Tegnap került fel az internetre a J-Pop királynőjének, Namie Amurónak legfrissebb videoklipje, amit az Only You című számhoz készített.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyönyörű klippel rukkolt elő Namie Amuro
2012. május 22. 07:26
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Wow.Én még nem is hallottam Jpop-t,de ez a zene nagyon tetszik.Hát gratulálok Namie Amuro
2012. május 22. 07:29
annak ellenére, hogy még sosem hallottam róla el kell ismerni, hogy igenis kellemes jelenség. nem a legjobb énekesnő, nem is a legszebb de fényévekkel jobb, mint a túlsztárolt disney palánták ezen az oldalon. személy szerint többre értékelném ha inkább róla és hozzá hasonló magyarországon nem vagy kevésbbé ismert énekesnőkről jelennének meg cikkek, videóklippek... márcsak azért is, hogy szélesedjen a látókörünk.
1 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla
2012. május 22. 13:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hmmm.. tetszik!
2012. május 22. 15:04
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Gyönyörű és fantasztikus, mint mindig
Imádom!!
Imádom!!
2012. május 23. 17:22
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Számomra Namie mindig is a legkiemelkedőbb Japán sztár volt mindig is. Ayumi szerintem még a mai napig nem érte el az ő szintjét. Habár Ayut és kedvelem, de mégsem tudom minden számát végig hallgatni ellentétben Namieval. A szám fantasztikus lett, mint mindig természetesen 100%-as megfelelő. Imádom az tuti. A klip is bámulatos lett, így összességében ismét valami fantasztikusat kaptunk ettől a gyönyörű, és bámulatos énekesnőtől.
2012. május 23. 17:48
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
úram isten de széép ^^ a klip is jó
2012. május 24. 17:36
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
Izgatottan vártam már a mai adag "Namiet", bárcsak azt mondhatnám, hogy "szerencsére nem kellett csalódnom", de a tegnapi hírt melynek központjában Annyi baj legyen. Esetleg tudnátok adni egy epizódismertetőt, lehet, hogy a holnapi cikkről lemaradok azt nem élném túl ha nem értesülhetnék olyan fontos dolgokról, hogy mit evett ivott Sel, vagy hogy milyen a haja színe, nem-e kémlelik tizenéves rajongók bokrokból, szemeteskukákból stbstb...
2012. május 26. 09:38
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez nagyon szép nekem nagyon tecik.
2012. június 25. 14:20
|
|
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline
|
Asaka_Sa, ha végignéznéd a klippet akkor látnád azt a gyönyörű piros ruhát is;-) Egyébként nagyon csodás a klipp és a dal is. Hát még a szöveg^^
Imádom ezt a csodálatosan szép énekesnőt!:-)
Imádom ezt a csodálatosan szép énekesnőt!:-)
2012. október 22. 13:10
jajj istenem szinte minden dal+klipp ami tőle jelenik meg csodás
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.