Kováts Vera és Baricz Gergő szakítottak
2012. május 20. 11:05
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nem kell minden álompárt leszólni
Ha mindenkit leszóltok úgyis kerülnek még újabbak
Én a GergőVera párositást igencsak normálisnak és szépnek találtam volt
De minden sztárkapcsolatnak egy a vége
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 20. 11:05
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ohh de nem sajnálom xD
2012. május 20. 11:22
Ne röhög tessetek már még , hogy álompár :'D Na ezzel feldobtáttok a napomat :') Álompár úriisten nem tudom mióta számítottak annak :'D Elég vicces :') Álompár ...:') Meg áll az ész :''D Jajj istenem ennyi hülyeséget összeírni :')
Jöhetnek a komik , hogy ne írjak ilyet meg , hogy tünjek innen , nem érdekell
Jöhetnek a komik , hogy ne írjak ilyet meg , hogy tünjek innen , nem érdekell
2012. május 20. 11:33
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
Noémii, mindenki máshogy gondolja.. De inkább voltak álompár, mint Brasch bence meg Lola, meg mittudoménki... Elég sokan szerették ezt a kapcsolatot, sokan beszéltek róla.. Sokan annak tartották őket.. Én -mint a cikk írója- pedig némi iróniát szerettem volna vele kifejezni... De mindegy.. Nem foglak elküldeni.. Örülök, hogy feldobtam a napodat..! ;D
janet7
2012. május 20. 11:35
Már nem azért, de miért is lettek ők álompár? Számomra csak két átlagos tinédzser, akik egy tehetségkutató során összejöttek. Ettől még nem lesznek álompár.
Egyébként meg nem vagyok abban biztos, hogy ez az egész nem csak arra ment-e ki, hogy ezzel a kapcsolatos dologgal is nagyobb figyelemre tegyenek szert. Nem mondom, hogy nem lehetséges, hogy tényleg egymásba szerettek, de azért nem egy olyan példa volt már, hogy csak arra ment ki a játék, hogy ilyen módon legyenek híresebbek.
2012. május 20. 11:48
nem hiszem,h a kor miatt mentek szét. nekem is párom 22 éves én meg vagyok 17 mégis iszonyat jól megvagyunk több hónapja
2012. május 20. 11:56
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Pedig tök cukik voltak együtt...
2012. május 20. 11:58
Magyarország egyik álompárja? Hol voltak ők álompár? -.-" Sehol!
Amúgy ez várható volt
Amúgy ez várható volt
2012. május 20. 12:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
két dolgot nem értek:miért álompár és miért kell ezt facebookra is kiírni? 
én egyikőjüket se bírtam soha,párként se voltak valami hű de nagy kedvenceim.nem sajnálom,h szétmentek,de nem is ujjongok.minden ilyen kapcsolatnak általában ez a vége,ami egy ilyen műsor alatt kezdődik.
én egyikőjüket se bírtam soha,párként se voltak valami hű de nagy kedvenceim.nem sajnálom,h szétmentek,de nem is ujjongok.minden ilyen kapcsolatnak általában ez a vége,ami egy ilyen műsor alatt kezdődik.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.