Starity

Ryan Gosling

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 23. 14:30 #1
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Topik a kanadai színész-énekes-rendező személyének akit főként a Szerelmünk lapjai és a Gázt című filmből ismerhetünk.

http://static.mamamia.com.au/wp-content/gallery/ryan-gosling/ryan-1.jpg

Kedvenc filmek? Kedvenc dalok tőle?
6 felhasználónak tetszik: Dancsyy97, Running Fool, tya04, Eszter655, Minimanó94, Vampire Lady
2012. május 23. 14:37 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.23. 14:30)
Topik a kanadai színész-énekes-rendező személyének akit főként a Szerelmünk lapjai és a Gázt című filmből ismerhetünk.
Kedvenc filmek? Kedvenc dalok tőle?

Csodálkoztam is azon, hogy eddig hogy nincs neki az oldalon saját fóruma. Köszönöm szépen drága Ophely, hogy megnyitottad a topicot. meghajolo.gif A dalait nem igazán ismerem, de hallottam már énekelni és láttam már őt előadni is. (Sajnos nem élőben:)) Egyikben sem vall szégyent. Hogy melyik a kedvenc filmem tőle? Jó kérdés, de majdnem mindenben tetszett, amit eddig láttam tőle. Most talán az aktuális kedvencem a The Ides of March és amelyik a legkevésbé tetszett tőle az a Stay!
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, tya04, Vampire Lady
2012. május 23. 15:17 #3
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.05.23. 14:37)
Csodálkoztam is azon, hogy eddig hogy nincs neki az oldalon saját fóruma. Köszönöm szépen drága Ophely, hogy megnyitottad a topicot. meghajolo.gif  A dalait nem igazán ismerem, de hallottam már énekelni és láttam már őt előadni is. (Sajnos nem élőben:)) Egyikben sem vall szégyent. Hogy melyik a kedvenc filmem tőle? Jó kérdés, de majdnem mindenben tetszett, amit eddig láttam tőle. Most talán az aktuális kedvencem a The Ides of March és amelyik a legkevésbé tetszett tőle az a Stay!

Most sem vagyok biztos abban, hogy 4 emberen kívül ki más fog a topikba írni de üsse kavics, ha Jesse Eisenbergnek és Fassynak is van topikja, Ryan is megérdemel egyet. rohog.gif

Nekem a kedvenc számom a Werewolf heart.

Barátunk szólóban és bandában is énekel, gitározik, szintetizátoron játszik, zongorázik.

Érdekes személyiség, gondoltam megér egy misét, ahogyan a filmes karrierje is. Nálam a Plasztik szerelem nem nyerő és még nem láttam az Őrült, dilis, szerelem c. filmjét de elég popcorn szaga van, tehát gondolom, hogy nem is fog a kedvenceim közé tartozni. Megnézted már ezt a filmet?
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04, Eszter655
2012. május 23. 15:31 #4
- törölt felhasználó -    
Az nem baj, ha kevesen írunk majd a topicjába. A lényeg, hogy ő is megérdemel egy topicot, hiszen annyira sokoldalú tehetség. A Plasztik szerelem nem tetszett? blink.gif Én hasonlóan viszonyulok a Blue Valentine c. filmjéhez. Egyszerűen nem tetszett. Amennyire ismerlek az Őrült, dilis szerelemtől nem leszel elájulva, de megéri egyszer megnézni. laugh.gif A könnyed kikapcsolódás szinte garantált, ha eleve úgy állsz hozzá. Nagyon kíváncsi leszek a Gangster Squad c. filmjére.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, Eszter655
2012. május 23. 16:02 #5
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.05.23. 15:31)
Az nem baj, ha kevesen írunk majd a topicjába. A lényeg, hogy ő is megérdemel egy topicot, hiszen annyira sokoldalú tehetség. A Plasztik szerelem nem tetszett?  blink.gif Én hasonlóan viszonyulok a Blue Valentine c. filmjéhez. Egyszerűen nem tetszett. Amennyire ismerlek az Őrült, dilis szerelemtől nem leszel elájulva, de megéri egyszer megnézni. laugh.gif  A könnyed kikapcsolódás szinte garantált, ha eleve úgy állsz hozzá. Nagyon kíváncsi leszek a Gangster Squad c. filmjére.

Akkor amíg nem jön tya04 vagy Running Fool, én leszek a beszélgető partnered. biggrin.gif

Igen, a Plasztik szerelem nem nyerte el a tetszésemet bár úgy gondolom, hogy a rendező tehet róla. A film rendezőjének filmjeit valamiért alapból nem csippantom, tényleg nem tudom miért, egyszerűen nem tetszenek. A filmek jól indulnak de valami hanyatlást érzek a filmej közepe felé. Oké, én megpróbáltam értelmesen kifejteni a véleményem, ha nem sikerült valamire való magyarázatot kihozni belőle, akkor bocsáss meg nekem. rolleyes.gif

Nálam a Maradj nagyon bejött. Míg mindkét filmben kiváló tehetségek szerepelnek, a Maradj misztikussága nagyon magával ragadó, nem is beszélve Ryan karakteréről. Valahol a film közepén azt hittem, hogy na most majd mutatják ahogyan szalad a hídon és beleveti magát a vízbe. Ryan az egyik olyan színész, aki gyakran és jól játszik csendes, mentálisan beteg vagy kiközösített embert. Tényleg nem nagyon tudok más nevet mondani, aki képes lenne erre. Eddig 3 színésznél vettem ezt észre, Ryan a 4-ik. Alaposan utána olvastam emberünk életútjának és most sem kellett megcáfolni azt, amit tapasztalatból már tudok. Bizony a színész életében kell keresni a kiváltó indokot, Ryan nem csupán tehetséges színész hanem a nehéz gyerekkora is közre játszik abban, hogy ilyen hiteles színész tud lenni, ami pedig visszavezet minket ahhoz a problémához, hogy jelölik egy rakat díjra de alig nyer. rolleyes.gif
2012. május 23. 16:08 #6
- törölt felhasználó -    
Ryan a kedvenc színészem.Először a Szerelmünk Lapjaiban láttam,ahol nagyon megfogott.Az igaz,hogy gyorsan kedvencemmé válik egy színész vagy színésznő,de Ryan a film kezdete után pár percel már belopta magát a szívembe.Amellett,hogy jó színész,még remek hangja is van.A Gázt c. filmben az igaz,hogy nem beszélt sokat,de ott is levett a lábamról. ok.gif Remélem sok jó filmben láthatóm még!
2012. május 23. 16:13 #7
- törölt felhasználó -    
Cicafiúú!
Nap mint nap egyre jobban szeretem Ryant, a kiskutyás tenyérbemászó képével hamar elnyerte a szívem, persze addig nem volt szimpatikus, amíg nem bizonyította a tehetségét. A Szerelmünk lapjaiban is nagyszerű volt, de engem igazából a Drive-ban fogott meg. Az Őrült, dilis, szerelemben is remekelt, mint mindig, de tényleg nem áttörő alkotás.

Mit gondoltok a barátnőiről mellesleg?
Először örültem, amikor összejöttek Evával, mert így két közös kedvencemben gyönyörködhetek egyszerre, de aztán rájöttem, ég és föld a különbség köztük. Ryannek nem olyan nő kell, mint Eva, valamivel szolidabb és szebb. Imádom a nőt, szépnek tartom, de szívem választottjához én illenék leginkább. tongue.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool, tya04, Eszter655
2012. május 23. 16:16 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.23. 16:02)
Akkor amíg nem jön tya04 vagy Running Fool, én leszek a beszélgető partnered. biggrin.gif 
Igen, a Plasztik szerelem nem nyerte el a tetszésemet bár úgy gondolom, hogy a rendező tehet róla. A film rendezőjének filmjeit valamiért alapból nem csippantom, tényleg nem tudom miért, egyszerűen nem tetszenek. A filmek jól indulnak de valami hanyatlást érzek a filmej közepe felé. Oké, én megpróbáltam értelmesen kifejteni a véleményem, ha nem sikerült valamire való magyarázatot kihozni belőle, akkor bocsáss meg nekem.  rolleyes.gif 
Nálam a Maradj nagyon bejött. Míg mindkét filmben kiváló tehetségek szerepelnek, a Maradj misztikussága nagyon magával ragadó, nem is beszélve Ryan karakteréről. Valahol a film közepén azt hittem, hogy na most majd mutatják ahogyan szalad a hídon és beleveti magát a vízbe. Ryan az egyik olyan színész, aki gyakran és jól játszik csendes, mentálisan beteg vagy kiközösített embert. Tényleg nem nagyon tudok más nevet mondani, aki képes lenne erre. Eddig 3 színésznél vettem ezt észre, Ryan a 4-ik. Alaposan utána olvastam emberünk életútjának és most sem kellett megcáfolni azt, amit tapasztalatból már tudok. Bizony a színész életében kell keresni a kiváltó indokot, Ryan nem csupán tehetséges színész hanem a nehéz gyerekkora is közre játszik abban, hogy ilyen hiteles színész tud lenni, ami pedig visszavezet minket ahhoz a problémához, hogy jelölik egy rakat díjra de alig nyer.  rolleyes.gif

Semmi baj:) Veled szeretek. Én is úgy éreztem, hogy a Plasztik szerelem a közepére elvesztette a varázsát, ami kb. az első negyed óráig tartott. De utánna... dry.gif Ettől függetlenül láttam már vagy 3x is. rohog.gif
Idézet
Ryan az egyik olyan színész, aki gyakran és jól játszik csendes, mentálisan beteg vagy kiközösített embert.
Kikre gondoltál?! Nagyon kíváncsi lennék rá. Azért nekem 4-nél sokkal több jut hirtelen az eszembe, de nem szeretnélek befolyásolni. Bizony. Neki is nehéz gyermekkora volt, de nem hangoztatja. Nem csinál belőle médiaszenzációt és nem is próbál belőle hasznot húzni. Ne aggódj! Figyeld meg, hogy ő egyszer Oscar-díjas lesz. Olvastam, hogy Leo és Ryan is 2013-ra nagyon hajtani fog az Oscarért.
2012. május 23. 17:20 #9
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Courtneyy @ 2012.05.23. 16:13)

Mit gondoltok a barátnőiről mellesleg?
Először örültem, amikor összejöttek Evával, mert így két közös kedvencemben gyönyörködhetek egyszerre, de aztán rájöttem, ég és föld a különbség köztük. Ryannek nem olyan nő kell, mint Eva, valamivel szolidabb és szebb. Imádom a nőt, szépnek tartom, de szívem választottjához én illenék leginkább.  tongue.gif  rohog.gif

Nagyon nem illenek össze. Idősebb nők jönnek neki be, ez a napnál is világosabb, de nem értem, hogy mit lát Evában. think.gif

Idézet (Norah @ 2012.05.23. 16:16)

Kikre gondoltál?! Nagyon kíváncsi lennék rá. Azért nekem 4-nél sokkal több jut hirtelen az eszembe, de nem szeretnélek befolyásolni. Bizony. Neki is nehéz gyermekkora volt, de nem hangoztatja. Nem csinál belőle médiaszenzációt és nem is próbál belőle hasznot húzni. Ne aggódj! Figyeld meg, hogy ő egyszer Oscar-díjas lesz. Olvastam, hogy Leo és Ryan is 2013-ra nagyon hajtani fog az Oscarért.

Én 3 másik színészre gondoltam hirtelen, persze többen is vannak, akik képesek arra, amire Ryan. Kevin Spacey, Javier Bardem és Fassy, de szerintem James Franco, Anthony Hopkins, Geoffry Rush és Tom Hanks nevét is mondhattam volna. És persze ott van még Damian Lewis, Bill Skasgard, Eddie Redmayne vagy David Tennant de szerintem őket nem ismered. smileeee.gif Mint mondottam, Ryan azon kevesek egyike, akik remekül alakítanak nem hétköznapi karaktereket.
Oscar bácsiról pedig csak annyit, hogy nálam már végképpen nem oszt nem szoroz. Lehet ezért kővel dobálni de az Oscart már csak azért nézem, mert a kedvenc színészeim elmennek (veszíteni -általában-). Ryan eddigi jövőbeli projektjei közt nem látok olyat, ami Oscar esélyes lehetne de abban is biztos vagyok, hogy idén Benedict Cumberbatch is jelölve lesz, akit a Fassy-s topikban beszúrt The Sun olvasó által megszavazott lista linkjén láthattál. Engem már az sem érdekel ha soha életükben nem nyernek Oscar díjat. Mind Ryan, mind a Drive, Fassy és a Shame is nyert a 2012-es olasz online díjátadón, ahol a nyertesek nem szobrot, hanem egy plakettet kaptak, elküldték mindenkinek. Nem egy Oscar, de végre valahol ha csak egy plakettel is, de jutalmazzák amit letettek az asztalra.

Este a Fél Nelson lesz terítéken. biggrin.gif
2012. május 23. 20:32 #10
- törölt felhasználó -    
Na végre! w00t.gif biggrin.gif Már azt hittem, hogy hintáztatni fogom az unokáimat, amikor topikot fognak nyitni neki rohog.gif

Ahogy elnézem a hozzászólásaitokat, felmerült bennem egy kérdés: a Kísérleti gyilkosságokat csak én láttam, vagy ti is láttátok és csak bennem hagyott mély nyomot? laugh.gif Mert abban (is) meggyőzően alakított.
2012. május 23. 20:49 #11
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.05.23. 20:32)
Na végre!  w00t.gif  biggrin.gif Már azt hittem, hogy hintáztatni fogom az unokáimat, amikor topikot fognak nyitni neki rohog.gif

A kedves unokád ír, skót vagy kanadai akcentussal fog majd beszélni? rohog.gif

Ahogy elnézem a hozzászólásaitokat, felmerült bennem egy kérdés: a Kísérleti gyilkosságokat csak én láttam, vagy ti is láttátok és csak bennem hagyott mély nyomot? laugh.gif Mert abban (is) meggyőzően alakított.

Még nem. Igyekszem utólérni magam a filmográfiával de annyi jó film és jó színész van. Eddie filmet terveztem a mai napra de hirtelen kedvem szottyant Ryanhez. Ryan filmjeihez amúgy is bizonyos kedv és hangulat kell, amennyiben az nem felsőtest mutogatós popcorn film. rohog.gif

Tegnap egyébként írtam egy vicces Ryan cikket, még nem publikálták de Courtney azt mondta, hogy talán még ma kiteszi. Kíváncsi leszek a véleményetekre. Soha ki nem találnátok hogy miről szól a cikk én veszettül röhögtem, mikor olvastam az eredeti cikket, annyit elárulhatok. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. május 23. 20:55 #12
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Na megérkeztem, ha már emlegettetek! biggrin.gif

Ryan hihetetlen fickó. A függetlenfilmes világ rejtett kincse, akit nagyon remélem, hogy nem fog bekebelezni Hollywood. Tizennégy-tizenöt filmet láttam tőle körülbelül, szinte mindben tetszett, persze azért vannak foltok a filmográfiában, de hát erre szükség van. Kedvencem tőle a Blue Valentine és a Half Nelson.
2012. május 23. 20:57 #13
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Na végre!  w00t.gif  biggrin.gif Már azt hittem, hogy hintáztatni fogom az unokáimat, amikor topikot fognak nyitni neki rohog.gif 

Én láttam. blush.gif Egyedül Csőre Gábor hangja rontotta az összképet. Erről jut eszembe, nagyon reszelős, kicsit magasabb tónusú beszédhangja van, ellentétben mikor meghallottam a Lose Your Soult, nem bírtam elhinni, hogy ezt ő énekli. A Dead Man's Bones-tól az a kedvencem, valamint a My Body is a Zombie for You, mondjuk az elég egyszerű kis dal, három hangzatból áll.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 23. 21:04 #14
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Na gyerekek, én most beindultam. Írjatok ti is, szeretem nézni JGL-t, de így egymás alatt sok-sok JGL-t annyira nem.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0yqnhqEMg1qceanoo1_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m0yqnhqEMg1qceanoo2_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0yqnhqEMg1qceanoo3_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m0yqnhqEMg1qceanoo4_250.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Eszter655, Minimanó94
2012. május 23. 21:15 #15
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.05.23. 21:04)
Na gyerekek, én most beindultam. Írjatok ti is, szeretem nézni JGL-t, de így egymás alatt sok-sok JGL-t annyira nem.

Mit írjunk drágám? Én Nelsonozok ... még nem végeztem. Addig is nézzetek animációkat, mert miért ne alapon. laugh.gif

http://portable.tv/wp-content/uploads/2011/12/mickeymouseclub-ryangosling-portable.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3h48dnzji1rvqv9mo1_500.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_m23d2p5j511r5f9igo1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: Eszter655, Minimanó94
2012. május 23. 21:21 #16
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.05.23. 21:15)
Mit írjunk drágám? Én Nelsonozok ... még nem végeztem. Addig is nézzetek animációkat, mert miért ne alapon.  laugh.gif 

wub.gif
Szeretem azt a filmet. Akkor nézd csak, aztán adj visszajelzést, hogy tetszett. Gifspam, mint a régi szép időkben?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2xeu4Ueko1rs0kigo1_250.gif
Rooneyval a Lawless forgatásán. Be fogok esni a moziszék alá, mikor ezeket ketten látni fogom a vásznon.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly7n9nUHvI1r8oi08o1_500.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxmcucKPsI1qd88tjo1_500.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxqt4h8Cs51qmcmomo1_500.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, ophely88, Minimanó94
2012. május 23. 21:27 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.23. 17:20)

Én 3 másik színészre gondoltam hirtelen, persze többen is vannak, akik képesek arra, amire Ryan. Kevin Spacey, Javier Bardem és Fassy, de szerintem James Franco, Anthony Hopkins, Geoffry Rush és Tom Hanks nevét is mondhattam volna. És persze ott van még Damian Lewis, Bill Skasgard, Eddie Redmayne vagy David Tennant de szerintem őket nem ismered.  smileeee.gif ..de abban is biztos vagyok, hogy idén Benedict Cumberbatch is jelölve lesz, akit a Fassy-s topikban beszúrt The Sun olvasó által megszavazott lista linkjén láthattál.

A vesémbe látsz:) Pontosan rájuk gondoltam. Azt a!smileeee.gif Valószínűleg akkor ez így is van, ha nem csak én gondolom így. blush.gif De kibővíteném Nicholsonnal, aki a legvegytisztább pszichopata, akit valaha láttam. (Persze filmben:)) De Niro, Ralph Fiennes, Dustin Hoffman, Malkovich, DDL, Michael Douglas, Phoenix és persze, ha nagyon akarnám, lehetne folytatni a felsorolást. Az általad felsoroltak közül pedig egyedül Eddie Redmayne-t nem ismerem. Sőt, róla még csak nem is hallottam. blush.gif
Benedict Cumberbatch-tól pedig a hideg futkos a hátamon, ha csak meglátom. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 23. 21:29 #18
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2012.05.23. 21:27)

Benedict Cumberbatch-tól pedig a hideg futkos a hátamon, ha csak meglátom.  laugh.gif

Ők a cápa-álompár Fassyval. cool.gif
2012. május 23. 21:30 #19
- törölt felhasználó -    

Még nem, de tervezem a dolgot! Jelenleg A hatalom hálójában című filmre vágyom tőle, ha lesz egy kis időm, sort kerítek rá. Vélemények róla? Mire számítsak?

Ui.: egy kis moderátori dolog: a válaszokból majd szedjük ki az avatarokat, animációkat, képeket, videókat. Köszi! meghajolo.gif beer.gif
2012. május 23. 21:32 #20
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.05.23. 21:21)
wub.gif 
Szeretem azt a filmet. Akkor nézd csak, aztán adj visszajelzést, hogy tetszett. Gifspam, mint a régi szép időkben?

Rooneyval a Lawless forgatásán. Be fogok esni a moziszék alá, mikor ezeket ketten látni fogom a vásznon.

A fangörl ping-pong még most is működik szivem. wink.gif

Várjuk a Lawlesst mint a Messiást, komolyan mondom. rohog.gif

Nézzetek Rihanna Rude Boy táncot és egy Ryan halloween képet ...

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs2/3184430_o.gif

http://flowpattz.files.wordpress.com/2011/11/20112-020906.jpg

Addig pedig valaki árulja el nekem legyen szíves hol lehet jelentkezni abba az iskolába, ahol Ryan a tanár? Hol van a jelentkezési lap? biggrin.gif

*tollat csattogtat*
1 felhasználónak tetszik: tya04
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok