A Vámpírnaplók harmadik szezonja meglepő fordulatokkal zárult ugyan, de Alaric karakterétől talán mégsem kell végérvényesen búcsút vennünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matt Davis nem végleg búcsúzik
2012. május 22. 14:17
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Örülök, hogy nem végleg búcsúzott el a sorozattól. Úristen már nagyon várom a 4. évadot. Biztos nagyon jó lesz!!
2012. május 22. 14:20
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
még mindig nem sikerült kibékülnöm a gondolattal,h csak októberben jön a folytatás
szerintem izgalmas lesz a 4.évad,legalábbis a híresztelések miatt egyértelműen.alig várom,h láthassam Elenát vámpírként,de Bonnie "sötétebb" ereje is nagyon érdekel
ha ez a hír is igaz,Alaric visszatérésének is örülnék.nem volt kedvencem a sorozatban,de nagyon bírtam őt
szerintem izgalmas lesz a 4.évad,legalábbis a híresztelések miatt egyértelműen.alig várom,h láthassam Elenát vámpírként,de Bonnie "sötétebb" ereje is nagyon érdekel
ha ez a hír is igaz,Alaric visszatérésének is örülnék.nem volt kedvencem a sorozatban,de nagyon bírtam őt
2012. május 22. 14:22
Már alig várom a 4. évadot
És örülök hogy Alaric nem végleg távozott
2012. május 22. 14:32
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Jézusom, nemtudok Októberig várni!!!!

Joseph
neki visszakell jönnie ha törik, ha szakad!!! 
Ninának még egy karakter..... sztem az nemkéne már, de ők tudják!
Jennát is nagyon hiányolom!
Október gyere márrr!
Joseph
Ninának még egy karakter..... sztem az nemkéne már, de ők tudják!
Jennát is nagyon hiányolom!
Október gyere márrr!
2012. május 22. 14:38
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Örülnék ha Matt is szerepelne a 4. évadban is! Már alig várom a 4. évadot! A 3. évad fináléjára alapozva pedig tuti izgalmas lesz!
2012. május 22. 14:47
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
ajj, október még messze van.
de igazából a legkíváncsibb arra vagyok, mi lesz az újdonsült vámpírunk és Damon között... bár a könyvben is mindig Stefant választja... -.- IDIOT. de ugye az igézés elszáll ha valaki vámpírrá változik?
2012. május 22. 14:49
|
|
DreamWorld98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176235 offline
|
Nagyon örülök, hogyhogy nem végleg búcsúzott el a sorozattól.
Úristen.. Hogy fogom kibírni októberig. Már nagyon-nagyon várom a 4. évadot.Biztos jó lesz.
2012. május 22. 14:50
|
|
DreamWorld98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176235 offline
|
DinaSalvatore
Igen, ha valaki vámpírrá változik az igézés elszáll.
Idézet
ajj, október még messze van.
de igazából a legkíváncsibb arra vagyok, mi lesz az újdonsült vámpírunk és Damon között... bár a könyvben is mindig Stefant választja... -.- IDIOT. de ugye az igézés elszáll ha valaki vámpírrá változik? 
Igen, ha valaki vámpírrá változik az igézés elszáll.
2012. május 22. 14:57
Már nagyon várom! De azért arra kíváncsi leszek, hogy szegény Nina hogy fog egyszerre 3 karaktert eljátszani úgy, hogy ne zökkenjen ki az adott szerepéből. De remélem menni fog neki, mert imádom ezt a sorozatot. És persze Klaus visszatérését is nagyon várom.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

6 felhasználónak tetszik: