A színész még nem akar összeköltözni Eva Mendesszel, akivel tavaly óta alkot egy párt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ryan Gosling még nem áll készen az összeköltözésre
2012. május 23. 10:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én készen állok arra, hogy összeköltözzek vele. Csak dobjon egy SMS-t és már viszem is a megpakolt gurulós bőröndömet.
Ezzel a nővel én is vigyáznék. Nekem valahogy nem tiszta ez a kapcsolat és nem feltétlenül Eva miatt. Ryannek zavaros volt eddig is a magánélete és nem nagyon találja az igazit, nem hiába járt annyi nővel, amennyivel ...
Ezzel a nővel én is vigyáznék. Nekem valahogy nem tiszta ez a kapcsolat és nem feltétlenül Eva miatt. Ryannek zavaros volt eddig is a magánélete és nem nagyon találja az igazit, nem hiába járt annyi nővel, amennyivel ...
2012. május 23. 11:09
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ryan, én itt vagyok, én nem siettetnélek nekem már megfelelne ha néha napján összefutnánk...XD
Nekem nagyon nem szimpatikus Eva, sosem volt az, olyan kígyókisugárzása van. Bocsi fanok!
Nekem nagyon nem szimpatikus Eva, sosem volt az, olyan kígyókisugárzása van. Bocsi fanok!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 23. 12:18
Nos szerintem Ryan még nem érez olyan erős köteléket Eva iránt hogy összeköltözzenek!
2012. május 23. 13:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én amúgy sem értem, hogy mit szeret ebben a nőben. Elég csak elolvasni a neten található hozzászólásokat, a filmes extrák véleményét, egyszerűen nem valók egymáshoz. Ez a női személy mindig egyedül eszik a trailerjében, Ryan pedig Eva helyett is foglalkozik az Eva fanokkal, mert a csaj egy autogrammot nem hajlandó adni, egy képet nem hajlandó a rajongóival készíteni, ehhez képest Ryan az extrákkal eszik inkább, a színészek asztaláról átül a stáb asztalához, ölelgeti a fanokat és köszöni nekik hogy elmentek őt vagy a barátnőjét megnézni a forgatáson. Ryan egy kissé elvarázsolt félnótás de nagyon barátságos, nyitott és tehetséges, Eva totális ellentéte. Nem tudom miért szenvednek még együtt.
2012. május 23. 15:38
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (meyah_ @ 2012.05.23. 13:45)
Én még mindig a Ryan Gosling és Rachel McAdams párost imádom a film óta a legjobban. De kár hogy már régen szétmentek! 
Ámen!
Ryan, én akár ebben a minutumban összeköltözök veled.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 23. 16:05
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
ne is kötelezze el magát még, azért csak 1 éve vannak együtt, az még nem nagy idő!
2012. május 23. 17:37
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jól teszi. Nem kell elsietni semmit.
2012. május 23. 17:59
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Majd amikor eljön az ideje, majd akkor költözzön vele össze
2012. május 23. 18:12
Jól teszi ! Nem kell mindent elsietni , akkor költözzenek össze mikor az jónak gondolják ! Ha elsietnek dolgokat a kapcsolatuk rovására is mehet !
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.