Modellként is kipróbálta magát Muri Enikő
2012. május 23. 18:03
Szerintem maradjon csak az éneklésnél... amúgy meg nem szép kép !
2012. május 23. 18:17
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Nagyon csini, és remek énekesnő
)
2012. május 23. 19:12
"egy kis gyermeteg bujaságot is csempészett a képekbe"ezen szakadtam 
Am szerintem ezt is tulspilázta mint eddig mindent!
Am szerintem ezt is tulspilázta mint eddig mindent!
2012. május 23. 19:15
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
ehm... én azt tanácsolnám neki, h maradjon inkább az éneklésnél...
2012. május 23. 19:21
Tetszik a kép..
És a hajaa *-*
Amúgy meg szeerintem inkább az éneklésnél maradjon, a hangja jobb..
2012. május 23. 20:39
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Borzasztóan ronda és ellenszenves nő. A hangja pedig irritáló, hamis, ordibálós. Az első daláról meg nem is mondok véleményt, nincsenek szavak, annyira rossz.
2012. május 23. 21:50
Jó, Enci nem modell, de a hangjával semmi probléma nincs... Ha majd azok az emberek úgy fognak énekelni mint Ő, akkor szidhatják majd...
2012. május 24. 08:57
Amúgy "teljesen véletlenül" rákattiontottam az oldaladra, (őszintén megvalva Selena Gomezre számítottam, de) Labancz Lillát találtam. lol
2012. május 24. 09:27
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Ur Isten mindjárt hányok wuááá.....nagyon idétlen kép huu..
2012. május 24. 09:28
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
i.m.s.sz idétlen nagyon (részletbe véve a képet tul nagy fej és láb idétlen kar)
2012. május 24. 10:51
|
|
julcsi112visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 276 Csatolások: 8 Azonosító: 133463 offline
|
Szép!Szerintem nem kéne irigykedni ezt nem mindenkire értem nem tehet róla ha most ő ebben a világban is ki akarja próbálni magát!
Mert valaki elérte ezt is van ilyen és ez egyáltalán nem rossz!Persze mindíg lesznek olyan emberek akik irigyek lesznek!
Nem kell, hogy abahaggya mert jól áll neki!
Ez úgy hangzik, hogy :
"Imádom ha valaki ok nélkül kritizál a hátam mögött, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok.... az illető amellett, hogy hülye,még irigy is......
Mert valaki elérte ezt is van ilyen és ez egyáltalán nem rossz!Persze mindíg lesznek olyan emberek akik irigyek lesznek!
Nem kell, hogy abahaggya mert jól áll neki!
Ez úgy hangzik, hogy :
"Imádom ha valaki ok nélkül kritizál a hátam mögött, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok.... az illető amellett, hogy hülye,még irigy is......
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: