Talán Attila lett a Megasztár harmadik helyezettje
2012. május 20. 13:54
Szerintem nem kell szomorkodnia Attilának, hiszen harmadik lett, és ez nagyon jó!
2012. május 20. 14:37
|
|
Zsanett Beckúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 171047 offline
|
Nagyon szép a 3. hely is, de azért job lett volna h ha ő nyerné meg a Megasztárt. ♥ Úgy h Mester Tamás és Bereczki Zoltán elég igazságtalan volt vele már hetek óta..
Ügyes voltál Atii
2012. május 20. 15:37
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Valóban elég gáz vezetékneve van 
Én nem csíptem, nem rossz a harmadik helyezett, olyan hely, amit megérdemel. A zenei stílusa nem az én világom, meg szimpatikusnak sem volt szimpatikus
Jövő héten finálé!! Hetek óta várom már
Nagyon jó lenne, ha Gigi nyerne, különleges hangja van és ő egy olyan tinisztár MO-n, aki az R&B műfajt képviseli és tetszik a rálátása a világra! Neki kell nyernie!!
Én nem csíptem, nem rossz a harmadik helyezett, olyan hely, amit megérdemel. A zenei stílusa nem az én világom, meg szimpatikusnak sem volt szimpatikus
Jövő héten finálé!! Hetek óta várom már
Nagyon jó lenne, ha Gigi nyerne, különleges hangja van és ő egy olyan tinisztár MO-n, aki az R&B műfajt képviseli és tetszik a rálátása a világra! Neki kell nyernie!!
2012. május 20. 15:41
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (bucii @ 2012.05.19. 09:27)
végreee kiesett... nem szerettem és mérges voltam rá mert miatta esett ki Balázs :'((
Nagyon el vagy tévedve...
NEM Attila miatt esett ki, hanem amiatt, mert nem kapott elég SMS-t a rajongóitól (például tőled.)
Arról pedig végképp nem tehet, hogy a zsűri inkább Őt juttatta tovább, mint Balázst.
2012. május 20. 15:49
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (vicus0120 @ 2012.05.19. 09:40)
annyira egyértelmű,hogy radics gigi lesz a nyertes,hogy már lassan ordit.a megasztár eleje óta kinyalják a seggét.meg azért mert már benne volt az előző megasztárba,még nem kellene ennyire isteniteni.én elhiszem ,hogy jó énekel.,mert hallottam,de azért ennyire nem kellene isteniteni.
Teljesen egyetértek. Jó hangja van, de túl van sztárolva, mint pl. Muri Enikő is volt az X-Faktor idején.
Ráadásul nem csak a tavalyi, hanem az az előtti Megasztárból is kiesett. Nekem nem lenne merszem harmadszorra is jelentkezni, miután kétszer is kidobtak...
2012. május 20. 16:18
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az Én drága janet7 barátosném mindent leírt, amit Én is írtam volna.
Annyit fűznék hozzá még, hogy Gigi majmolja csak Beyoncét (akinek csak úgy mellékesen hányok a stílusától), Attila meg teljesen önálló egyéniség a színpadon. Valóban, a múltkori adásban mellényúlt, nem volt a legjobb, de érdemes meghallgatni, amikor a Guns 'N' Rosestól énekelte a sweet child o' mine-t. Minden előadónak-így Attilának- is lehetnek rossz napjai, ettől még nem kell rá a tehetségtelen jelzőt használni, mert Attila NEM tehetségtelen. Nagyon sokat lehetett volna kihozni abból a fiúból. Gigiről meg annyit, hogy már a falra mászok lassan a csajtól. Idegesít a hangszíne, hogy Beyoncét majmolja, a lénye. Nem értem miért van pl. Mester Tamás annyira oda azért a lányért... Annyira erőlteti az amcsi árenbí stílust, hogy nem igaz...
Mielőtt elfelejtem: Sweet Child O' mine by Attila
Mielőtt elfelejtem: Sweet Child O' mine by Attila
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 20. 18:01
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Engem ez az Attila nem igazán izgat, az már jobabn h Gigit itt szidjátok!xdd Komolyan mondom jól esik nektek?:'D meg nem egyszer látom h ő csak kornyikál.. Most úgy őszintén ti tudnátok úgy kornyikálni és visítozni mint ő?:')) ezaz.. nem ;'DD
2012. május 20. 18:35
hát szerintem senki nem lepődött meg, én személy szerint az elejétől tudtam vagy inkább csak sejtettem, hogy Gigi-Andi párbaj lesz! sőt még azt is sejtem, hogy Gigi nyeri meg és akkor nem is állok messze az igazságtól..bááár meglepetés érne és nem ő nyerné, de erre nem számíthatok. Egyikük sem a kedvencem kettejük közül, szívesebben láttam volna mást a döntőben, de amennyire agyonsztárolják már a Gigit, úgyvagyok vele, h akkormár inkább Andi győzzön.
2012. május 21. 16:45
Szegény sajnálom hogy ki eset mert nagyon jó a hangja.
2012. május 21. 18:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Egyáltalán nem sajnálom.
Balázsnak kellett volna 3.-nak lennie!
2012. május 22. 20:20
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Igen, ez már kiszámítható volt. Andi lesz a második, Gigi meg az első... Nem véletlenül sztárolják Gigit annyira...
2012. május 25. 18:47
|
|
Nagy Izavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 175874 offline
|
Én nem értem minek kellett ilyen sokáig benttartani Talán Attilát.És 6.adásban kellett volna kiesnie!mert amit Adrival tettek az nem volt igazságos!így szerintem Szakos Andinak,Radics Giginek,Nagy Adrinak kellett volna bent maradni!szerintem Gigi fogja megnyerni ezt a műsort!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.