na ez nekem sem tetszik,de maga a klip,maga a zene,egész jó
Megérkezett Fluor eddigi legprofibb klipje!
2012. május 22. 13:26
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
Nem értem,hogy egyeseknek mi a bajuk Fluor Tomi számaival(most azok vegyék magukra akik az összes számát utálják,kritizálják)Fluor is mondta,hogy "őrült" dalokat szeretne kiadni.Ezt most ne támadásnak vegyétek,csak mondtam :)de azért megjegyzem én is,hogy a dalszöveg nekem se egy nagy szám,vagyis mikor ezt énekli:"Ha állat a party,jön a partyállat"
2012. május 22. 13:28
Mi ez a sz*r? Ezt lehet egyáltalán zenének nevezni?
2012. május 22. 13:42
Egyetértek:iannina!!Ennél rosszabbat nem látam!!Ez egy nagy SZ*R!!!! POCSOKÉK!!!!
2012. május 22. 13:42
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Egy fokkal jobb mint az előző.
Ilyen zenére metálvillát mutogatni? -.- Ez most komoly? Hát ez szánalmas.
Ilyen zenére metálvillát mutogatni? -.- Ez most komoly? Hát ez szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. május 22. 13:51
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
mondjon bárki bármit, jó lett a klip is meg a zene is
2012. május 22. 13:52
2012. május 22. 13:52
végülis.. nem vagyok fluor fan (épp ellenkezőleg) de ez elviselhető a mizuhoz képest...
2012. május 22. 13:53
Idézet (Selena14 @ 2012.05.22. 13:26)
Nem értem,hogy egyeseknek mi a bajuk Fluor Tomi számaival(most azok vegyék magukra akik az összes számát utálják,kritizálják)Fluor is mondta,hogy "őrült" dalokat szeretne kiadni.Ezt most ne támadásnak vegyétek,csak mondtam :)de azért megjegyzem én is,hogy a dalszöveg nekem se egy nagy szám,vagyis mikor ezt énekli:"Ha állat a party,jön a partyállat"
Mi a bajunk vele? Hogy már évek óta a zeneiparban van, és még egy normális száma sem volt. Talán ez a bajunk?
Egyébként ha ez profi, akkor meg én vagyok Amerika legokosabb embere.
selena_taylor_fan
2012. május 22. 14:02
Ameddig nem énekel, és nem pofázik senki, akkor jó a szám
2012. május 22. 14:09
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Jesszus... nekem nagyon nem tetszik. Béna lett a szöveg is a klipp is. -.-"
2012. május 22. 14:11
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Az eleje, még bevallom, tetszett. De mikor elkezdődött ez a zenének nem nevezhető fos, akkor már fogtam a fejem.
Az a ciki, hogy tényleg ilyen sok ezer fiatal, akinek csak a bulin és a drogokon jár a nemlétező agya. Annyira siralmas állapot, hogy az valami leírhatatlan.
Le kéne törölni ezt a kis szégyenfoltot a magyar zenéről. Valaki mondja már neki, hogy ritka rossz, és, hogy majdnem minden normális ember utálja őt is, meg amit csinál. A youtube-on meg valaki azt meri írni, hogy állati jó zene.
Hát igen, eddig reméltem, hogy nem igaz, de a színvonal mindjárt elsüllyed. A Fluor rajongók kezébe pedig igazi zenét!!
Az a ciki, hogy tényleg ilyen sok ezer fiatal, akinek csak a bulin és a drogokon jár a nemlétező agya. Annyira siralmas állapot, hogy az valami leírhatatlan.
Le kéne törölni ezt a kis szégyenfoltot a magyar zenéről. Valaki mondja már neki, hogy ritka rossz, és, hogy majdnem minden normális ember utálja őt is, meg amit csinál. A youtube-on meg valaki azt meri írni, hogy állati jó zene.
2012. május 22. 14:20
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
legprofibb? ja, önmagához képest lehet. de a színvonala nagyon alacsonyan van.
Grace Benning
2012. május 22. 14:23
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Legjobb férfi előadó?!
Fluor mondja saját magáról, hogy egy (party)állat, akkor már alapból kiesik ebből a kategóriából.
Egyébként ez egy újabb példa arra, hogy milyen irányba is fajul a magyar zene ipar.
2012. május 22. 14:30
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
a zene ritmusa maga jó lenne,ha egy énekelni tudó ember és normális szöveg is társulna hozzá.de így...1 percig bírtam,de az is sok volt.
a szöveg tök értelmetlen,egyedül a dal megírójának az intelligenciaszintjét tükrözi.
metálvilla és partyállat?
nem értem,miért nem adja át a helyét másoknak,akik legalább egy kicsit is értenek a zenéhez.tanuljon meg hangszeren játszani vagy akármi,de az ilyen és ehhez hasonló klipek és dalok gyártásával szerintem hagyjon fel.
metálvilla és partyállat?
nem értem,miért nem adja át a helyét másoknak,akik legalább egy kicsit is értenek a zenéhez.tanuljon meg hangszeren játszani vagy akármi,de az ilyen és ehhez hasonló klipek és dalok gyártásával szerintem hagyjon fel.
2012. május 22. 14:37
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát sajnos úgy is nagy lesz a nézettsége mert egy nagy szar és mindenki megnézni és hát nem érdemelné meg...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.