Magyarázkodnak a csatornák
2012. május 20. 13:29
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
Secret Circle hiányozni fog!
2012. május 20. 13:43
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Úristen, 103 műsort? Nagyon durvák a számok, amiket itt írtak a cikkben... 
A The Secret Circle mindig is a kedvenc sorozataim közé tartozott, szerintem adhattak volna neki még egy második évadot.
A The Secret Circle mindig is a kedvenc sorozataim közé tartozott, szerintem adhattak volna neki még egy második évadot.
2012. május 20. 15:46
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én sem tudok beletörődni a TSC-be! Miért kell versenyeznie a Vámpírnaplókkal? Ez két külön sorozat! Egyikbe boszorkányok, másikba vámpírok! Én nem is szeretem a TVD-t, de a TSC-t nagyon is, szóval vissza a sorozatot!!!!
2012. május 20. 15:49
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
kár hogy a The Secret Circle-t törölték én elkezdtem nézni de a felénél abba hagytam időhiány miatt most már nem éri meg folytatni mert csak még rosszabb lesz
megmenthették volna ha pl. izgalmasabb részeket csinálnak,új szálakkal,új szereplőkkel vagy valami...
megmenthették volna ha pl. izgalmasabb részeket csinálnak,új szálakkal,új szereplőkkel vagy valami...
2012. május 20. 17:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.05.19. 20:35)
Úgy gondolom, hogy fölösleges magyarázkodni, attól a rajongók/nézők nem lesznek nyugodtabbak, nem fog jobban sem esni a kasza, és visszahozni se lehet a sorozatot. A Desperate Housewives-t nagyon sajnálom, az a végső epizód... Az egyik legsikeresebb sorozat, nem tinimaszlag, normális lezárást érdemelt volna 
Ez csak hagyomány, semmi több. Persze ez nem segít a fanokon, ez csak afféle formalitás, de az Awake kaszát akkor sem bocsátom meg nekik.
Idézet (wendy0402 @ 2012.05.19. 20:16)
Nagyon örülök,hogy Downton Abbey nem törölték.Ez egy nagyon igényes sorozat,ami 20. század első felében Angliában játszódik.
A DA évek óta a legjobb történelmi sorozat, a legigényesebbek egyike, ehhez kétség sem fér. A másik sorozatot viszont sajnálom, én mindkettőt néztem.
Idézet (LULUPeas @ 2012.05.20. 14:45)
A TSC be már beletörődtem na de a SKINS?? 
Skins US vagy Skins UK kaszája ért váratlanul?
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. május 20. 18:47
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Én Nagyon de Nagyon Szeretem a Pan Amet! És nagyon sajnálom, hogy vége lett!
Nekem éppenséggel az tetszett, hogy a 60-as években játszódott! Én nagyon szívesen néztem volna tovább úgy hogy Sírok, hogy vége..
:'D
Nekem éppenséggel az tetszett, hogy a 60-as években játszódott! Én nagyon szívesen néztem volna tovább úgy hogy Sírok, hogy vége..
ophely88
2012. május 20. 21:05
Hát ezekről nem igazán volt szó a cikkben , de a Disneyre térve , klassz lenne ha lehetne folytatni a Sonny a sztárjelöltet immáron 4.évaddal mert a 3.évad Tök véletlen Demi nélkül nem volt értelmes se meg jó se , de a 4.évadból meg Tiffany hiányozna mert ő szülni fog vagy már szült , és most erre rá térve hiába fikázta mindenki China Anne McClaint , mégis csak szeretik őt is , 2012 Májusára jobban is és biztosítva LESZ zsenipalánták 2.évad aminek rettenetesen örülök , az USA ban Júni 1.én lesz duplarészes premier , szóval a rajongók örülhetnek
2012. május 20. 21:23
a TSC-t nem hiszem el.Miért ilyen gonoszak?Nem hiszem el!Mindig azt kaszálják el amit szeretek.
2012. május 21. 12:55
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
de a Tehe Secret Circle-nek ugye az volt a baja, hogy alacsony volt a nézettség, meg hogy nem tudta felvennia fersenyt a vámpírnaplókkal, dehát pont ezért volt alacsonyabb a nézettség mivel egy időbe tették a Vámpírnaplókkal, ami tudniillik egy nagyon is közkedvelt sorozat, és azt már ismerik, szeretik nem mernek belekezdeni helyette másba ami igaz ugynaolyan jó lehet. És ugyebár a Vámpírnaplók egy konkurend csatornán ment, ezért akartak versenyezni, egy hasonló sorozattal. De ennek semmi érteleme nem volt, szerintem ha most más időpontba tennék ezt a két sorozatot, akkor sokkal több néző lenne. de ez mért nem jut eszükbe? ://
2012. május 21. 13:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Behalok, de komolyan.
Rengeteg sorozatot megemlítettél, de majdnem mindenki a TSC kaszájával van kiakadva.
Viszont valamin meglepődtem. Törölték a Findert?
Nem baj, akkor is megnézem, akárcsak az Awake-et! Jelenleg a PLL 2-ik évad vége felé járok, utána jöhetnek a kimaradt sorozatok. Ez a kettő különösen érdekel.
Visszatérve a többi sorozatra: nagyon sajnálom még a Ringer kaszát, vagy a Pan Amet. Elég szégyen, hogy manapság már csak a tini, vámpíros dolgok maradnak fent.
Szerencsére azért maradt 1-2 nézendő és várós sorozat.
Visszatérve a többi sorozatra: nagyon sajnálom még a Ringer kaszát, vagy a Pan Amet. Elég szégyen, hogy manapság már csak a tini, vámpíros dolgok maradnak fent.
ophely88
2012. május 21. 18:53
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A TSC nem lett normálisan befejezve, nem szép dolog tőlük, hogy hagyják elveszni. :/
2012. május 21. 19:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.05.21. 13:06)
Behalok, de komolyan.
Rengeteg sorozatot megemlítettél, de majdnem mindenki a TSC kaszájával van kiakadva.
Nem baj, akkor is megnézem, akárcsak az Awake-et! Jelenleg a PLL 2-ik évad vége felé járok, utána jöhetnek a kimaradt sorozatok. Ez a kettő különösen érdekel.
Szerencsére azért maradt 1-2 nézendő és várós sorozat. 
A Pan Am és Awake kasza nekem is fáj. Nem is értem igazából, hogy mi az Isten nyilának készítenek olyan sorozatokat, amihez ész kell vagy nem szerepel benne helyes pasi vagy dögös csaj. Éneklős tini nyikhajok és aszfaltvakaró sorozatok, ennyi. Komolyan nem értem, hogy egy ilyen földrészen minek pedáloznak a régebbi stílusú sorozatokkal, melegekről szóló szériákkal mikor előbb vagy utóbb (inkább előbb) kasza lesz belőle.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.