Mindenki felnéz Szirota Jenniferre
2012. május 20. 18:49
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Nemtudom mit kell szidni.. (a kivételnek nemszól) Szerintem jó hangja van és pont. itsMinnie Igazad van, nem itt kéne karriesrt építeni .__." A magyarok irigyek és köcsögök kritizálni azt tudnak!;'D
2012. május 20. 19:20
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (GoldenTear @ 2012.05.20. 11:40)
Vegas
,,Ennek ellenére sem jósolok neki nagy jövőt. Kevesen vannak olyanok, akik tényleg fent tudtak maradni, annak ellenére, hogy tehetségkutatókban kezdtek, és még ma is van fellépésük, albumuk, és tényleg tehetségesek, egyediek, van egyéniségük, nem beképzeltek stb. Az ilyen tehetségkutatók leginkább arról szólnak, hogy max. 2 hónapig vannak a médiába, aztán 5 hónap múlva cikkeznek arról, hogy kivel jött össze, s majd 1 hónap múlva, hogy szakítottak. Most ez a Csillag Születik már elég gáz, és nem jósolok Jennifernek nagy jövőt, ahogy a többi versenyzőnek sem. Egyénisége sincs, és attól, hogy van egy "hivatalos" honlapja, nem fog nagy karriert befutni. A nézők közül már mindenki tudja, hogy ezek a tehetségkutatókból kikerült versenyzőknek óriási szerencse, és lehetőség kell, hogy tényleg elismert énekes legyen belőlük. Ha véletlenül Jenniferből mégis sikeres énekesnő lenne, nem hiszem, hogy a magyar zene egyik színfoltja lenne.
És bárki bármit mond, nekem beképzeltnek tűnik. Annyira erőlködik, hogy ő milyen jó akar lenni, de az én szemebe nem sikerül elnyernie a szimpátiáját.
A cikkhez pedig még annyit hozzáfűznék, hogy felnézek a szomszédra, mert fogyott 25 kilót, mégsem kürtölte ki ország-világnak, csupán ma már jobban öltözik, boldogabb, és látszik rajta mindez."
Szia, ha már erről is esik szó, én mondanék egy olyat, aki egy tehetségkutatóból indult,és nagyon nagy énekes lett belőle: Adam Lambert.
Abban egyetértek, hogy nem szimpatikus Jennifer. -.-
,,Ennek ellenére sem jósolok neki nagy jövőt. Kevesen vannak olyanok, akik tényleg fent tudtak maradni, annak ellenére, hogy tehetségkutatókban kezdtek, és még ma is van fellépésük, albumuk, és tényleg tehetségesek, egyediek, van egyéniségük, nem beképzeltek stb. Az ilyen tehetségkutatók leginkább arról szólnak, hogy max. 2 hónapig vannak a médiába, aztán 5 hónap múlva cikkeznek arról, hogy kivel jött össze, s majd 1 hónap múlva, hogy szakítottak. Most ez a Csillag Születik már elég gáz, és nem jósolok Jennifernek nagy jövőt, ahogy a többi versenyzőnek sem. Egyénisége sincs, és attól, hogy van egy "hivatalos" honlapja, nem fog nagy karriert befutni. A nézők közül már mindenki tudja, hogy ezek a tehetségkutatókból kikerült versenyzőknek óriási szerencse, és lehetőség kell, hogy tényleg elismert énekes legyen belőlük. Ha véletlenül Jenniferből mégis sikeres énekesnő lenne, nem hiszem, hogy a magyar zene egyik színfoltja lenne.
És bárki bármit mond, nekem beképzeltnek tűnik. Annyira erőlködik, hogy ő milyen jó akar lenni, de az én szemebe nem sikerül elnyernie a szimpátiáját.
A cikkhez pedig még annyit hozzáfűznék, hogy felnézek a szomszédra, mert fogyott 25 kilót, mégsem kürtölte ki ország-világnak, csupán ma már jobban öltözik, boldogabb, és látszik rajta mindez."
Szia, ha már erről is esik szó, én mondanék egy olyat, aki egy tehetségkutatóból indult,és nagyon nagy énekes lett belőle: Adam Lambert.
Én Magyarországon élő "tehetséges" emberekre gondoltam, akik indultak valamilyen tehetségkutatóban. Nyilván vannak tényleg tehetséges emberek, akik jól viselik ezt.
2012. május 20. 20:12
Okos, tényleg New Yorkban nagyobb sikere lenne mint itt Magyarországon. Sok sikert
2012. május 21. 08:56
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát én biztos nem.xd az elejétől fogva utálom a csajt bár a hangja tényleg jó.
2012. május 21. 14:02
Én is felnézek rá. Csodás hangja van. Szerintem Ő nyeri meg vagy legalább is remélem!
2012. május 21. 16:02
ahhoz képest, hogy mindenki felnéz rá ő kapta a 2. legkevesebb szavazatot...
2012. május 21. 16:16
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Közepes.Szeretem is meg nem is.
2012. május 21. 18:32
Nem,nem mindenki néz fel rá!Én például borzasztóan utálom!Nem akarok kapni értesítést!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: