A Compact Disco a döntősök között
2012. május 23. 14:23
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon örülök neki!! Hajrá!!
2012. május 23. 14:25
meli tanulj meg rendesen angolul vagy ha nagyon nem megy, akkor inkább ne erőltesd.
tipp: használd az anyanyelvedet
tipp: használd az anyanyelvedet
2012. május 23. 14:47
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Az izlandi csapatnak nagyon örülök, gyönyrűen énekeltek, de még most sem tudom felfogni, hogy Pernilla(finn) miért nem jutott tovább. Annyira szép volt az a dal, igazán megérdemelte volna, őt sajnálom a legjobban.
Montenegró meg... még nézni is szégyen volt, viccet csináltak az Euróvizióból...
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2012. május 23. 14:52
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Egyszerűen sírni lehetne, de még sem teszem. Gyönyörű volt amikor láttam a magyar zászlót, egyszerűen ez csodálatos. Walkó Csaba egy kiváló énekes, és a többi srác aki még ott van a Compact Disco bandában oda tettek magukért. Mi Köszönjük Szépen Compact Disco! Hajrá Magyarország!
twilightgirl0910
2012. május 23. 15:03
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Én nem akartam hogy ők menjenek.Amit itthon előadtak a válogatás során iszonyúan rossz volt.Viszont a tegnapi előadás nagyon tetszett.A magas hangok is jobban kijöttek és megérdemelten jutottak tovább.
A Jedward-nak is nagyon örülök.Tavaly nem nagyon tetszettek,viszont idén nagyon jók voltak.
Az orosz nagyik nekem furák.Aranyosak meg minden,de nem mondanám hogy oda valók.
Az albán csaj hangja egyszerűen fantasztikus.
Szerencsére Montenegró nem jutott tovább.Röhögőgörcsöt kaptam tőlük:D Nem tudom,hogy viccnek szánták-e,de még annak is sok lett volna
A Jedward-nak is nagyon örülök.Tavaly nem nagyon tetszettek,viszont idén nagyon jók voltak.
Az orosz nagyik nekem furák.Aranyosak meg minden,de nem mondanám hogy oda valók.
Az albán csaj hangja egyszerűen fantasztikus.
Szerencsére Montenegró nem jutott tovább.Röhögőgörcsöt kaptam tőlük:D Nem tudom,hogy viccnek szánták-e,de még annak is sok lett volna
2012. május 23. 15:04
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nagyon-nagyon jók voltak.
Svájcot és a finneket sajnálom, őket (is) szerettem.. Az Unbreakable egy nagyon jó szám.
Albániának és a nagyiknak nem kellett volna bejutniuk. Az albániai dal engem idegesít.. "Tcsááááááááj, tcsá-á-á-á-á-á-á-á-á-á-áááááááÁÁÁÁÁÁÁÁj". Borzalom.
A nagyik pedig viccesek, de hát na...
A SzánMárinó-s Féjszbúkos hülyeségtől pedig frászt kapok.
Pedig a "kedves énekesnő" mennyire büszke volt magára.
Svájcot és a finneket sajnálom, őket (is) szerettem.. Az Unbreakable egy nagyon jó szám.
Albániának és a nagyiknak nem kellett volna bejutniuk. Az albániai dal engem idegesít.. "Tcsááááááááj, tcsá-á-á-á-á-á-á-á-á-á-áááááááÁÁÁÁÁÁÁÁj". Borzalom.
A nagyik pedig viccesek, de hát na...
A SzánMárinó-s Féjszbúkos hülyeségtől pedig frászt kapok.
2012. május 23. 15:11
A magyarokat pont nem láttam, csak Romániát és Svájcot, de most megnézve a videót teljesen ledöbbentem, pozitív élményben részesültem. A fiúk abszolút fantasztikusak voltak! Gratulálok nekik a döntőbe jutáshoz, sok sikert a következőkben!!
2012. május 23. 15:13
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Az orosz nénikéken nagyon nevettem PÁRTÍ FOR EVRÍBÁDÍ!!!
De a compact disco nem a kedvencem bár nem rosszak!!!
ophely88
2012. május 23. 15:22
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Örülök, hogy tovább jutottak. Nem néztem, ezért sajnos a többi számot nem láttam.
2012. május 23. 15:23
|
|
luca28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 573 Csatolások: 415 Azonosító: 152353 offline
|
rohadt jó volt de nagyon kár hogy az osztrákok és a svájciak nem jutottak be nekem ők voltak a kedvenceim és a fejemet vertem a falba és még most se hiszem el.de örülök hogy a mi ott vagyunk amikor a háttérben csabi hülyéskedet nem kaptam levegöt a röhögéstől
remélem szombaton nyerünk nekem a 2 a szerencse számom úgyhogy én ürölőőőőők
sok sikert a többi versenyzőnek persze csak utánunk
remélem szombaton nyerünk nekem a 2 a szerencse számom úgyhogy én ürölőőőőők
sok sikert a többi versenyzőnek persze csak utánunk
2012. május 23. 15:32
|
|
Dandusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 146398 offline
|
Örülök, hogy mi magyarok megint megmutathatjuk tehetségünket, ha nem is sok eséjjel, de az kár, hogy az osztrákok nem jutottak tovább, pedig kom. mondom, még SMS-t is küldtem.
2012. május 23. 15:43
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
ügyesek voltak!
örülök, hogy továbbjutottak!
nekem Albánia, San Marino, Montenegró nagyon nem tetszett, borzalmasak volt o:
a jedward-dal meg mit erőlködnek? olyan gyengék...
azért a svájciakat sajnálom, nekem ők is tetszetek:(
nekem Albánia, San Marino, Montenegró nagyon nem tetszett, borzalmasak volt o:
a jedward-dal meg mit erőlködnek? olyan gyengék...
azért a svájciakat sajnálom, nekem ők is tetszetek:(
2012. május 23. 15:53
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
gratulálok 
azt még most sem értem, hogy az oroszok miért is jutottak tovább, igaz, aranyos nénik meg minden, de sajnáltam, hogy ők bejutottak a svájciak pedig nem, nekem ők nagyon tetszettek, jó hangja volt az énekesnek és a dal is nagyon jó volt
azt még most sem értem, hogy az oroszok miért is jutottak tovább, igaz, aranyos nénik meg minden, de sajnáltam, hogy ők bejutottak a svájciak pedig nem, nekem ők nagyon tetszettek, jó hangja volt az énekesnek és a dal is nagyon jó volt
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.