Miley Cyrus valóra váltotta haldokló rajongója álmát
2012. május 26. 19:33
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
ez nagyon rendes volt tőle
sajnálom a kislányt :/
2012. május 28. 11:35
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szegény kislány, borzasztó lehetett ilyet átélnie. Most már egy jobb helyen van. Nyugodjon békében!
Miley-nak meg nagy respect ezért a tettéért!
Miley-nak meg nagy respect ezért a tettéért!
2012. május 29. 18:06
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Részvétem nekem is,ez egy kissé szomorú,de kedves történet,ha lehet így fogalmazni.....szegény Molly,biztosan nagyon örült a telefonhívásnak,nagyon sajnálom hogy elmetnt......kedves gesztus volt Mileytól.....
2012. május 29. 21:09
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Én sem maradhatok ki a véleménynyilvánításból! Ez annyira szomorú, komolyan megkönnyeztem, ahogy belegondoltam, ráadásul amikor ezt olvastam, pont Mileytól a The Climb-ot hallgattam.. Annyira sajnálom szegényt, viszont az vigasztal, hogy legalább boldogan ment el. Nem szeretem azt a kifejezést, hogy "részvétem", mert igazán nem érezhetjük át a szerettei érzéseit, de azt tiszta szívből kívánom, hogy nyugodjon békében, a családjának pedig sok erőt és kitartást! Miley egy csodálatos ember! Imádom őt és akárki akármit is mond, nagyon is aranyszíve van! Örülök, hogy ilyenre használja a hírnevét!
Ja és nem értem a nagy csodálkozásokat, hogy hogyan is futott vele össze a lány.. képzeljétek, aki pl Los Angelesben él, annak mindennapos, hogy összefut egy-egy hírességgel.
De szánalmas vagy! Ilyet nem lehet koppintani!!! Persze, Mileyt megkérték, hogy látogassa meg a haldoló rajongóját, de majd azt fogja gondolni, hogy "júj nem megyek el, mert Selena is azt csinálta és akkor koppintás lenne".. egyébként meg Selena előtt is csinált már ilyet sok sztár. Akkor Selena is "koppintotta", nem?
Inkább verd a s*gged a földhöz, hogy te valószínűleg leélhetsz még kb 70 évet és már nem csak az az egyetlen kívánságod, hogy találkozhass a kedvenceddel.
Ja és nem értem a nagy csodálkozásokat, hogy hogyan is futott vele össze a lány.. képzeljétek, aki pl Los Angelesben él, annak mindennapos, hogy összefut egy-egy hírességgel.
Idézet (AnymButterfly @ 2012.05.20. 18:06)
Azért szép dolog, de ez egy nagy kopi Selenáról aki ugyancsak ezt tette.Miley Cyrus egy nagy beképzelt majom és csak azért csinálja ezt hogy továbbra is ő legyen a favorit.-.- Szánalom magas fokon dúl.
De szánalmas vagy! Ilyet nem lehet koppintani!!! Persze, Mileyt megkérték, hogy látogassa meg a haldoló rajongóját, de majd azt fogja gondolni, hogy "júj nem megyek el, mert Selena is azt csinálta és akkor koppintás lenne".. egyébként meg Selena előtt is csinált már ilyet sok sztár. Akkor Selena is "koppintotta", nem?
2012. május 31. 20:55
|
|
Selly Boo Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 163916 offline
|
OHH !! Még egy szívszorító történet!
2012. május 31. 20:57
|
|
Selly Boo Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 163916 offline
|
Amúgy nem is kopizta Selenát ! Komolyan attól hogy Miley is egy hasonló dolgot tett egy halálos beteg kislányért mint Selena attól még nem kopi inkább szép és kedves dolog!!!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. június 01. 16:10
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
De aranyos tőle!
2012. június 01. 19:23
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
nagyon rendes Miley-től:) Szegény picilány nagyon sajnálom őt de legalább boldogan távozott el. Nyugodjon Békében!
2012. június 02. 13:18
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
AnymButterfly ilyet nem lehet koppintani!!!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. június 02. 13:19
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
ez rendes dolog volt Miley-tól
szegény kislány
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.