Hamarosan debütál Kováts Vera első saját dala
2012. május 20. 16:38
A hangja és a zenei stílusa is elég átlagos, nem számítok nagy durranásra, de lehet nem lesz majd olyan rossz.
2012. május 20. 17:38
Hány éves is a csaj? 17? Csak mert a facebook-bejegyzés alapján tizenkettőnek tűnik... :/
Komolyan nem értem, minek erőltetik az éneklést azok, akiknek nincs hangjuk. De hát valamiből élni kell.
Komolyan nem értem, minek erőltetik az éneklést azok, akiknek nincs hangjuk. De hát valamiből élni kell.
2012. május 20. 18:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz...!
2012. május 20. 18:28
fhuu..hát inkább kíméljenek meg tőle szerintem, eltudom képzelni, hogy milyen lesz
2012. május 20. 18:31
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Nem tudtam mi hiányzi még.Ennél jobb márcsak az lesz,amikor az exe dala is kijön.
2012. május 20. 18:54
A kisebb fajta átalakítások annyira nem is zavarnának, de azért az már elég sértő dolog a szerkesztőség részéről, hogy a szakítást is beleírta. Két külön téma, és én egyáltalán nem akartam ilyesmiről írni. Köszönöm, de legközelebb nem írok cikket, ha ilyen átalakítások a feltételei.
2012. május 20. 19:02
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
ne rohanjatok le ha nemigaz, de szerintem az egész kapcsolata gergővel csak egy kamu volt, amit a média eszelt ki, hogy jobban menjen a dologde a dalokra kiváncis vagyok
2012. május 20. 19:49
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Kíváncsi vagyok nagyon!Kováts Verának szurkoltam az Xfaktorban.Amikor meg kiesett akkor az Enikőnek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: