Plazma számára befejeződött a verseny
2012. május 22. 15:38
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Édes kicsi tinilányok,tessék,ezért rajongtok: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/plazma-leszom-puzser-velemenyet-2089351
Tiszteltetem az értelmi színvonalát annak,akinek ez jön be.
Tiszteltetem az értelmi színvonalát annak,akinek ez jön be.
2012. május 22. 16:01
Volt pár jó száma, de ennyi. Rappelni még én is tudok. Szerintem ez nem tehetség. 
Szóljatok le érte, de ez az igazság.
Szóljatok le érte, de ez az igazság.
2012. május 22. 17:29
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Sajnos nem voltam otthon a műsor ideje alatt, szóval sajnálom is, hogy nem láttam az utolsó előadását. Szerintem Plazmának akár a döntőben is bent lett volna a helye. Nevezzetek elfogultnak, de én sokkal több potenciát látok benne, mint például ebben a Jenniferben. Semmi extra nincs a csajban, bár megértem, hogy a rap rétegebb zene. De azt nem tudom, hogy a Marci mit keress még mindig a versenyben. Egyedül az operaénekesre mondom azt, hogy nem érdemelte volna meg, hogy kiessen Plazmával szemben.
selena_taylor_fan semmi gáz nem volt ebben a nyilatkozatba, sőt... igaza van. a zsűri nem mentor, csupán showelem. Puzsér meg ott rossz ahol van.
Seelna 14 te tényleg beteg vagy.
selena_taylor_fan semmi gáz nem volt ebben a nyilatkozatba, sőt... igaza van. a zsűri nem mentor, csupán showelem. Puzsér meg ott rossz ahol van.
Seelna 14 te tényleg beteg vagy.
2012. május 22. 20:29
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem volt a kedvencem, de azért bírtam a fejét. Nem értem Juhász Marci mit keres ott. Bár mondjuk az egész műsort elég színvonalon alattinak érzem...
2012. május 22. 20:43
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Sacko025 egyet értek!
2012. május 22. 20:50
|
|
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline
|
Huh,én azért bírtam.Bár nem annyira jó.De az tuti,hogy nagyon el szállt magától.És az a riport...
Ha szerinte nincsenek a ***** akkor már rég kiesett volna...
Ha szerinte nincsenek a ***** akkor már rég kiesett volna...
2012. május 23. 16:22
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
A mostani széria tele van oda nem illőkkel. Szerintem Plazmánál is lehetett volna jobbat találni.
2012. június 01. 12:28
Hát......jól tudott rappelni de az utolsó zenéje tényleg nem volt jó! :S
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: