Plazma számára befejeződött a verseny
2012. május 20. 16:21
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
A Megasztár szerintem is szörnyű de a Csillag születikbe vannak jók nekem pl Plazma na meg a Quantum XXL a kedvencem.
2012. május 20. 16:47
Nagyon sajnálom, hogy kiesett. Szerintem ő érdemelte volna meg legjobban a fődíjat.
2012. május 20. 17:36
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Neeee PlaZma♥ nem PlaZmának kelett wolna kiesnie!! ....szerintem Juhász Marcinek kelet wolna kiesnie..
2012. május 20. 17:37
Sally95 egyet értek!!!!!!!
Káár.
Akkor most már csak a Quantum XXL-nek szurkolok...
Káár.
Akkor most már csak a Quantum XXL-nek szurkolok...
2012. május 20. 17:52
Hát emberek, nagyon gyenge lehet az élmezőny, ha sokan azt mondjátok, hogy Szirota Dzsenifer az igazán nagy tehetség.
Nem nézem, de megnéztem tőle pár előadást kíváncsiságból és nem valami nagy durranás a csaj és a hangja sem. Itt a bizonyíték arra, hogy felesleges ide ennyi tehetségkutató. Miért? Mert a tehetségtelenek közül kiválasztják a kevésbé tehetségteleneket.
2012. május 20. 17:59
Imádom a Plazmát
de jennifert is szerettem de azért sajnálom a Plazmát.
2012. május 20. 18:10
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
The Kolin? Na, a műsor legjobb produkcióját vihették, ezek a "tehetségek" egytől-egyig számomra érdektelenek...
2012. május 20. 18:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én gondoltam,hogy nem sokáig lesz bent...
2012. május 20. 18:26
bírom Plazmát, de nekem a vége felé már majdnemhogy unszimpatikus volt, úgyhogy talán jobb is, h idejében kiesett mielőtt még addig elfajul a dolog, h megutálom. Szeretem azt a fajta zenei stílust amit képvisel, de vannak a magyar underground szakmában szerintem sokkal tehetségesebbek akik nem mentek az ilyen kis sztárcsináló műsorokba, és így nem lettek felfedezettek de talán ez így helyénvaló mert így nemtudja átformálni őket a média és megmaradnak olyanoknak amilyenek valójában.. Plazma meg még fiatal, nincs akkora élettapasztalata, hogy ellent tudjon mondani a nagy zsének, aminek hátulütője viszont az, hogy tipikus tinikedvenc lesz és elveszti önmagát, de nem ismerem.. lehet, hogy nála nem a pénz a mérvadó, sőt biztos vagyok benne, hogy nem az, de sajnos a pénz és a csillogás képes arra, hogy elvegye az eszét bárkinek
2012. május 20. 18:35
|
|
dorinkababa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 122067 offline
|
Nagyon sajnáltam, hogy kiesett. Imádom Plazmát!!
A zenéibe nagyon jó szövegeket épít bele.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: