"Utóbbi nem tudta felvenni a versenyt a Vámpírnaplókkal."???
Nem értem,hogy ezt a két sorozatot miért kell összehasonlítani...az egyik ilyen,a másik olyan.És én mind a kettőt szeretem,de a The Secret Circle nagyon de nagyon hiányozni fog...az egyik kedvenc sorozatom volt :'((
Magyarázkodnak a csatornák
2012. május 26. 09:13
|
|
Vattacukor16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 175804 offline
|
Nagyon sajnálom, h a The secret circle befejeződött, még egy rendes befejezést sem kapott
2012. június 05. 21:45
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
mindenki itt sírattja a tsc-t .... nem volt rossz de azért nem volt olyan hű de jó ...
2012. június 07. 14:41
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
a The Secret Circle-t úgy kezdtem el nézni, hogy egy nap megnéztem az elsőtől a kilencedik részig! annyira megfogott a sorozat, de valahogy a közepe után számomra kicsit unalmassá vált a sorozat! Láttam az egész 1. évadot és mikor megtudtam, hogy nem lesz 2. évad azért még is eléggé kiakasztott, mert szerintem kilehetett volna hozni sokkal többet a sorozatból a második évadban, most h kiderült....aki tudja az tudja, nem akarok spoilerezni
befejezése borzalmas volt, ha legalább nem hoznak új évadot akkor befejhetnék a történetet!
Phoebe Tonkint (Fay) és Jessica Parker Kennedy (Melissa) hiányozni fognak ők voltak a kedvenc karakterek és színészek, bár lehet h Phoebet nem kell sokáig nélkülöznünk, ha minden igaz akkor a Vámpírnaplókban szerepet kap
(nagyon örülnék neki)
2012. augusztus 06. 17:46
Jó cikk lett. 
Bár kár, hogy a 'CSI: Miami' sorozatot törölték.
Bár kár, hogy a 'CSI: Miami' sorozatot törölték.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

1 felhasználónak tetszik: