A tvseriesfinale oldal összegyűjtötte a csatornák közleményeiből azokat az infómorzsákat, amik az idén elkaszált sorozatokra vonatkoznak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarázkodnak a csatornák
2012. május 19. 18:49
Elkaszálták a The Secret Circle-t?! Hát akkor inkább végig se nézem az évadot...
2012. május 19. 18:52
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Hűű, micsoda futószalag...
Nem is éri meg bármelyiket is elkezdeni nézni, mert a 90%-át pillanatok alatt törlik.
Majd megnézem akkor ha az összes évadot leadták és lezárt résszel zárul (mint anno a Lostnál is megvártam). Van itt pár ékes bizonyíték arra, hogy a sikersorozatok is könnyen mehetnek a kukába pár évad után...
Nem is éri meg bármelyiket is elkezdeni nézni, mert a 90%-át pillanatok alatt törlik.
Majd megnézem akkor ha az összes évadot leadták és lezárt résszel zárul (mint anno a Lostnál is megvártam). Van itt pár ékes bizonyíték arra, hogy a sikersorozatok is könnyen mehetnek a kukába pár évad után...
2012. május 19. 18:55
A TSC nekem nem volt unalmas, am meg a második évad ezerszer jobb lett volna, csak hagyni kellett volna egy esélyt................
2012. május 19. 18:56
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ringer mint unalmas sorozat???? Az egyik legizgalmasabb sor volt amit valaha láttam.
Pl Nekem sem a Vámpírnaplók,sem a GG sem a PLL nem izgalmas.
Pl Nekem sem a Vámpírnaplók,sem a GG sem a PLL nem izgalmas.
2012. május 19. 19:00
És már megint ez a hülye versengés...a TSC - nek semmi köze sincs a Vámpírnaplókhoz, nem értem miért akarják annyira, hogy olyan legyen. Az egyik így jó a másik meg úgy volt jó.
2012. május 19. 19:08
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet
Utóbbi nem tudta felvenni a versenyt a Vámpírnaplókkal.
A két sorozatot eleve nem is kéne összehasonlítani. Oké, ugyanannak a szerzőnek a könyve alapján készültek, de én ezen kívül más hasonlóságot nem nagyon veszek észre. Az egyik vámpírokról szól, másik boszorkányokról. Az egyik főszereplője az unalmas jó kislány típus, míg a másikban van valami plussz gonosz is. Az egyikben vadászok üldözik őket, míg a másikban a legidősebb vámpír kinyírásával foglalkoznak, és még sorolhatnám.
2012. május 19. 19:35
|
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline
|
Na és a Nine lives of Chloe King? Kb. 10 rész után szünetelték, pedig azt mondták egyre nagyobb siker..
2012. május 19. 20:16
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Nagyon örülök,hogy Downton Abbey nem törölték.Ez egy nagyon igényes sorozat,ami 20. század első felében Angliában játszódik.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 19. 20:32
|
|
luluLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 159082 offline
|
Ha összevetjük a Vámpírnaplók meg a Secret Circle első évadát, az alapján az SC sokkal jobb, úgyhogy szerintem mgérdemelt volna még egy esélyt, mert a Vámpírnaplók később nagyon jó lett...Úgyhogy sajnálom az SC-t mert szerintem nagyon jó volt és még sokat lehetett volna kihozni belőle...
2012. május 19. 20:35
Úgy gondolom, hogy fölösleges magyarázkodni, attól a rajongók/nézők nem lesznek nyugodtabbak, nem fog jobban sem esni a kasza, és visszahozni se lehet a sorozatot. A Desperate Housewives-t nagyon sajnálom, az a végső epizód... Az egyik legsikeresebb sorozat, nem tinimaszlag, normális lezárást érdemelt volna
2012. május 19. 22:00
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Legalább megindokolták,bár szerintem sem nagy vígasz a rajngók számára.Azon a kijelentésen megdöbbentem mikor az egyiket avval magyarázták,hogy csak idős embereket tudott csal leültetni a tv elé a sorozat..
ophely88
2012. május 20. 00:15
|
Cherieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 155777 offline
|
a Pan Am-et szerettem....kifejezetten azért mert régebbi korban játszódik.... :/ ráadásul lezáratlanul hagyták...ilyenkor szerintem kéne valami befejezőrészt csinálni nem?
Amúgy a brit SKINS szerintem elég alaposan kivesézte a tinik problémáit a 3 generáció és 6 évad alatt...szóval tényleg nehéz lenne újat mutatniuk..akkor meg inkább legyen vége és nézem azt ami van újra meg újra minthogy azt kelljen látnom hogy szépen lassan átmegy klisés elcsépelt baromságba...
ophely88
2012. május 20. 10:47
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Mi az, hogy kicsi volt a TSC nézettsége? én nagyon sok embert ismerek, aki nézte (jómagam is) és szerintem nem kéne a vámpírnaplókhoz haonlítani! Annyi, hogy ugyanaz az író, amúgy semmi közük egymáshoz!
2012. május 20. 10:48
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kár, hogy a TSC-t eltörlik...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.