Mondjuk én normális vagyok és nem csinálok senki közelében iloyeneket
Szerintem ez abnormális
A One Direction-fanok sokszor elvetik a sulykot
2012. május 23. 19:09
2012. május 23. 19:14
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
én nagyon szeretem őket, de csak annyira amennyire kell. Ez meg már beteges :S Ezzel csak azt érik el hogy kellemetlen perceket okoznak a fiúknak, meg hát magukat égetik istenem -.-"
2012. május 23. 19:31
Hát erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy azok akkor biztos bolondok
... Én bármennyire is imádom őket nem hoznám őket cikis helyzetbe.. Ám ha én találkoznék velük, nem hogy nem hoznám őket cikis helyzetbe, de megse mernék szólalni a meglepődöttségtől, hogy ott állnak előttem
2012. május 23. 20:27
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Én ha találkoznák velük olyan zavarba lennék hogy csak na : $ .
2012. május 23. 20:30
mik ezek a csjok????? ha szeretik őket, akkor normálisan viselkedjenek!!!!!!!!!
Louis nagyon aranyos volt
Louis nagyon aranyos volt
2012. május 23. 22:18
Kitartok az mellett h ezek nem fanok! Aki ekkora idióta az menjen dokihoz vagy mittom én...és h gondolhatja h ha megfogja akkor hirtelen közelebb került hozzá?
2012. május 24. 09:33
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
na jo ez azért furcsa én is szeretem őket sőt imádom de azért én sem csinálnák ilyent.azért sajnálom őket és az őrült lányokat meg elmegyogyintézetbe
2012. május 24. 21:30
Jól van hát na:D vannak elvetemültek, de meg kell őket érteni:'DDD
2012. május 25. 17:43
|
|
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline
|
jajj eggyes lányoknak dejó azért.... én ilyet életembe nem mernék megcsinálni meg nem is vagyok olyan... nemértem miért nem tudnak normálisan rajongani.. nem kell megőrülni meg sikítani .. ezek engem teljesen hidegen hagynak..
2012. május 25. 19:44
|
|
Nardaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 175814 offline
|
Ez már nagyon idegesítő. Ilyen emberek is vannak?Én olyanról is hallottam, hogy egy csaj Harry zsebébe akarta tenni a telefonját, csakhogy Harry megtalálja és visszaadja neki...szánalom ://
2012. május 25. 21:34
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Ez már kb. a 100. hír, hogy ezeket a srácokat valami úton módon molesztálják. Tényleg kezdem megsajnálni őket. Hihetetlen amit egyes emberek, főleg lányok leművelnek. Komolyan ma már ismeretlen az a szó/fogalom, hogy erkölcsös/normális viselkedés???? Ennyire nehéz emberként viselkedni??????? Ez kész......
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: