A legjobb Férfi Előadó Comet-gömbjére is jelölt sztár az éjszakában gyűjtött inspirációt eddigi legnagyobb költségvetésű videójához. Fluor az idei Comet gála egyik legjobban várt, legmeghatározóbb előadója – egyedülálló produkciója során a Partyállatra is bulizhat majd, aki ellátogat a Papp László Budapest Sportarénába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Fluor eddigi legprofibb klipje!
2012. május 22. 09:17
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Idézet: ha állat a parti, jön a parti állat.... Mi ez a sz*r?????????? Milyen tudatmódosítót használ ez a szerencsétlen? Azon a partin, ahol ez a f*s sláger, ott én nem szeretnék lenni.
2012. május 22. 09:23
Tegnap a Fókusz c. műsorban valami olyat mondott, hogy ez az élete műve és piszok jó képvilága lesz a klipnek...hát szerintem ez is csak egy újabb rakás szar. Semmi különleges nincs benne.
2012. május 22. 09:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Az állat stimmel 
Ez az eddigi legdrágább klipje? Akkor ennek már legalább 5ft volt a költségvetése?
Az meg eleve vicc, mint legjobb férfi előadó ... bár az ilyen espé-düki-jángdzsik között olyan mindegy ...
Ez az eddigi legdrágább klipje? Akkor ennek már legalább 5ft volt a költségvetése?
Az meg eleve vicc, mint legjobb férfi előadó ... bár az ilyen espé-düki-jángdzsik között olyan mindegy ...
9 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Grace Benning,
janet7,
Pöttömke,
Baylee,
An_d_a,
Alison Lerman,
dóóra,
Zolanski
2012. május 22. 10:03
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Oké. Szóval: Legjobb Férfi Előadó. Legjobb? Mégis miben? A béna, igénytelen zenék gyártásában és népbutításban legfeljebb. Férfi? Ez? Aki erre azt hiszi, hogy ez egy férfi, annak súlyos zavarai vannak. Előadó? Mit ad elő? A lopott szajrét, vagy mit?
Hogy a klipet is értékeljem, ha ez a klip profi, akkor én már zseniális rendező vagyok ehhez képest.
Azért gratulálok Fluornak, sok éves munkával lassan a Jan-csí szintjére már elért.
Szánalmas amcsi-módi utánzat mind a kettő. Olcsó fércmunka. Olyan, mint egy Adidas csuka kínai hamisítványa: szánalmas és ordít róla, hogy koppincs.
Hogy a klipet is értékeljem, ha ez a klip profi, akkor én már zseniális rendező vagyok ehhez képest.
2012. május 22. 10:11
Nekem tetszik
és a többi vélemény meg nem érdekel a klipről meg a számról.
Akkor most bevonulok egy elmegyógyintézetbe.
Idézet
Aki erre azt hiszi, hogy ez egy férfi, annak súlyos zavarai vannak.
Akkor most bevonulok egy elmegyógyintézetbe.
2012. május 22. 10:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Már a címből éreztem, hogy baj lesz
Legalább ha van még olyan szerencsés, aki nem ismeri őt, ezt olvasva, és utána a videót nézve már tudja, hogy ha ez a legprofibb klipje, akkor milyen lehet a többi, így nem kell utánanéznie ahhoz, hogy utálja
Legalább ha van még olyan szerencsés, aki nem ismeri őt, ezt olvasva, és utána a videót nézve már tudja, hogy ha ez a legprofibb klipje, akkor milyen lehet a többi, így nem kell utánanéznie ahhoz, hogy utálja
2012. május 22. 10:23
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
2012. május 22. 10:27
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDa buli zsír
hát nekem tetszik aklipp meg az alap is, jó az alap ötlet de a szöveggel nemvagyok kibékülve
hát nekem tetszik aklipp meg az alap is, jó az alap ötlet de a szöveggel nemvagyok kibékülve
2012. május 22. 10:28
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Miért?! Miért ver minket az Isten ilyen szerencsétlen, szánalmas "előadóval"? Nem hiszem el, hogy van olyan család ahol éheznek, ennek a szerencsétlennek meg költenek a klipjére... -.-" Sőt, még fizetnek is neki, hogy ezt az akármit csinálja, amit minek is neveznek? Hm.
2012. május 22. 11:21
|
|
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline
|
Nem lett rossz,de van jobb száma is.
2012. május 22. 11:31
Idézet
Kezeket az égbe, metálvillát fel, jön a Partyállat, jön a hardcore!
Metálvillát mióta mutogatnak a diszkópatkányok? Most komolyan! Metálvillát annak van joga mutogatni, aki igazi vérbeli rocker, nem pedig valami nyálas diszkó előadó, aki körülbelül csak a szexről tud bármit is "énekelni", amit még a legjobb jóindulattal sem lehet éneknek nevezni. Amikor meghallottam a számot, majdnem lefordultam a székről. A klipen látni ugyan, hogy most öltek is bele egy kis pénzt, de manapság több ezer ilyen dal és klip van, és azok közül még így is ez a legigénytelenebb. Kommentáljam a dalszövegét? Felesleges. A Mizu után a 10-16 éves gyerekek ezt fogják hallgatni, ami biztosan hihetetlenül jót tesz a fejlődőfélben lévő agyuknak, ami eme szám meghallgatása után, tuti, hogy rohadásnak fog indulni.
2012. május 22. 12:11
Nekem nem tetszik nem is fog azt hittem jobb lesz de ez a pali totál káosz !!!
2012. május 22. 13:05
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
A klip egész jó.
De a szám az egyáltalán nem tetszik..:/
2012. május 22. 13:17
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
végre Fluor olyan klippet csinált a mizu után ami még nekem is tetszik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.