Talán Attila esett ki a tegnap esti adásban, ezzel ő lett a Megasztár 6 bronzérmese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Talán Attila lett a Megasztár harmadik helyezettje
2012. május 19. 08:28
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szomorú is vagyok, meg örülök is..
Végül is jobb, hogy most esett ki. Gigi ugyanis (sajnos) verhetetlen.
Számomra Ő a nyertes.
A döntőt már lehet, hogy meg sem nézem...
Végül is jobb, hogy most esett ki. Gigi ugyanis (sajnos) verhetetlen.
Számomra Ő a nyertes.
A döntőt már lehet, hogy meg sem nézem...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 19. 08:32
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Kyra99: teljesen igazad van
így már én sem vagyok kíváncsi a döntőre. Talán Attila akkor is egy nagyon jó énekes ha nem ő nyerte meg. Sok 2. és 3. helyezett híresebb lett mint a nyertes. Bár szerintem nyilvánvaló, hogy Giginek gyönyörű hangja van
2012. május 19. 08:36
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Gondolhattam volna, hogy elsőként Gigi jut tovább. Igaz, hogy fantasztikus hangja van, de nem értem miért sztárolják ennyire agyon.
Amikor már csak ketten álltak a zsűri előtt, tudtam, hogy Attila fog kiesni, de azért még bizakodtam. Nálam akkor is Ati nyert. Véleményem szerinte a verseny alatt ő fejlődött a legtöbbet. Mind hangilag, mind előadásmódilag. Gratulálok.
2012. május 19. 08:36
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Tudtam,hogy ő fog kiesni
2012. május 19. 09:13
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én azt hittem,hogy ő fog nyerni,mivel (elvileg) idén fiúnal kell(ett) -volna- nyernie.De akkor bejött anyám tippje,miszerint:ugye az RTL-nél mindig fiú nyer,és a TV2 most csakazért is megnyereti egy lánnyal a Megasztárt,hogy megmutassák,hogy igenis tudnak nők is tehetségkutatót nyerni.
Attilát nagyon sajnálom,mivel a fiúk közül ő volt a kedvencem.De bárki esett volna ki,sajnáltam volna.
Továbbra is az a tippem,hogy Gigi nem fog nyerni,úgyhogy szerintem Andi fogja megnyerni.
Egyéb:Adrika a múltkor nem azt nyilatkozta,hogy Andinak szurkol?
Attilát nagyon sajnálom,mivel a fiúk közül ő volt a kedvencem.De bárki esett volna ki,sajnáltam volna.
Továbbra is az a tippem,hogy Gigi nem fog nyerni,úgyhogy szerintem Andi fogja megnyerni.
Egyéb:Adrika a múltkor nem azt nyilatkozta,hogy Andinak szurkol?
2012. május 19. 09:20
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem neki még az elején kiesettek között kellett volna távoznia.
Hiába, hogy sztáralkat, és képvisel valamilyen stílust, nekem a hangja nem nyerte el a tetszésem különös módon. Egyébként így, hogy múlthéten Balázs kiesett, nem szurkolok nagyon senkinek sem, de azt igazán remélem, hogy nem Andrea nyeri meg.
2012. május 19. 09:25
Komolyan sírni kezdtem mikor kiesett
Nagyon nagyon jó volt pedig
Így a döntőben már csak Giginek szurkolok majd
2012. május 19. 09:33
vééééégreee (már bocsi) de sztem nem fer hogy ő lett a 3.... de mindegy, a lényeg a lényeg kiesett
2012. május 19. 09:37
Gondoltam, hogy ő fog kiesni, de nem is bánom... Hajrá Gigi!
2012. május 19. 09:39
Nekem akkkor is ő marad örökre a kedvencem.
Imádlak Attila.
Imádlak Attila.
2012. május 19. 09:40
annyira egyértelmű,hogy radics gigi lesz a nyertes,hogy már lassan ordit.a megasztár eleje óta kinyalják a seggét.meg azért mert már benne volt az előző megasztárba,még nem kellene ennyire isteniteni.én elhiszem ,hogy jó énekel.,mert hallottam,de azért ennyire nem kellene isteniteni.
2012. május 19. 09:54
|
AnnaSophiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 175812 offline
|
innentől már csak azt remélem hogy az Andi nyeri meg,és nem a Gigike...
2012. május 19. 10:04
Sajnálom hogy kiesett!
De Gigi egy kicsit jobb!
Azért sokáig eljutott! :L
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.