Megjelent Nicole Polizzi könyve
2012. május 20. 10:55
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
husigolyó xD
amúgy meg én tuti nem fogok belenézni a könyvbe!
amúgy meg én tuti nem fogok belenézni a könyvbe!
2012. május 20. 11:32
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Szörnyű, milyen negatívak vagytok.
Nem is értem miért. Hát ha nálunk majd lehet venni, akkor sem veszem meg, de ha könyvtárból ki lehet kölcsönözni, akkor tuti kiveszem és elolvasom. Akkor majd elmondhatom, hogy a filmet (JS) már láttam, és most olvastam a könyvet.
Amúgy egy percig ne gondoljátok, hogy ő írná, meg a számítógép kijavítja a hibát.
Amúgy egy percig ne gondoljátok, hogy ő írná, meg a számítógép kijavítja a hibát.
2012. május 20. 11:34
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
az a szemüveeeg ^^ *.*
a borító nagyon szupi
a borító nagyon szupi
2012. május 20. 11:46
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Jól néz ki a szemcsije...
2012. május 20. 12:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ha mindenképpen "írni" akar valamit,akkor legalább valami értelmeset.ahhoz semmi ész nem kell,h elmesélje többszáz féktelen bulinak a történetét.
a borító pedig...még így kiretusálva is borzalmasan néz ki
a borító pedig...még így kiretusálva is borzalmasan néz ki
2012. május 20. 14:59
Öhm, érdekes könyv lehet... de nem hiszem hogy ő írta volna
2012. május 20. 15:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ez mekkora baromság! Komolyan mondom, nagyon kíváncsi vagyok a megfogalmazásra, mert állítom, hogy egy szót sem írt belőle! Kitalálta ezt a sablonos, unalmas és elcsépelt sztorit a kis pici agyacskájával, keresett egy szakembert vagy igazából bárkit, aki helyesen tud írni, vagy szinonímákat használni(de azért túl jó sem lehet, nehogy feltűnjön az embereknek, hogy ezt egy okos valaki írta, aki biztos nem Snooki) aki lealacsonyodott egy ilyen szintre, hogy számára írjon könyvet.
Ha milliomos lennék és már nem tusnám mire költeni a pénzemet, akkor sem vennék belőle!
Egyébként meg, az még semmi, hogy hatalmas képzelőereje van, persze ez is fontos velejárója, ha valaki ilyen pályán akar továbblépni, de elsősorban azért írói késség, TEHETSÉG is elkellene! Ahogy elnéztem a műsorát, egy konzervdobozt sem tudna kinyitni!
Ha milliomos lennék és már nem tusnám mire költeni a pénzemet, akkor sem vennék belőle!
Egyébként meg, az még semmi, hogy hatalmas képzelőereje van, persze ez is fontos velejárója, ha valaki ilyen pályán akar továbblépni, de elsősorban azért írói késség, TEHETSÉG is elkellene! Ahogy elnéztem a műsorát, egy konzervdobozt sem tudna kinyitni!
2012. május 20. 16:23
biztos vicces lehet...
D és tele van egy halom csúnya szóval mit...??!!
D nembaj azért biztos jó..ami strandról/nyárról szól az rossz nem lehet.;D
2012. május 20. 16:57
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Hát...fúj.
Enyhén szólva ez a kis véleményem erről az egész témáról. Snooki? Könyv? A kettő egy mondatban lehetetlen, az még egyszerűen nevetséges és értelmes embernek elszomorító, hogy egy ilyen Barbie baba könyvet ír. Tökéletesen egyetértek Alison Lermannal, tovább nem is koptatom a billentyűket ezért a rém ostoba kismamáért.
2012. május 20. 18:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó kis külseje van...!
2012. május 20. 18:23
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
miért hagyják a hülyéket könyvet írni?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: