Gondoltam nyitok egy ilyen témát, ha senkinek nem probléma. Nekem Vincent az egyik legkedvesebb festőművészem (nem mintha olyan sok lenne, csak ő van...), néha érzem, hogy picit az eseménydús, de mégsem olyan eseménydús életével tudnék azonosulni. Talán azért, mert kicsit zakkant volt, és tetszik, ahogyan látta a világot, legalábbis ahogyan a ma az adatokból, és információkból megtudtuk.
Ha van kedvetek, is ismeritek ti is ezt a nagyszerű festőművészt, csatlakozzatok, és meséljetek, véleményezzétek bátran.
Én ezelőtt, korábban is hallottam róla, és első látásra nagyon szimpatikus volt, a művei pedig igazán megfogtak. Miután megismertem láttam egy filmet, amibe hallható volt a "Starry Starry Night (Vincent)" című dal, ami egyébként Vincent van Gogh-ról szól, és íródott. Az egyik kedvenc dalom, és bevallom, az érzelmeket nagyon ki tudja hozni az emberekből. A dalt itt meg tudod hallgatni.
Tegnap éjfélkor pedig láttam egy ún. Vincent - A teljes történet c. filmet, és amint rájöttem, hogy Vincentről szól, muszáj volt végignéznem, s csak ma kerestem rá a címére. Elmondtad mindent, nem köntörfalaztak, ami eddig fent marad az életéről, azt megosztották. Nagyon tetszett a ez a dokumentumfilm, amiket amúgy is kedvelek.
Kedvenc festményt tőle nem igazán tudok megnevezni. Szerintem mindegyiknek van egy különlegessége, ahogy Vincentnek is. Örülök, hogy olyan sok festmény fent maradt, de sajnálom azokat is, amelyik valamilyen módon (háború alatt stb.) nem. Nekem például nagyon tetszettek az önarcképei, de a arlesi festményei is, többek között a természettel kapcsolatos képei. A Krumplievők is rettenetesen szép és kifejező, de tényleg nem tudok választani, és egyet mondani, mert mindegyik nagyon tetszik.
Egyébként ha valakit érdekelne egy dokumentumfilm róla, akkor ha van Viasat History csatornája, az a következő időkben el tudja csípni:
Vasárnap (Május 20.) 8:00
Vasárnap (Május 20.) 16:00
Hétfő (Május 21.) 0:00
Hétfő (Május 21.) 8:00
Aki nem ismeri Vincentet, az olvashat róla ITT és a Wikipédián. A festményeit itt lehet megtekinteni. Ha lehet, akkor csak írjatok, és töltsétek fel a kedvenc festményeiteket, amit ő festett, de megkérek mindenkit, hogy ne százasával töltsön fel képeket, mert annak semmi értelme nem lesz.
Vincent van Gogh
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: