Sztárok és viaszbabáik — de tényleg hasonlítanak?
2012. május 22. 20:14
Úristen!Gaga,hogy néz ki??!Mondjuk nem mintha Justin vagy Selena jobb lenne...-.-
2012. május 22. 20:42
|
|
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline
|
Uhh tök kemény.Hogy néz ki Selena???
Ha nem írják oda a nevét,ki sem találom.
Ha nem írják oda a nevét,ki sem találom.
2012. május 22. 20:43
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Remélem majd Avrilről is készül..
Imádom a Madame Tussauds-t bábukat.
2012. május 22. 20:52
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Van pár, ami angyon élethá, de van olyan is, ami elég bénára sikeredett.
2012. május 22. 20:55
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Én a londoniban voltam, ott tökre hasonlítanak de van pár gagyi is... a Danieles ott kicsit más, de nemnagyon hasonlít:// és a Justios...pff... na m1 fotózkodtam vele xd de a legjobba Robert Pattinsonos volt...
2012. május 22. 21:03
Valamelyik tényleg hasonlít, de van olyan ami nem nagyon hasonlít! 
Selena111 egyetértek!
Selena111 egyetértek!
2012. május 22. 21:03
|
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline
|
Marilyn Monroe-é és Britney Spears-é nagyon jól néz ki.
2012. május 22. 21:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Lehet hogy csak nekem kellene szemüvege cserélni, de Daniel Radcliffe, Craig nem is hasonlít
Gaga és Audrey Hepburn sem :/ Simon Cowell úgy néz ki, mint Fernando Colunga. Leginkább Radcliffe, Gaga és Audrey szobra böki a szemem, Danielről meg sem tudnám mondani hogy kit ábrázol, mindenkire hasonlít csak Danielre nem, Audreynek pedig mi lett a szemeivel? Gaga szobrának lófeje van, Kim szobrának pedig kétszer akkora melle van, mint amennyit a sebész eddig elvégzett a kisasszonyon, ami mondjuk alapból nem kevés de akkor is...
2012. május 22. 21:41
|
|
Fan Csi 8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 174457 offline
|
Johhny Depp , Miley Cyrus és Lady Gagáé meglepően hasonlit
mindegyik Justin béna xd még a Britneyé is jó
Kim Kardashian viaszbábujának pedig nagyoibb a melle mint az igazié
2012. május 23. 00:11
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Hm... Én Berlinbe szeretnék kijutni egyelőre, de úgy néz ki , h az új sulimban lesz kirándulás Londonba, szóval ez sincs kizárva. Mondjuk csak Lady Gaga miatt mennék, ha már nem vagyok olyan mázlista, h az élővel találkozzak
2012. május 23. 00:16
uuhh állati jól néznek ki!
bár így végig nézve mindet némelyik elég furcsán néz ki!
szeretem ezt a viaszszobrászatot egyszer láttam egy fotó sorozatot DC képregény hősökről ahol Alex Ross képregény illusztrátor és festő egyik Superman portréját használták föl és elkészítették Superman 1:1 arányú szobrát eszméletlen jól sikerült!
sajnos már csak ezt az egy képet találtam róla ááááá nagyon jóóó! több mint 2 méter magas brutál bikanyak ahogy kell!
bár így végig nézve mindet némelyik elég furcsán néz ki!
szeretem ezt a viaszszobrászatot egyszer láttam egy fotó sorozatot DC képregény hősökről ahol Alex Ross képregény illusztrátor és festő egyik Superman portréját használták föl és elkészítették Superman 1:1 arányú szobrát eszméletlen jól sikerült!
sajnos már csak ezt az egy képet találtam róla ááááá nagyon jóóó! több mint 2 méter magas brutál bikanyak ahogy kell!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: