Véget ér az iCarly
2012. május 19. 13:15
oh =( ez így nem ér
a kedvenc sorozatomnak véget vetnek? ez pofátlanság
(
előbb kérdeznének meg engem XD
2012. május 19. 16:29
Igen, már olvastam. Engem annyira nem izgat. Csak egyetlen részt imádok, és aki ismer, az tudja, melyik az. 
Azt is olvastam, hogy Jennette-nek lesz egy saját sorozata, nem tudom, igaz-e a hír. Szóval humorban továbbra sem lesz hiány.
Azt is olvastam, hogy Jennette-nek lesz egy saját sorozata, nem tudom, igaz-e a hír. Szóval humorban továbbra sem lesz hiány.
2012. május 19. 16:32
Idézet (szavy @ 2012.05.18. 13:36)
Végre, végre, végre.
Az a két másodperc is szenvedés volt belőle amíg végigkapcsolgattam a csatornákat, és ebbe is belefutottam.
Jobb lett volna, ha el sem indítják. Merénylet volt az agysejtek ellen. 
Már ne is haragudj. Ha te úgysem szereted, és úgysem nézted, akkor miért örülsz, hogy vége van? Kárörvendésből, mert más, aki esetleg szereti, most szomorú? Azért a rosszindulatnak is van határa.
2012. május 19. 18:19
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én még csak a 3. évadnál járok..xDDD De amúgy szeretem nagyon ezt a sorozatot és Miranda is nagy kedvenc :)De amúgy a wikipédia meg azt írja, hogy 6 évad van és hogy a 6. évad már márciusban elkezdődött:)
2012. május 19. 19:32
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nagyon sajnálom hogy véget ér...Nagyon imádtam ezt a műsort Miranda Cosgrove <333!!!
2012. május 20. 08:17
Idézet (Average Girl @ 2012.05.19. 18:19)
Én még csak a 3. évadnál járok..xDDD De amúgy szeretem nagyon ezt a sorozatot és Miranda is nagy kedvenc :)De amúgy a wikipédia meg azt írja, hogy 6 évad van és hogy a 6. évad már márciusban elkezdődött:)
A Wikipédia nem a legmegbízhatóbb forrás. És a szereplők+Dan biztos írt volna a hatodik évaddal kapcsolatban Twitteren vagy valahol máshol. Bennük jobban bízok
1 felhasználónak tetszik:
Paggie
2012. május 20. 09:35
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Nee ez a kedvenc sorozatom!
2012. május 20. 16:53
Nagyon szerettem, de ez van. Minden véget ér egyszer. A jó dolgok hamar, a rossz dolgok, szinte örökké valóságig tartó idő alatt.
2012. május 22. 19:31
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Neee...pedig az egyik kedvencem volt
2012. május 23. 18:14
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem össz vissz 5 részt láttam a sorozatból. Engem nem fogott meg, így nem fogom megsiratni az utolsó részt...
2012. május 28. 16:23
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Egész nap sírtam. De komoly ha megnézitek az adatlapom akkor megértitek.
Kedvencem az iCarly.
És belegondoltam hogy Miranda sír nekem is kicsordult a könnyem. Jól van azért átvészeltem azt a sírós napot. Otta Victorious az is olyan mint az icarly szóval annak még nincs vége
Kedvencem az iCarly.
És belegondoltam hogy Miranda sír nekem is kicsordult a könnyem. Jól van azért átvészeltem azt a sírós napot. Otta Victorious az is olyan mint az icarly szóval annak még nincs vége
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.