, az el is múlik, ezt a halandók tudják csak igazán!"
Stephenie Meyer
Stephenie Meyer
2010. augusztus 18. 14:44
Próbáltam úgy tenni, mintha nem hinnék neki, de belülről erősödött bennem a remény, megtörténhet valaha az, hogy egyszer egy nagyszerű srác az én puszta látásomtól hanyatt esik?
2010. augusztus 20. 23:52
Olyanok vagyunk, mint két hajó, amelyek a maguk útját járják, a saját céljukat követve: utunk keresztezheti egymást és meg is ünnepeljük e találkozást, amint ezt valaha tettük -, és akkor a derék hajók nyugodtan pihentek egymás mellett ugyanabban a kikötőben, ugyanazon a napfényben, olyan nyugodtan, mintha már a célnál lennének, mintha egy lett volna céljuk. Ám küldetésünk lebírhatatlan ereje ismét külön utakra űzött bennünket, különböző tengerekre, más napfényre és talán sohasem látjuk viszont egymást - vagy talán látjuk még egymást, csak nem ismerünk egymásra: mert a különféle tengerek és a különböző napsütések megváltoztattak minket!/Nietzsche/
2010. augusztus 21. 16:47
|
|
Denalidetective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6318 Csatolások: 5685 Azonosító: 31534 offline
|
"Megtapasztalni a kedvességet annyi rosszindulat után, átélni, hogy egy kislánynak, aki bátrabb volt, mint hitte, az imái végül meghallgatásra leltek... Nem nevezhető ez boldogságnak?"
2010. augusztus 26. 13:59
Rengeteg kedvenc idézetem van!
Leírok 2-3 idézetet!
"Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, Gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk!"
"Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek!"
"Mindig marad valami, amit szerethetünk. Ha ezt nem tanuljuk meg, nem tanultunk soha semmit!"
Leírok 2-3 idézetet!
"Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, Gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk!"
"Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek!"
"Mindig marad valami, amit szerethetünk. Ha ezt nem tanuljuk meg, nem tanultunk soha semmit!"
2010. augusztus 27. 21:18
|
|
G star13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 129503 offline
|
szerintem egyértelmű.
az enyém : Valahogy csak lesz, mert az úgy még nem volt, hogy sehogy se lett volna.
azért ez a kedvencem, mert ha vmi új helyzet elé kerülök, amitől félek, vagy ilyesmi, elismétlem és nekivágok, lesz ami lesz...
(nem mindig jól sül el a dolog
)
az enyém : Valahogy csak lesz, mert az úgy még nem volt, hogy sehogy se lett volna.
azért ez a kedvencem, mert ha vmi új helyzet elé kerülök, amitől félek, vagy ilyesmi, elismétlem és nekivágok, lesz ami lesz...
(nem mindig jól sül el a dolog
Ziitta
2010. augusztus 27. 21:21
A lényeg lényegének a lényege teljesen lényegtelen.
Mert tök egyszerű
mert a legjobb barátnőmtől származik
Mert tök egyszerű
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.