Megszületett az ítélet az egykori Disney-üdvöske profiljait feltörő brit hacker ügyében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rács mögé került a Selena Gomez profiljait meghackelő férfi
2012. május 24. 08:21
Ilyet .. utálom a hacker-eket..azok meg akik azt gondolják hogy gáz...stb...Oké a ti véleményetek de mi lenne ha valaki be menne a facebook-otokba és ezt irná a pasidról..???
2012. május 24. 08:45
Izgatottan vártam már a mai adag "Selenát", bárcsak azt mondhatnám, hogy "szerencsére nem kellett csalódnom", de a tegnapi földrengéses hírt melynek központjában mégis csak egy természeti katassztrófának kellett volna állnia, de Selnek sikerült bebizonyítania, hogy a Föld mégis csak körülötte forog, szóval ez a hackeres sztori mégse olyan frankó, nem tudta felülmúlni de még csak tetézni sem az előző rész(eke)t.
Annyi baj legyen. Esetleg tudnátok adni egy epizódismertetőt, lehet, hogy a holnapi cikkről lemaradok azt nem élném túl ha nem értesülhetnék olyan fontos dolgokról, hogy mit evett ivott Sel, vagy hogy milyen a haja színe, nem-e kémlelik tizenéves rajongók bokrokból, szemeteskukákból stbstb...
2012. május 24. 11:13
megérdemelte , az én Facebookomat is feltörték és teleírták ocsmányságokkal , a suliban alig tudtam kimagyarázni , de segítettek letiltani a profilomat , úgy , hogy megtudom érteni milyen lehetett , kaphatott volna 5 évet az a mocsok
2012. május 24. 11:58
Idézet (béluska254 @ 2012.05.24. 11:13)
megérdemelte , az én Facebookomat is feltörték és teleírták ocsmányságokkal , a suliban alig tudtam kimagyarázni , de segítettek letiltani a profilomat , úgy , hogy megtudom érteni milyen lehetett , kaphatott volna 5 évet az a mocsok
Öt évet? Emberek, mire kapjon öt évet? Röhögtettek?XD Egy gagyi féjszbukkos profilt tört fel, valószínűleg brahiból és nem azért, mert mennyire rosszat akart a kis szelenácskátoknak. Pár éve valaki az FBI adatbázisába jutott be, utána meg egy fiatal srác tört be a Pentagon rendszerébe. Ezeket kérem szépen megbüntetik egy kicsit és utána állást ajánlanak nekik a szaktudásuk miatt. Bár nem hiszem, hogy akkora cucc lenne feltörni egy féjszbukkos profilt, már nem azért.XD Párom minap kijelentette, hogy a Starityt lazán fel tudná törni, ha akarná, pedig rendszergazda és hálózatépítő a szakmája. Mindent fel lehet törni, hogyha akarod és van hozzá elég türelmed is. Na, de, hogy öt évet egy féjszbukk fiókért? Ne má'!
2012. május 24. 12:27
|
túlavégtelenen.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130810 offline
|
bubo, stohl is egy évet kapott. de a büntetés felét ha jo magaviselettel tölti le a rab, kimehet...
2012. május 24. 12:34
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
csak egy ilyenér kap 1 évet jól tette,hogy feltörte Gomez kisasszony profilját
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: