Starity

Mindenki felnéz Szirota Jenniferre

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 20. 10:37 #41
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
sokan fogytak már le..ezért kéne felnézni rá?
2012. május 20. 10:42 #42
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Hát jó látni, hogy neménvagyok az egyetlen aki nemnézfel rá!!!
2012. május 20. 10:42 #43
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Mindenki felnézz rá?!
...Én nem... biggrin.gif
2012. május 20. 10:46 #44
Astore
Astore
visszatérő vendég
Hozzászólás: 182
Csatolások: 34
Azonosító: 173801
Hát sok sikert neki! Az biztos hogy ezeknél a tehetségtelen valakiknél sokkal jobb.
2012. május 20. 10:53 #45
- törölt felhasználó -    
Jennifer tényleg egy nagyon tehetséges énekesnő, megérdemli a sikert. További sok szerencsét neki!
2012. május 20. 11:03 #46
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
én egyáltalán nem nézek fel rá
2012. május 20. 11:03 #47
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
ez nem igaz mert én nem nézek fel rá xD
2012. május 20. 11:05 #48
Csucsii00
Csucsii00
visszatérő vendég

StátuszHyunseung oppa fighting.!! :(( ♥
Hozzászólás: 112
Csatolások: 16
Azonosító: 147322
kedvenc.♥
bár én nem nézem a csillag születiket, de őt azelött ismerem, hogy bekerült volna..és nagyon kedvelem (:
hajráá!
2012. május 20. 11:15 #49
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
én nagyon nem csípem ezt a csajt. :/
2012. május 20. 11:20 #50
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Cynthia @ 2012.05.20. 00:09)
Nem úgy tűnik ebből hogy beképzelt, szerintem egészséges dolog ha büszke arra amit elért, inkább az a szánalmas ahogy egyesek puncsolnak neki. Nem biztos hogy elfelejtik, mert itthon mindenki a koppincspopot nyomatja, jazzénekes nem sok van aki ismert lenne. Csak sok a tömegtehetségtelenség, telítve van a piac. Ugyan ez van USAnkában is, gondolom nem vette figyelembe, pedig 18 évesen már rájöhetett volna hogy Amerika nem olyan mint a filmekben. Majd kiderül mi lesz vele.

Ennek ellenére sem jósolok neki nagy jövőt. Kevesen vannak olyanok, akik tényleg fent tudtak maradni, annak ellenére, hogy tehetségkutatókban kezdtek, és még ma is van fellépésük, albumuk, és tényleg tehetségesek, egyediek, van egyéniségük, nem beképzeltek stb. Az ilyen tehetségkutatók leginkább arról szólnak, hogy max. 2 hónapig vannak a médiába, aztán 5 hónap múlva cikkeznek arról, hogy kivel jött össze, s majd 1 hónap múlva, hogy szakítottak. Most ez a Csillag Születik már elég gáz, és nem jósolok Jennifernek nagy jövőt, ahogy a többi versenyzőnek sem. Egyénisége sincs, és attól, hogy van egy "hivatalos" honlapja, nem fog nagy karriert befutni. A nézők közül már mindenki tudja, hogy ezek a tehetségkutatókból kikerült versenyzőknek óriási szerencse, és lehetőség kell, hogy tényleg elismert énekes legyen belőlük. Ha véletlenül Jenniferből mégis sikeres énekesnő lenne, nem hiszem, hogy a magyar zene egyik színfoltja lenne.
És bárki bármit mond, nekem beképzeltnek tűnik. Annyira erőlködik, hogy ő milyen jó akar lenni, de az én szemebe nem sikerül elnyernie a szimpátiáját.
A cikkhez pedig még annyit hozzáfűznék, hogy felnézek a szomszédra, mert fogyott 25 kilót, mégsem kürtölte ki ország-világnak, csupán ma már jobban öltözik, boldogabb, és látszik rajta mindez.
2012. május 20. 11:20 #51
Lily17
Lily17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 376
Azonosító: 125001
Hajrá Jenniiii♥♥ biggrin.gif
2012. május 20. 11:31 #52
LeClerq
LeClerq

StátuszFlorence Welch <3
Hozzászólás: 542
Azonosító: 151479
mit jelent az h MINDENKI ?! felnéz rá...-.-" inkább lenéz mert kb 150 cm XD LOL
2012. május 20. 11:35 #53
GoldenTear
GoldenTear
visszatérő vendég

Státusz,,Szeretek esőben sétálni, mert olyankor senki sem látja, hogy sírok."
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 225
Azonosító: 163990
Hát, én nem nézek fel rá. biggrin.gif Undordom tőle, és lenézem. XD
2012. május 20. 11:36 #54
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
LeClerq
de kedves vagy biggrin.gifD
2012. május 20. 11:40 #55
GoldenTear
GoldenTear
visszatérő vendég

Státusz,,Szeretek esőben sétálni, mert olyankor senki sem látja, hogy sírok."
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 225
Azonosító: 163990
Vegas
,,Ennek ellenére sem jósolok neki nagy jövőt. Kevesen vannak olyanok, akik tényleg fent tudtak maradni, annak ellenére, hogy tehetségkutatókban kezdtek, és még ma is van fellépésük, albumuk, és tényleg tehetségesek, egyediek, van egyéniségük, nem beképzeltek stb. Az ilyen tehetségkutatók leginkább arról szólnak, hogy max. 2 hónapig vannak a médiába, aztán 5 hónap múlva cikkeznek arról, hogy kivel jött össze, s majd 1 hónap múlva, hogy szakítottak. Most ez a Csillag Születik már elég gáz, és nem jósolok Jennifernek nagy jövőt, ahogy a többi versenyzőnek sem. Egyénisége sincs, és attól, hogy van egy "hivatalos" honlapja, nem fog nagy karriert befutni. A nézők közül már mindenki tudja, hogy ezek a tehetségkutatókból kikerült versenyzőknek óriási szerencse, és lehetőség kell, hogy tényleg elismert énekes legyen belőlük. Ha véletlenül Jenniferből mégis sikeres énekesnő lenne, nem hiszem, hogy a magyar zene egyik színfoltja lenne.
És bárki bármit mond, nekem beképzeltnek tűnik. Annyira erőlködik, hogy ő milyen jó akar lenni, de az én szemebe nem sikerül elnyernie a szimpátiáját.
A cikkhez pedig még annyit hozzáfűznék, hogy felnézek a szomszédra, mert fogyott 25 kilót, mégsem kürtölte ki ország-világnak, csupán ma már jobban öltözik, boldogabb, és látszik rajta mindez."

Szia, ha már erről is esik szó, én mondanék egy olyat, aki egy tehetségkutatóból indult,és nagyon nagy énekes lett belőle: Adam Lambert. biggrin.gif biggrin.gif Abban egyetértek, hogy nem szimpatikus Jennifer. -.-
2012. május 20. 12:02 #56
- törölt felhasználó -    
Én nagyon bírom Jennifert és én is felnézek rá. Tiszteletre méltó, ahogy aggódik az apjáért és tiszteletre méltó a kitartása. Hajrá Jennifer és Quantum XXL! <3
2012. május 20. 12:08 #57
pinkgirl
pinkgirl
◕◡◕

StátuszÁlmomban az enyém vagy. Életemben az álmom vagy. *-*♥
Hozzászólás: 1855
Csatolások: 54
Azonosító: 154198
Én miért nem...
miért nem az x-Faktorba indult ..miért ide jelendkezett..mondhatni a Plazma miatta esett ki biggrin.gif
2012. május 20. 12:15 #58
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (pinkgirl @ 2012.05.20. 12:08)
Én miért nem...
miért nem az x-Faktorba indult ..miért ide jelendkezett..mondhatni a Plazma miatta esett ki biggrin.gif

Mégis miért Jennifer miatt esett ki Plazma?Arról Jennifer nem tehet,hogy Plazma kapta a legkevesebb szavaztot.Plazma nem Jennifer,hanem az nézők miatt esett ki. 110.gif
2012. május 20. 12:18 #59
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (Vegas @ 2012.05.20. 11:20)
Ennek ellenére sem jósolok neki nagy jövőt. Kevesen vannak olyanok, akik tényleg fent tudtak maradni, annak ellenére, hogy tehetségkutatókban kezdtek, és még ma is van fellépésük, albumuk, és tényleg tehetségesek, egyediek, van egyéniségük, nem beképzeltek stb. Az ilyen tehetségkutatók leginkább arról szólnak, hogy max. 2 hónapig vannak a médiába, aztán 5 hónap múlva cikkeznek arról, hogy kivel jött össze, s majd 1 hónap múlva, hogy szakítottak. Most ez a Csillag Születik már elég gáz, és nem jósolok Jennifernek nagy jövőt, ahogy a többi versenyzőnek sem. Egyénisége sincs, és attól, hogy van egy "hivatalos" honlapja, nem fog nagy karriert befutni. A nézők közül már mindenki tudja, hogy ezek a tehetségkutatókból kikerült versenyzőknek óriási szerencse, és lehetőség kell, hogy tényleg elismert énekes legyen belőlük. Ha véletlenül Jenniferből mégis sikeres énekesnő lenne, nem hiszem, hogy a magyar zene egyik színfoltja lenne. 
A cikkhez pedig még annyit hozzáfűznék, hogy felnézek a szomszédra, mert fogyott 25 kilót, mégsem kürtölte ki ország-világnak, csupán ma már jobban öltözik, boldogabb, és látszik rajta mindez.

Ez azért nem teljesen igaz.Igenis vann olyan tehetségkutatósok,akiknek sikerült fentmaradni.Ma is egy csomó fellépésük van,és nem a botrányaitól és a magánéletéről hangos a sajtó.Ott van pl:Rúzsa Magdi.
2012. május 20. 12:19 #60
- törölt felhasználó -    
Szia, ha már erről is esik szó, én mondanék egy olyat, aki egy tehetségkutatóból indult,és nagyon nagy énekes lett belőle: Adam Lambert. biggrin.gif biggrin.gif Abban egyetértek, hogy nem szimpatikus Jennifer. -.-

Azért Jennifert Adamhez hasonlítani eléggé meredek. Meghát az American Idol sem egy magyar Csillag Születik, de mindegy.

pinkgirl: Plazma meg nem miatta esett ki. Nem őt kell okolni azért, mert Plazma kiégett. Ennyi. rolleyes.gif

Egyébként teljes mértékben osztom Vegas véleményét.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok