Starity

Kedvenc idézetek

34 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 03. 10:54 #201
- törölt felhasználó -    
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." (Antoine de Saint-Exupéry) meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: linus04, vikike1212, Qiny, Bessie
2010. augusztus 03. 11:01 #202
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Én hoztam egy pár vicces idézetet _nevet.gif

Sosem hittem a Télapóban, mert tudtam, hogy egy fehér fickó sötétedés után sosem jön az utcánkba.

A világ egy nagy süti, és morzsa benne minden férfi és nő. Én pedig a csokidísz vagyok az egészen.

- Szerencsés ember: nem paranoiás.
- Annál is szerencsésebb: tök hülye.

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

A pénznek nincs szaga,legföljebb annak akinek nincs pénze.

A pesszimista olyan valaki, aki ha csak két rossz közül kell választania,
mindkettőt választja.

A férfi olyan, mint a hűtőtáska.
Csak töltsd meg sörrel és bárhova magaddal viheted.
7 felhasználónak tetszik: linus04, amy92, Dancsy, Dóríthá, szeri thalía, Encsy19, Bogszics
2010. augusztus 10. 16:29 #203
BSBfan13
BSBfan13

StátuszSokan azt mondják angyalok nem léteznek, pedig itt az élő példa......én :)
Hozzászólás: 528
Csatolások: 54
Azonosító: 125343
Védd a fákat , egyél hódot!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2010. augusztus 11. 12:45 #204
shadowcat
shadowcat
visszatérő vendég

StátuszHülye vagyok, csak nem normális :DDD
Hozzászólás: 108
Csatolások: 0
Azonosító: 131088
"Újra kezdeni mindent e világon,

– megteremteni, ami nincs sehol,

de itt van mindnyájunkban mégis,

belőlünk sürgetve dalol,

újra hiteti, hogy eljön

valami, valamikor, valahol…"

- Váci Mihály -

"Az idealista javíthatatlan. Ha kipenderítik a mennyországból, eszményt kovácsol a poklából."

"Az emberek tudatlannak születnek, nem ostobának; ostobává az oktatás teszi őket." - Russel -

"Ha a madarak énekelnek a vihar után, az emberek miért nem tudnak örülni annak a napsütésnek, ami nekik jut?"

"Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd."

"Tudat alatt mindnyájukban ott él még a hajdani gyermek, hacsak a nevelés, a világ elszürkítő hatása máris ki nem ölte belőlünk." - Eleanor Hodgman Porter -

"Éjszaka majd fölnézel a csillagokra. Az enyém sokkal kisebb, semhogy megmutathatnám, hol van. De jobb is így. Számodra az én csillagom egy lesz valamerre a többi csillag közt. Így aztán minden csillagot szívesen nézel majd... Mind a barátod lesz."

"Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem? Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol." - Osho -

"Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."

"Elmúlt mint száz pillanat,
S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
mert szívek őrzik, nem szavak."

"Kell egy kicsiny pont a nagyvilágból
Melyhez hű maradsz, járhatsz bárhol"

"Csak játszottam, és kacagva ástam a síromat,
Most meg a sírköves a sírkőre valami szívhez szólót írogat"

"Mindegy, mi változik, a múlt mindig velem marad."

"Leszáll az éj, ülök a parkban nézem a kis tavat egymagamban. Szökik a fény s nőnek az árnyak, sötét angyalai az elmúlásnak. Halkan zizzen a sás. Mi ez a suttogás? Torkom elszorul. Van itt valaki más? Jeges szél kél, összehúzom kabátom. Rád gondolok és az éjfélt várom. Rőt levelek hullnak az odvas fákról, álmomban édes csókot szedek a szádról, de felriadok s látom: csöndes, kihalt a tér, csak a hold képe remeg a tó tükrén."

"Frady Endre nagy dühébe'
Oly hegyeset pökött,
Beleállt a lábfejébe,
S ordított a lökött.

Lentről lövellt föl a vére,
S lőtte szegényt pofán.
Orrbaalvadt, fulladt, vége!
Meghalni így: profán." _nevet.gif

"Az Ön horoszkópja a következő napokra:
rengeteg dicséretet kap munkatársaitól,
virágözön árasztja el.
Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.."
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2010. augusztus 11. 15:01 #205
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
A fiú 14 szál rózsát adott a lánynak,
13 igazit,
1 műrózsát
És azt mondta: Szeretni fogalak addig, míg az utolsó szál el nem hervad!
wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. augusztus 12. 00:02 #206
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
beer.gif thumbsup.gif
egy nulla semmi,de két nulla nem semmi!
2010. augusztus 15. 12:08 #207
- törölt felhasználó -    
"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni, - ez az élet..." (Madách Imre)

"Néha azt hiszem, hogy a boldogság csak egy álom, és az álmokat csak azért találták ki, hogy legyen mi után vágyódnunk..." (Valeria San Roman)
3 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Encsy19, Fanni00
2010. augusztus 15. 16:55 #208
Adriii
Adriii
visszatérő vendég

Státusz~Stiles♡♥
Hozzászólás: 143
Csatolások: 2
Azonosító: 112772
Reggel nem tudok enni, mert Rád gondolok, délben nem tudok enni, mert Rád gondolok, este nem tudok aludni, mert éhes vagyok. biggrin.gif

Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Dancsy, Fanni00, Ziitta
2010. augusztus 15. 18:05 #209
Qiny
Qiny

StátuszMosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád....vagy hülyének néz.
Hozzászólás: 902
Csatolások: 338
Azonosító: 125906
Nem rég láttam egy filmet, amelyben ez a pár mondat hangzott el.
rohog.gif rohog.gif rohog.gif "Kedves utasaink. Itt a Kapitány! Ha kitekintenek a jobb oldali ablakon, gyönyörködhetnek a gép lángoló szárnyában." _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Jelenleg ez a kedvencem. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Ziitta
2010. augusztus 16. 23:03 #210
- törölt felhasználó -    
Ami rám legjobban jellemző: "Jobban szeretném a reggeleket, ha később kezdődnének." rohog.gif

Kedvencek az Odaátból heart.gif :

"Sam: A kérdés az, miért bogarak és miért most? rohog.gif
Dean: Ez két kérdés."
--
"Dean: Vagyok olyan szép, mint Paris Hilton?" _nevet.gif
--
"Dean: Néztél valaha délelőtt TV-t? Borzalmas. Óh, és az a játék macis öblítő. Megyek és levadászom azt a kis dögöt." _nevet.gif
--
"Dean: Hé, jobban teszed, ha vigyázol a kocsimra, mert visszajövök és kísérteni foglak." rohog.gif
--
"Dean: Nem fogok meghalni egy olyan kórházban, ahol még a nővérkék se dögösek."
--
"Dean (Tűzoltónak): Nézze, fenn van a kutyusom, és ha ideges lesz mindig bepisil." _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Qiny, Dóríthá, csicsi20, marti27
2010. augusztus 17. 22:53 #211
Lizi92
Lizi92
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 133368
,,Onnan lehet tudni, hogy léteznek intelligens lények a földön kívül, hogy soha nem próbálták fölvenni velünk a kapcsolatot."
/Bill Watterson/
2010. augusztus 17. 23:56 #212
csianon29
csianon29
Ŕ๏cкєя Č!cυ$

Státusz-nincs megadva-
Hozzászólás: 587
Csatolások: 50
Azonosító: 131824
Hosszú volt a bánat és a szenvedés, de életemben Te voltál a legszebb tévedés! blush.gif

Elmúlnak az ölelések ahogy elmúlnak a nyarak, mit igaznak véltél, egyszer darabogra szakad.

Remény, csalódás, küzdés, bukás egy sírig tartó versenyfutás. keresni a jót, nemest, a szépet, s meg nem találni, ez az élet.

Fáj minden pillanat, amit nélküled kell töltenem, csak egy gyenge mondat vigasztal: egyedül jobb nekem...

A szerelem olyan mint a mennyország, de úgy is tud sebezni, mint a pokol.

Este lefeküdtem a csillagokat néztem és azon tűnődtem valyon hova a fenébe lett a tető. (Fekete Noémi azaz Én xD)
2010. augusztus 18. 14:40 #213
sellyfan05
sellyfan05
visszatérő vendég

Státusz1 óra fizika magolás..holnap TZ
Hozzászólás: 127
Csatolások: 80
Azonosító: 133284
"Őrízd a percet mert ami eljön, az el is múlik, ezt a halandók tudják csak igazán!"
Stephenie Meyer biggrin.gif
2010. augusztus 18. 14:44 #214
- törölt felhasználó -    
Próbáltam úgy tenni, mintha nem hinnék neki, de belülről erősödött bennem a remény, megtörténhet valaha az, hogy egyszer egy nagyszerű srác az én puszta látásomtól hanyatt esik?
2010. augusztus 18. 14:46 #215
ssandyy
ssandyy
Hozzászólás: 617
Csatolások: 28
Azonosító: 123981
Gyere át a sötét oldalra, van nálunk süti! biggrin.gif biggrin.gif
2010. augusztus 20. 23:52 #216
- törölt felhasználó -    
Olyanok vagyunk, mint két hajó, amelyek a maguk útját járják, a saját céljukat követ­ve: utunk keresztezheti egymást és meg is ünnepeljük e talál­kozást, amint ezt valaha tettük -, és akkor a derék hajók nyu­godtan pihentek egymás mellett ugyanabban a kikötőben, ugyanazon a napfényben, olyan nyugodtan, mintha már a célnál lennének, mintha egy lett volna céljuk. Ám küldetésünk lebírhatatlan ereje ismét külön utakra űzött bennünket, különbö­ző tengerekre, más napfényre és talán sohasem látjuk viszont egymást - vagy talán látjuk még egymást, csak nem ismerünk egymásra: mert a különféle tengerek és a különböző napsüté­sek megváltoztattak minket!/Nietzsche/
2010. augusztus 21. 16:47 #217
Denali
Denali
detective
Hozzászólás: 6318
Csatolások: 5685
Azonosító: 31534
"Megtapasztalni a kedvességet annyi rosszindulat után, átélni, hogy egy kislánynak, aki bátrabb volt, mint hitte, az imái végül meghallgatásra leltek... Nem nevezhető ez boldogságnak?"
2010. augusztus 26. 13:59 #218
- törölt felhasználó -    
Rengeteg kedvenc idézetem van!
Leírok 2-3 idézetet!

"Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, Gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk!"

"Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek!" wub.gif

"Mindig marad valami, amit szerethetünk. Ha ezt nem tanuljuk meg, nem tanultunk soha semmit!"

biggrin.gif biggrin.gif
2010. augusztus 27. 21:18 #219
G star13
G star13
új tag

StátuszAki szereti/bírja Tommy Bastow-ot pls jelölje kedvencnek! :)
Hozzászólás: 94
Azonosító: 129503
szerintem egyértelmű. biggrin.gif

az enyém : Valahogy csak lesz, mert az úgy még nem volt, hogy sehogy se lett volna.

azért ez a kedvencem, mert ha vmi új helyzet elé kerülök, amitől félek, vagy ilyesmi, elismétlem és nekivágok, lesz ami lesz...
(nem mindig jól sül el a dolog biggrin.gif )
2010. augusztus 27. 21:21 #220
- törölt felhasználó -    
A lényeg lényegének a lényege teljesen lényegtelen. _nevet.gif

Mert tök egyszerű rohog.gif mert a legjobb barátnőmtől származik rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: katiegirl15, Strawberry03, Vikici, IAmTheCheeseMaestro
34 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!