A videó egy érzelmesebb dalhoz készült el, amiben nem mellesleg Chris Brown is feltűnik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicki Minaj újabb klippel jelentkezik
2012. május 17. 20:39
Nekem nagyon tetszik ez a szám, mellesleg kedvencem Nicki Minaj. Bubii egyetértek.
2012. május 17. 20:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Bubii @ 2012.05.17. 20:38)
örülök hogy végre egy olyan dalt is kiadott klippel ahol az utálói megláthatják hogy tud ő számukra normális zenét is csinálni...
Nekem ez még mindig nem sikerült, de próbálkozzon csak nyugodtan.
Nem fogok hasraesni tőle azért, mert a szokásos elmebeteg óvodás szintű nyávogása helyett ez most csak szimplán egy olyan dal, amiből ha nem készült millió az elmúlt 3 évben, akkor egy sem. Még mindig tehetségtelen, ha egy "érzelmesen" tucat dalt nyávog el, az nem fog változtatni ezen. De ha valakinek ennyi elég, hogy "megvilágosuljon" vele kapcsolatban, akkor az megérdemli a sorsát.
2012. május 17. 20:43
Attól, hogy ilyen sűrűn jelentet meg dalokat és klipeket, még nem lesz egy jó előadó. Valami jóakarója szólhatna már neki, hogy a minőség nem egyenlő a mennyiséggel.
2012. május 17. 20:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Csak a Breezy-s részeknél hangosítottam fel, az idegszálaim szerintem nem bírták volna ki a kisasszony nyávogását.
Egyébként szörnyen nagy segge van a csajnak...
2012. május 17. 20:47
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Fluor és Rebcca Black új száma után,már "vártam" ,hogy mikor jelenik meg Minaj kisasszony új klipje.
Bár most legalább a klip tűrhető.A szám borzalmas,mint mindig és fél percél többet nem bírok ki belőle.
Bár most legalább a klip tűrhető.A szám borzalmas,mint mindig és fél percél többet nem bírok ki belőle.
2012. május 17. 20:48
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát szerintem elég tűrhető ...
2012. május 17. 20:49
Igaz hogy nem bírtam végighallgatni a számot, de amennyit láttam belőle legalább abból a szempontból jobb volt mint a többi hogy végre volt rajta rendes ruha. Ez már komoly haladás!
De a hangja még mindig csak fel van javítva a szám pedig unalmas.
2012. május 17. 21:04
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Uram isten...O.o
2012. május 17. 21:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem rossz ez szerintem, nagyon szép benne
Ehhez a dalhoz nem is képzeltem volna más klipet.amúgy tök jó, hogy Nas alakítja a szerelmét..mondjuk én Christ kihagytam volna ebből, csak rontja az összképet
de jó, mert ezt a dalt élőben is így adja elő Nicki
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: