Idézet (ophely88 @ 2012.06.14. 08:00)
De. Komolyan mondom. A nő aláírta a szerződést, először (még régebben) mindenféle hirdető produktumra (irodaszerek, ruhaneműk stb), tegnap előtt pedig beleegyezett abba, hogy szexjátékok, parfümök (férfi és női is), fehérneműk is viseljék a film címét. Bár arról nem volt szó, hogy a kép lesz a könyvről, felirat de a hollywoordreporter szerint a film képei vagy arcai is rajta lehetnek a termékeken. Úgy éri meg (lásd Verdák és Harry Potter termékek).
Nekem ez már sok.
Őszintén sajnálom azt az embert, aki elfogadja a melót mert ezerszer rosszabbul jár mint Fassy.
Ez már nevetséges.
Akkor most azt mondjam neki, hogy ellene vagy?
Ejnye bejnye, nem segítesz az embertársaidon pedig nem kerül pénzedbe?
*get outta mah way missy who put the paper up the tree I am looking and I might bring him back to where he NOT belongs
*
Nekem ez már sok.
Akkor most azt mondjam neki, hogy ellene vagy?
*get outta mah way missy who put the paper up the tree I am looking and I might bring him back to where he NOT belongs
Aha. Na ezek után próbálja bemagyarázni valaki, hogy nem az anyagiakról van szó *félrevonul egy sarokba, és imádkozik, nehogy Ryan vagy Fassy belekerüljön ebbe a blődségbe*
Nézd, én próbálom gyakorolni a felebaráti szeretetet, de ha az nőszemély volt olyan ügyefogyott, hogy elhagyott egy ilyen nagyszerű fickót, akkor erre csak egy mondatom van: Így jártál kisanyám

1 felhasználónak tetszik: