Tudtam, hogy ő fog kiesni, így kellett lennie, mivel ha most bent marad, akkor még több sz.rt kapott volna, mint múltkor tucatBalázs miatt, szóval jobb is neki így. Az igazi győzelem úgysem a versenyben dől el.
Attól meg, mert nem szereti valaki, még nem kell össze-vissza hamisozni, mert hülyeség. Voltak hamis hangok, de nem kell túlzásba vinni, mert csak a gyűlölet süt ezekről a kommentekről. Ahogy Bereczki is mondta a FEM3 műsorban, ebben a műfajban, rohadtul mindegy, ha becsúszik néhány hamis hang, mert nem az a lényeg. Amit Bob Dylannel, meg a többivel kapcsolatban mondott, azzal is abszolút egyetértettem, és Ati esetére pont igaz.
Mi legalább kaptunk egy olyan valakit, akinek nincs szükséges fájdalmas arcokat vágni és hadonászni, meg mindent hajlítgatni (ami amúgy jó, de ha valakinek SZÜKSÉGE van rá, az már rég rossz) ahhoz, hogy különleges legyen, mert a lényéből fakad. És végre valaki, aki különböző volt, aki olyan stílust képviselt itt, ami nagyon nem divat a tehetségkutatókba, és nem az elcsépelt Beyoncé stílust és hasonlókat. Remélem, hogy kihasználja azt, ami neki megvan és nem tanulható, és fejleszti azt, ami tanulható, és hasonló stílusban fog tovább menni, csak NE vissza a nyálas InterYou-hoz, milliószor többet ér annál.
Ja ettől a Gigi körül folyó NYOMJUK LE A TORKOKON hadjárat meg már nem írható le egyszerűen túlbecsültségként. Az egész műsor menete, a zsűri, a műsorvezetők reakciója, Gigi dalai, nyilatkozatai stb. olyan szinten manipulatívak, hogy esküszöm én érzem már magam kellemetlenül helyettük. Persze a klónok behódolnak, csak tessék
És Giginek NINCS gospel hangja, akármennyire próbálják ráerőltetni, attól, mert folyton nyújtogat, meg Beyoncé jellegű zenéket énekel (direkt nem nevezem máshogy), attól még nincs fekete hangja, de gospel hangja meg főleg! Lehet szeretni a műfajt, lehet hallgatni, az tök jó, de tegnap akármennyire is hasra voltak tőle esve: meggyalázta az Oh Happy Day-t. Ez van.

6 felhasználónak tetszik: