Már megtekinthető Cassie új klipje, amit a King of Hearts remixváltozatához készítettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elkészült Cassie új klipje
2012. május 18. 13:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jó lett. Tetszik!
2012. május 18. 13:54
Szegény nagyon szánalmasan néz ki, a ruhák, az a haj
Hol van már az a kifinomult csajszi aki a Me & U-ban volt?
Szép nő lenne, de ez az eldeformált divat nevetségessé teszi. Maga a remixvideó szerintem gáz, nem tetszik se a zene, se a klip, a sima King Of Hearts nem rossz, de valljuk be, elég tucat. Pedig jó hangja van, kár érte.
2012. május 18. 14:17
Régen nagyon odavoltam Cassiért , de mostanában nem szeretem annyira . A szám elmegy , nem rossz , de hát volt már neki jobb . De a klip..
nevetségesen néz ki....
2012. május 18. 14:32
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
nekem tetszik ez a száma is!
2012. május 18. 14:39
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Borzalmasan néz ki Cassie.
Mit műveltek vele? Ez a haj, no és ezek a nevetséges ruhák. Az eredeti verzió sem nyerte el teljes mértékben a tetszésem, de ez... tiszta apokalipszis.
2012. május 18. 15:03
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Nekem tetszik
Lehet, hogy picit olyan tucatzenének hallatszik de bejön
Lehet, hogy picit olyan tucatzenének hallatszik de bejön
2012. május 18. 15:21
a zenét utálom, csak a Kanye West remix tetszik.. a videó pedig szerintem szép, és a haja már elég régóta ilyen! szóval én ezt nem szólom meg
ez a régi Cassie duma meg, addig nem tudjátok megmondani hogy csak ilyen dances lesz amig az albuma nem jelenik meg, én csak annyit tudok vegyes lesz..
a következő kislemeze vagy Young Jeezys vagy Nicki Minajos, bár remélem a Balcony lesz, mert az lassú dal
szerintem ez hasonlít a régi Cassiehez
és idén már normál haja lesz, remélem már ebben a klippben lesz mert már unom a borotválást, bár még mindig jobb mintha műsegge lenne
ez a régi Cassie duma meg, addig nem tudjátok megmondani hogy csak ilyen dances lesz amig az albuma nem jelenik meg, én csak annyit tudok vegyes lesz..
a következő kislemeze vagy Young Jeezys vagy Nicki Minajos, bár remélem a Balcony lesz, mert az lassú dal
szerintem ez hasonlít a régi Cassiehez
2012. május 18. 15:32
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ahj milyen régi Cassie-ről beszéltek? Volt egy albuma, aztán csókolom. Ne csináljunk már úgy, mintha egy zenei legenda lenne 10 albummal, meg 20 éves karrierrel a háta mögött.
Az első lemeze sem volt egy igényes, mestermunka, átlagos pop album volt, pár hallgatható dallal, de nem egy átütő, újító cucc. A Me & U viszont például szerintem rémesen béna volt. De mondjuk egy Just One Nite, az még az átlagos, de élvezhető kategóriába esik.
Énekelni pedig sajnos nem tud, ezt lehet szépíteni, de ez az igazság, rémesen gyenge énekesnő. Ezek a tuctuc dalai meg az átlagon aluli kategóriába tartoznak számomra. Kétségtelenül gyönyörű lány, de sem hangja, sem eredeti stílusa, sem különleges zenéje nincsen. Arra a lassú RnB dalra azért befizetnék
Az első lemeze sem volt egy igényes, mestermunka, átlagos pop album volt, pár hallgatható dallal, de nem egy átütő, újító cucc. A Me & U viszont például szerintem rémesen béna volt. De mondjuk egy Just One Nite, az még az átlagos, de élvezhető kategóriába esik.
Énekelni pedig sajnos nem tud, ezt lehet szépíteni, de ez az igazság, rémesen gyenge énekesnő. Ezek a tuctuc dalai meg az átlagon aluli kategóriába tartoznak számomra. Kétségtelenül gyönyörű lány, de sem hangja, sem eredeti stílusa, sem különleges zenéje nincsen. Arra a lassú RnB dalra azért befizetnék
2012. május 18. 19:16
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én egyébként sem szeretem a remixeket, ez sem lett valami jó. Viszont a klip tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: