Visszatérnek a gyökereikhez, és ezúttal nem poppal, hanem rappel jelentkezett az ifjú házaspár, a Karmin.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rappel jelentkezett a Karmin
2012. május 19. 10:58
rossz, nagyon rossz, szörnyű a flow-ja!
egyszerűen csak hadar és baromira erőltetett az egész idegesítő..nincs semmi ritmikus lüktetés az egész előadás módjában.
háá akiknek ez a "rap"stílus tetszik hhááá azok soha az életükbe nem hallgattak rap zenét!
egyszerűen csak hadar és baromira erőltetett az egész idegesítő..nincs semmi ritmikus lüktetés az egész előadás módjában.
háá akiknek ez a "rap"stílus tetszik hhááá azok soha az életükbe nem hallgattak rap zenét!
2012. május 19. 11:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Végül is nemrossz...
2012. május 19. 12:26
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
nekem tetszett!
2012. május 19. 13:18
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hát izéhozé, valóban illik rá a fehér nikiminázs név, de én ezt csak sértésnek venném. Most komolyan ennyire korcsul a műfaj? Sicki Garbaj megjelenése óta már csak ilyen női rappe...nyilvákoló gépekre lehet számítani? Elkeserítő. Ez nem is rap, ember! Ki nevezi ezt annak? Aki annyira ismeri a műfajt, hogy ha valamit rap címen akarnak eladni, akkor ő is rögtön rapnek hívja már. Ezaaaz, mossuk az agyakat!
2012. május 19. 15:00
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
nem az igazi......:\
2012. május 19. 18:22
|
|
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline
|
Ez nem lett valami jó. Na de azért az mégiscsak túltás, hogy ő a fehér "nikiminázs". Ez egyértelműen sértés, ráadásul a Karmin kulturált keretek között is tud alkotni. Bár ez a szám nem éppen erre utal. Nem olyan ismertek, de én szeretem tőlük a Crash Your Party-t és a Broken Hearted-et. Hajrá, Karmin!!
2012. május 20. 17:17
Nekem tetszik. Ez sokkal jobban rá illik mint az előző.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: